Nieuw

Three migrants shot, one dead in tent city in southern Italy

screenshot you-tube, foto ter illustratie

He was collecting metal sheets from a landfill that used to be an old factory to help build a home for his friends. It’s hard to imagine that he’d end up paying with his life for these iron slats. And yet, that’s how Sacko Soumayla, 29, died after a gunshot wound to head. The Mali native was rushed to the hospital in Reggio Calabria, but died on the way there. Officers under the prosecution of the commune of Vibo Valentia are closing in on the alleged attacker who shot three people on the night of June 2, including Soumayla and Drame Madihere, 39, who was hit in the leg.

The crime scene

Investigations revealed reports of migrants present in the former factory “La Fornace” in San Calogero. After a dramatic fire hit the tent city San of Ferdinando – costing the life of the Nigerian Becky Moses – migrants switched to using abandoned metal sheets (a safer option) to build their shacks.

La Stampa >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.053 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9599 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Three migrants shot, one dead in tent city in southern Italy

 1. Die komt niet meer hier heen dat scheelt de belasting betaler alvast weer een miljoen en bedankt .

  Like

 2. Hij had in Mali ali babi moeten blijven die dobberneger, beter voor hem nog beter voor ons.

  Like

 3. Duchesne // juni 11, 2018 om 13:30 //

  Iemand neemt letterlijk alvast een “voorschoitje’ op het minderen van invasiers….

  De woordspeling zocht mijn toetsenbord op…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s