Nieuw

Rechts boycot optreden omstreden rapper in Bataclan

Door: Matthijs van Schie

In Frankrijk lopen de gemoederen hoog op over een voor oktober gepland optreden van een rapper in de concertzaal Bataclan in Parijs. De muziek van Médine, zoals zijn artiestennaam luidt, bevat tal van verwijzingen naar de islam. Vooral rechtse politici vinden dat een schoffering van de slachtoffers die op 13 november 2015 vielen in Bataclan, en eisen dat het optreden wordt afgelast.

Zaterdag begonnen rechtse actievoerders met een petitie, die ruim 15.000 keer is getekend, getiteld ‘NEE tegen rapper Médine die “de laïcards wil kruisigen”, in Bataclan!’ Het ‘kruisigen van de laïcards‘ verwijst naar de secularisten, die een zeer strikte scheiding tussen kerk en staat voorstaan.

Lees verder:

https://www.elsevierweekblad.nl/buitenland/achtergrond/2018/06/rechts-boycot-optreden-omstreden-rapper-in-bataclan-622763/

 

Doe mee met 8.346 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (4697 Articles)
Ook ik was ooit een man gevangen in een vrouwenlichaam... en toen werd ik geboren.

2 Comments on Rechts boycot optreden omstreden rapper in Bataclan

 1. Willem // juni 11, 2018 om 17:50 //

  Muziek is toch niet halal bij de moslims? Oh ja , vandaar dat ze rappen, wat natuurlijk geen muziek is en het grote voordeel voor hen is dat het simpel is. Het is een ritme-box met een boze man die zijn gal uitspuugt. Als dit ‘concert’ door gaat zou dat meer dan schandalig zijn, temeer omdat er nu bekend is wat er zich daadwerkelijk heeft afgespeeld, de gruwelijke martelingen. Ik word steeds meer en meer kotsmisselijk van die moslims, ze blijven trekken, zuigen en provoceren en hebben zelf nooit de schuld, nee, de schuldigen dat zijn wij.

  Like

 2. Zou mij niks verbazen als de eigenaars van die tent arabieren zijn.
  Bij de vorige slachting waren ze ook nogal op de hoogte, en was het een soort van inside werkje van mensen die al aanwezig waren.
  Anders tolereer je niet zo’n optreden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers liken dit: