Nieuw

2000 Duitsers op rechts rock-concert van NPD, politie-intimidatie enorm

foto via React

In het Duitse stadje Themar, in de deelstaat Thüringen in het oosten van het land, organiseerde de Duitse radicaal-nationalistische partij NPD dit jaar opnieuw een radicaal rechts rockconcert.

Inzake opkomst werd het een succes: meer dan 2000 Duitse nationalisten en sympathisanten uit binnen- en buitenland woonden de bijeenkomst bij.  Die verliep, net als vorig jaar, zonder incidenten; omdat het concert plaatsvond in de deelstaat Thüringen, ver weg van de grote steden vol linkse extremisten en vreemdelingen, slaagde het linkse terreurnetwerk Antifa er niet in, een gewelddadige tegenactie op poten te krijgen.

Rechts Actueel >>

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s