Nieuw

Spanje biedt aan om door Italië en Malta geweigerd NGO-jihadschip met 600+ mohammedaanse veroveraars binnen te laten

Screenshot YouTube.

Spanje bood maandag aan om een ​​schip gestrand in de Middellandse Zee in te nemen met 629 migranten aan boord nadat Italië en Malta weigerden om het schip in hun havens te laten aanleggen.

De migranten, waaronder zwangere vrouwen en tientallen kinderen (ja ze zijn heel zielig, wanneer neemt Israël migranten op, Times of Israël ?), werden op zaterdag gered door de Franse liefdadigheidsinstelling SOS Mediterranee.

Zij zijn aan boord genomen van het schip Aquarius, dat nu tussen Malta en Sicilië ligt.

Maar Malta en Italië – waarvan de nieuwe populistische regering een hard nieuw immigratiebeleid heeft afgekondigd – hebben beide geweigerd de migranten op te nemen en hebben de internationale gemeenschap bezorgd gemaakt over hun benarde situatie. (ja ze zijn heel zielig, wanneer … )

De nieuwe socialistische premier van Spanje, Pedro Sanchez, stemde ermee in het schip te laten aanmeren in de oostelijke haven van Valencia.

“De premier heeft Spanje instructies gegeven om internationale toezeggingen met betrekking tot humanitaire crises te honoreren en heeft aangekondigd dat het land het schip Aquarius zal ontvangen”, zei zijn bureau in een verklaring.

“Het is onze plicht om te helpen een humanitaire catastrofe te voorkomen en om deze mensen een veilige haven te bieden.”

De VN hadden Malta en Italië opgeroepen om de boot onmiddellijk te laten aanmeren en beschreef de situatie als “een dringende humanitaire imperatief”.

Het suggereerde dat de honderden aan boord “bijna geen proviand meer hebben”. (ja ze zijn heel zieligwaarom ga j e dan niet naar de dichtstbijzijnde haven ?)

De EU en de grootste lidstaat van het blok, Duitsland, hebben soortgelijke pleidooien gehouden.

“De prioriteit van zowel de Italiaanse als de Maltese autoriteiten zou moeten zijn om ervoor te zorgen dat deze mensen de zorg krijgen die ze nodig hebben,” vertelde woordvoerder Margaritis Schinas van de Europese Commissie aan verslaggevers, die opriep tot een “snelle oplossing”. (breng ze dan naar de dichtstbijzijnde haven in Tunesië …)

De weigering van Italië om de migranten op te nemen is het eerste teken van de verharde houding van de nieuwe regering ten opzichte van immigratie.

Zijn extreem-rechtse minister van Binnenlandse Zaken, Matteo Salvini, toonde op maandag geen enkele blijk van steun.

“Levens redden is een plicht, Italië veranderen in een enorm vluchtelingenkamp is dat niet.

Italië is klaar met bukken en gehoorzamen, deze keer is er iemand die nee zegt, “schreef hij op Twitter, gevolgd door de hashtag #closethedoors.

De Maltese overheid hield vol dat het “handelde in volledige overeenstemming met zijn internationale verplichtingen”.

SOS Mediterranee tweette eind zondag dat de Aquarius van het Italiaanse Maritime Rescue Coordination Centre instructies had ontvangen om in zijn huidige positie 35 zeemijl van Italië en 27 zeemijl van Malta te blijven.

“We hebben niet meer bewogen sinds gisteravond, mensen beginnen zich af te vragen waarom we gestopt zijn”, zei journalist Anelise Borges, die aan boord van de Aquarius is, in een tweet.

MSF Sea (Artsen Zonder Grenzen) zei dat de medische situatie van degenen aan boord “voorlopig stabiel was maar onnodige vertraging bij het uitstappen in veilige haven stelt kwetsbare patiënten in gevaar”.

Meer zieligheidsgejank bij The Times of Israël >>

De Collaborerende burgemeesters van Taranto en Napels hebben aangeboden wel hun havens open te willen stellen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

18 Comments on Spanje biedt aan om door Italië en Malta geweigerd NGO-jihadschip met 600+ mohammedaanse veroveraars binnen te laten

 1. Fransdo // juni 11, 2018 om 19:21 //

  Allereerst, Israël gaat natuurlijk geen Paard van Troje binnen halen, ze zouden wel gek zijn. Dat laten ze liever over aan de wat minder intelligente landen van de EU. Die houden wel van een verkrachtinkje hier of een steekpartijtje daar. Merkel hoeft daar persoonlijk overigens niet bang voor te zijn.
  Ik ken die Matteo Salvini niet maar ik mag hem nu al. Wat een verfrissende geest is die man gelet wat wij bijvoorbeeld hier in Nederland hebben.
  Waar Rutte nooit verder is gekomen dan een ’rot zelf op’ daar gaat deze Matteo geen stappen verder maar hele straatlengtes verder. En natuurlijk heeft hij gelijk. Italië is natuurlijk geen groot vluchtelingenkamp. Gevoel voor humor heeft hij ook. Waar Rutte klaar staat om van achteren genomen te worden daar staat hij fier en trots overeind.
  De medische situatie van patiënten is natuurlijk weer gelul van de bovenste plank: voedsel en medicijnen kun je aan boord brengen en artsen zijn er al. In een individueel geval kun je deze per helicopter overbrengen naar een ziekenhuis. Ergo, de smoezen zijn weer niet van de lucht.
  De vraag is hoe lang we er nog intuinen in die smoezen.

  Like

 2. De boot is weer afgemeerd met flink wat zwangere vrouwen aan boord.
  Dus organisatie `artsen zonder grenzen` heeft zijn naam weer eer aangedaan.
  Het zal wel fijn voor ze geweest zijn dat ze een dagje langer mochten zonnebaden tussen Malta en Sicilië. Konden ze weer een NGO feestje bouwen.

  Het is nu wachten op de dag dat Italië actief jacht gaat maken op de boten van deze smokkelsyndicaten.

  Like

 3. Like

 4. Daniel // juni 11, 2018 om 21:25 //

  Israël heeft – bewijsbaar – een hele arm in de pap waar het gaat om mensensmokkel van laag IQ Afrikanen en Arabieren naar Europa. Israël is zeer racistisch want zelf houden ze die buiten de deur..

  Like

 5. Welk bewijs Daniel.
  Jij bent altijd de man van de vele links hier, maar nou zie ik er geen 1 staan.

  Like

 6. Ze waren allemaal donkerbruin tegen het zwarte aan. Die komen echt niet uit Syrië.

  Like

 7. Wanneer worden die boten eens aan de ketting gelegd? En wanneer stopt de subsidie aan AzG? Als ze voor veerboot willen spelen, dan graag niet van ons belastinggeld!

  Like

 8. Fransdo // juni 12, 2018 om 00:08 //

  Daniel, dat Israël bepaalde figuren buiten de deur houdt heeft niets met racisme te maken maar alles met lijfsbehoud. Ik doe mijn voordeur snachts ook dicht en ook dat heeft niets met racisme te maken.

  Like

 9. Ten eerste heeft Spanje sinds een week een nieuwe regering van socialisten. Ten tweede staan er aan de Marokkaanse grens met Spanje zo´n half miljoen Afrikaners klaar om naar Spanje over te steken. Spanje heeft door de lading van de Aqurius te accepteren eigenlijk gezegd: Wir schaffen dass – Podemos – in het Spaans en jawel Podemos is ook de naam van een van de socialistische partijen.
  Punt is; Spanje is failliet. De sociale dienst heeft geen centen meer. Er valt dus niets te halen voor die economische illegalen, die dus naar de paradijzen in het noorden van Europa zullen trekken. Niet gehinderd door grensovergangen. Dus NL, er zijn nog minstens 500.000 wachtenden voor U…

  Like

 10. skeeter // juni 12, 2018 om 05:16 //

  je zou denken dat die nigger haulers onzinkbaar zijn vergeleken met die greenpeace boot toen in new zeeland.

  Like

 11. rotsus1958 // juni 12, 2018 om 12:21 //

  @BertG. en alle anderen.

  Indien jullie bewijs willen dat Israël niet is wat het lijkt heb ik reeds vele malen kenbaar gemaakt!!
  Echter indien jullie het bewijs NIET WILLEN ZIEN OF BEKIJKEN en steeds maar weer vragen om bewijs, kijk toch in hemelsnaam eens naar die docu.

  En ik weet dat deze 10 delige docu een kleine 12 tot 14 uur in beslag neemt echter je leert er eindelijk eens een beetje echte geschiedenis, waarbij, indien men deze ook geheel gezien heeft, in een keer de puzzelstukjes perfect op hun plek vallen.

  Verder spaart men daarna een mega hoop uren die men niet meer hoeft te surfen op het www daar zo gruwelijk veel duidelijk wordt, en niet alleen over Israël maar over alles wat er zich nu over Europa aan het afrollen is, dus ik bedoel een totaal en compleet plaatje van ongeveer 1900 tot en met het HEDEN.

  Vraag niet meer om bewijs als u het reeds vele malen aangeboden hebt gekregen maar kijk er nu ook eens naar, en doe uzelf nu eens een plezier, stop niet na 15 minuten kijken, want dat heeft geen doel, en ook niet skippen en dan DENKEN dat u e.e.a. gezien heeft.
  Zien duurt 14 uur ong. en is een geweldig goede én zeer waardevolle investering van uw tijd, geloof me maar!!

  Gladiator
  En v.w.b. Israël, ik denk dat sommige mensen hier zich behoorlijk achter hun oren zullen krabben!!

  Like

 12. rotsus1958 // juni 12, 2018 om 12:24 //

  Nog eventjes twee uitspraken of statements welke Netanyahu recent heeft gemaakt:

  Netanyahu condemns Trump’s Muslim ban!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  en:

  Netanyahu rejects calls for Israël to accept Syrian Refugees………

  Duidelijk nu of nog steeds in dromenland!!

  Gladiator

  Like

 13. rotsus1958 // juni 12, 2018 om 13:13 //

  Oei, foutje, was de naam van betreffende docu ff vergeten te vermelden maar oké, hier komt ie:

  Europa_The Last Battle.

  Wie dan nog zin heeft, bekijk het werk van de Britse Historicus David Irving aub eens aandachtig!!
  Deze man wordt niet voor niets al vele jaren lang afgefakkeld door met name de Joodse lobby, en niet zo’n beetje ook, echter…………………..WAAROM!!!!!

  Waarheid is waarheid en bij mij is er maar EEN bekend, toch…???!!!

  Gladiator

  Like

 14. Ok, ik heb het opgeslagen, en zal het een keer bekijken.
  Niet in 1x, want het is natuurlijk wel bijna een hele dag kijken.

  Like

 15. rotsus1958 // juni 12, 2018 om 15:50 //

  @BertG.

  Heel hartelijk bedankt.

  Gegroet,

  Gladiator

  Like

 16. sudare // juni 13, 2018 om 13:25 //

  Libie ligt volgens mij dichterbij

  Like

 17. Blij dat ik een paar jaar terug de automatische afschrijving naar AzG gestopt heb.

  Like

 18. Fransdo // juni 13, 2018 om 23:12 //

  Kees, je bedoelt natuurlijk MzG (Mensensmokkelaars zonder Grenzen). Wat een afschuwelijke organisatie is dat geworden!!!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s