Nieuw

Zweedse feministen organiseren “Queerdag” in zwembad – vol met starende mannen in de damesdouches 

Ribergsborg buitenbad in Malmö. © Facebook

Het Ribergsborg buitenbad in Malmö introduceerde een “Oueerdag” waarbij de bezoekers zelf konden beslissen of ze de heren- of dameskleedkamers wilden gebruiken. Dit leidde tot het “binnenvallen” bij de vrouwen door mannen die naar de naakte vrouwen staarden.
– Er waren enkele transmensen die door de mannen werden weggekeken en beschimpt, zegt een badgast tegen Aftonbladet.

Het initiatief voor een zogeheten “Oueerdag”, die vanaf nu op elke eerste maandag van elke maand plaatsvindt, kwam na een motie van de feministische politici Linda Hiltmann (Feministisch Initiatief) en Hanna Thomé (Linkspartij).

Op zijn website schrijft het buitenbad Ribergsborg:

– Ze waren in de douches, in de toiletten, in de kleedkamers en op de loopbruggen. Het zwembad werd binnengevallen door mannen, niet door transgenders, zover ik het kon zien. Het voelde ongelooflijk onaangenaam, zegt Jeanette Larsson.

Volgens haar kwamen er maar een paar transgenders, maar “toen begonnen de jongens hen uit te joelen en te bespotten”.

Gemeenteraadslid Hanna Thomé (L) vertelt Sydsvenskan dat het probleem een ​​”manifestatie van de patriarchale wereld is waarin we leven”.

– De verkeerde groep wordt gestraft als we het cancelen omdat sommige mannen zich niet kunnen gedragen. Ik heb erg blije transmensen die voorheen niet naar het zwembad konden, zegt Hanna Thomé tegen Sydsvenskan.

Bron:

http://www.friatider.se/fullt-med-stirrande-m-n-i-damduschen-n-r-fi-inf-r-queerdag-p-badhus

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7492 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Zweedse feministen organiseren “Queerdag” in zwembad – vol met starende mannen in de damesdouches 

 1. een squiertingdag is toch dat ze mekaar onder pissen.
  Of lees ik het nou verkeerd.

  Like

 2. Godallejeses wat een ongeloofelijk debiele trioep in dat zweden, flikker er een MOB op NU !!!!

  Like

 3. Feniks // juni 11, 2018 om 19:32 //

  Haha, nog meer van dit soort achterlijkheden en dan gaan ze daar in snel tempo wakker worden.
  Nu zijn jullie nog met meer, straks niet meer
  Waar is jullie Vikingen gen !

  Like

 4. Om je dubbel te leggen ,de lgbt legioenen houden een queer dag en worden geconfronteerd door “normale ” gasten die naar naakte vrouwen gaan kijken ,zonder beperking want normaal kunnen ze daar nooit binnen.
  Door hun queer dag worden ze geconfronteerd met hun eigen abnormale gedrag en bewijst moeder natuur dat het slechts de mens is die een grens trekt tussen man en vrouw op de zelfde plaats voortvloeiend uit de door dezelfde mens bepaalde moraal.

  Door deze moraal weg te vegen en alles op één en dezelfde lijn te willen stellen willen ze in feite moeder natuur en hak zetten ,helemaal fout moeder natuur laat zich niet manipuleren.

  De lgbt gekte kan enkel bestaan door zelfverloochening en door hersenspoeling gerelateerde daden die regelrecht tegen het komplimentaire karakter van de natuur ingaan.

  Ze zijn dan nog eens verwaand genoeg om het uit te leggen dat als ze die dag opschorten de verkeerde groep zal gestraft worden ,doelende op de transgenders die hun “dagje” zouden verliezen ,een hoger toppunt van arrogantie moet nog gevonden worden.

  Je kan het lichaam veranderen maar de hormonale werking is een heel andere zaak ,per definitie is een transgender dus een heel ziek persoon enerzijds omdat de bovenkamer verkeerd funtioneerd maar als het een transgender betreft die het uit het oogpunt van de in het leven geroepen hype betreft vergiftigd deze mens zich met enerzijds waanideëen en anderzijds met de medicatie die nodig is om de originele hormonen uit te vegen en andere in de plaats te geven ,de benoeming lgbt gekte is dus weldegelijk op zijn plaats.

  Like

 5. antiislamnu // juni 11, 2018 om 21:47 //

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s