Nieuw

Parijs, stad van Het Kwaad – jihadrapper Medine ‘die de ongelovigen kruisigt’ geeft een concert in Bataclan, en het is uitverkocht

Rapper ‘Medine’ die ‘de ongelovigen kruisigt’ en een jihad T-shirt draagt zal een concert geven in Bataclan waar jihadisten 89 mensen gruwelijk afslachtten en 413 verwonden op 13 november 2015.

De slachtoffers van islam in #Bataclan werden gemarteld en ook onthoofd. Media hielden het stil. Van sommigen zouden de ogen zijn uitgestoken, mannen zijn gecastreerd en genitaliën zouden in de mond van het slachtoffer zijn geduwd.

Medine treedt twee keer op in oktober in Le Bataclan, het theater waar in 2015 een tragische islamitische aanslag plaatsvond tijdens een concert van The Eagles of Death Metal.

Hier maakt Medine de ‘quenelle’, een omgekeerde nazi-groet die Franse moslims gebruiken om aan te geven dat alle Joden dood moeten. De ‘quenelle’ verwierf bekendheid door de ‘komiek’ ‘Dieudonne’ en die onhandelbare zwarte Franse voetballer (ik ben slecht in voetballers, sorry, hij werd weggestuurd door de coach bij een WK, Fub)

Een golf van verontwaardiging heeft de sociale netwerken in beslag genomen. De kunstenaar staat inderdaad bekend om zijn gewelddadige teksten en draagt tijdens zijn optredens Jihad-kleding.

Als de vrijheid van meningsuiting in Frankrijk een grondrecht zou zijn, zou men kunnen aanvoeren dat er symbolen zijn die ook kunnen choqueren. Maar Frankrijk is nauwelijks een plaats waar de vrijheid van meningsuiting wordt beschermd – tenzij je natuurlijk moslim bent.

Het is puur kwaad. Het is venijnig kwaadaardig. Met deze programmering in deze zeer symbolische plaats van islamitisch terrorisme, waar Eagles of Death Metal werden verboden nadat ze dingen zeiden die de Franse autoriteiten niet publiekelijk wilden horen, bereiken we het punt van de onderwerping.

Eeuh, dat was al toen Sting Bataclan heropende met “Inch Allah”.

Het is een weerzinwekkende klap in het gezicht van de slachtoffers van de Bataclan, hun dierbaren en de overlevenden. Maar de onderwerping aan de Islam gaat vooruit ondanks – of met – de sporen van bloed.

In het nummer “Don´t Laïk” kritiseert hij op het “Jihad”-album de scheiding van kerk en staat en eist “kruisig de laïcisten net zoals in Golgotha”. Daartoe poseerde hij media-effectief in een T-shirt met een islamitisch zwaard en het opschrift “Jihad”, dat zijn fans in een gelimiteerde oplage konden kopen. De tekst en het optreden noemt de gelovige moslim nu een “provocatie”, die een debat op gang dient te brengen. JouWatch >>

De pc-cultuur vraagt niet alleen van de Fransen dat ze geen haat hebben en niet woedend zijn. Het vertelt hen dat vergevingsgezind kaarsen aansteken en “Imagine” zingen na elke barbaarse terreuraanslag niet meer genoeg is.

Het wil hen nu dwingen om te applaudisseren om zich te onderwerpen aan de nieuwe meesters, en om een rapper te verwelkomen die in hun gezicht spuwt, zich aankleedt als jihadist, en zingt “kill the non believers”.

En de show is uitverkocht.

Bron:

https://gellerreport.com/2018/06/paris-goes-beyond.html/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9779 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

21 Comments on Parijs, stad van Het Kwaad – jihadrapper Medine ‘die de ongelovigen kruisigt’ geeft een concert in Bataclan, en het is uitverkocht

 1. Like

 2. Like

 3. Like

 4. polderboy // juni 11, 2018 om 05:22 //

  India heeft zich inmiddels aangesloten bij de SCO vorig jaar, en heeft dat uitdrukkelijk met als doel gedaan,om in de regio het (islam) terrorisme te bestrijden:
  http://www.thehindu.com/news/national/india-pakistan-become-full-members-of-shanghai-cooperation-organisation-sco/article18912600.ece
  Pakistan, waar ze de vrucht van de belt-road uitbreiding van China mogen plukken, heeft zich ook aangesloten, en zich daarmee enigszins weten te bevrijden van het juk van de machtige sharia golfstaten.

  Dit jaar haalt de SCO uit naar de Taliban in Afghanistan, die wordt gewaarschuwd.
  Eerder al is Erdogan gewaarschuwd, die met zijn ETIM Oeigoeren in West China poogde de zaak te laten escaleren.
  Ook was de intrigant uit Ankara meteen van de partij toen de islamitische terroristen amok wilde maken in Birma. Zowel India als China, het is hun regio, hebben duidelijk gemaakt dat de narigheid in Birma een andere achtergrond heeft, en dat ze dat gezeik niet die jihadislamieten niet willen hebben.

  In West Europa zijn de leiders nog niet zover.
  In Oost en Midden Europa lijkt de keuze duidelijker te worden.
  Uiteindelijk is het hier aan de keizers om zich aan te sluiten bij de rest van de wereld, en zich te ontdoen van de huidige leiders.
  Die gaan hun utopie met die jihaddiversiteit en inclusieve sharia samenleving maar samen met Al Bagdadi in Raqqa verder uitbouwen.

  Like

 5. Marhammed // juni 11, 2018 om 05:38 //

  Iemand zoals Erik Zemmour wordt dan veroordeeld voor het wijzen op de islamisatie!? Fransen zijn niet alleen gek , maar ook nog eens achterlijk!

  Liked by 1 persoon

 6. polderboy // juni 11, 2018 om 07:45 //

  Ik kijk nooit naar Pauw en/of Witteman, maar zag de discussie op Geenstijl uit 2009:
  https://www.geenstijl.nl/5141979/greg-is-back/

  Deel 2 van de video reageert Claudia de Breij:
  “Over 50 jaar lachen we erom.”

  Lachen toch, die cartoonisten bij Hebdo, en die lui bij Batalcan. en lachen in Nice, Berlijn, Brussel, en op al die andere plaatsen.
  Recent nog 400.000 mensen die zich een kriek lachten om een stel ietwat salafistische leden van een islamitische conferentie in Marawi op de Filipijnen, die helemaal geen Aboutaleb types bleken te zijn.
  En Raqqa, gelachen dat ze hebben.
  En al die andere lui, de afgelopen 1400 jaar, wat hebben die gelachen toen ze de dood vonden onder het Koran zwaard van de jihad.

  Lachen, lachen, lachen…

  Like

 7. Het zal wel uitverkocht zijn door het moslimpubliek waarmee het nu gevuld word!?
  Ben benieuwd als er nu eens een aanslag plaatsvind tijdens dat concert van dezelfde proporties en dan van mensen die geen zin meer hebben om te debatteren maar ook eens wat ballen en ogen af te snijden- uit te steken en in hun moslimfascistische rotmuil te stoppen! Hoe hard word er dan ingegrepen en beter gezegd hoe vlug!

  Like

 8. Duchesne // juni 11, 2018 om 12:39 //

  Misschien wel de meest symbolische viering van een overwinning, het bijna letterlijk dansen op de lijken van deslachtoffers……

  Ik heb hier geen woorden meer voor, maar een regering die dit toelaat kan eenvoudig niet blijven, ik verwacht dan ook zware protesten in Franrijk, en als de Franse burgers nu niet naar de wapens grijpen gaan ze het nooit meer doen. Dit is geen belediging, geen vernedering maar iets van totale verplettering.

  Dit is misschein wel de ultieme provocatie, die indien niet beantwoord Frankrijk zal breken.
  En dan is er commentaar als een malloot speklapjes wil bakken voor de moskee…..

  Al die intimidatie en indoctrinatie van de regering op ieder die Islam kritiek heeft, het structureel ontwapenen en criminaliseren van de eigen burgers, het komt er strakls op neer dat de autochtone mannen machteloos worden gemaakt en de enige plaats waar autochtone vrouwen nog veilig zijn is onder de boerka en in het huis van een mislam. Hier is over nagedacht, zo maak je snel omvolking, enkel het uitmoorden van blanke mannelijke babies ontbreekt nog in het rijtje.

  Ik weet niet hoe anderen dit zien, maar we worden een genocide ingedrukt op zeer geraffineerde wijze, zonder trein naar het oosten, gewoon ter plekke tot niets gereduceerd. en de politie en het leger werken met de lieden mee die dit sturen…..is iedereen dan blind?

  Organiseer je mensen, steek de koppen bij elkaar en maak verbinding, zoek medemensen op die bereid zijn te vechten voor leven en vrijheid. De politiek heeft ons verraden, maar dan ook echt totaaal. Uitverkocht voor pinda’s aan apen….

  Vergeet gisteren, leef vandaag en kijk naar morgen.

  en vrowuelijke lezersessen: bewapen jezelf en leer omgaan met wapen en vechten zonder, want de gemiddelde man is geen man maart een schrikachtig iets, en hulp in nood is een zeldzaam goed. Zorg dat je zelf de zaken in handen krijgt, anders is jullie lot erger dan de dood. Sta op en wapen je !

  Liked by 1 persoon

 9. Oog om oog, tand om tand, misschien?

  Like

 10. Nog maar weer eens een reden -zie onder- waarom Nederlanders van het merendeel van de huidige politieke kliek af moeten, en de rest van de overheid flink op de schop.
  Zoals al vaker gememoreerd met het overgrote deel van de huidige lieden die zich in de politiek bewegen delft de Nederlander als ‘sitting duck’ het onderspit.

  http://www.idverzet.org/2018/06/10/sluit-de-moskee-in-geleen/

  Like

 11. Scrutinizer // juni 11, 2018 om 17:35 //

  @Duchesne,
  Zou het kunnen dat de elites hier juist op aansturen omdat ze een burgeroorlog willen ontketenen om een excuus te hebben voor allerlei draconische ondemocratische noodmaatregelen?

  Like

 12. Dan toch maar liever de Gypsy Kings

  Like

 13. Duchesne // juni 11, 2018 om 18:01 //

  Absoluut Scrutinizer, men WIL oorlog in Europa, het bied de weg naar totale macht, en naderhand zijn er fortuinen te verdienen met opbouw….

  Dus nu veel dood en vernieling laten ontstaan geeft later de mogelijkheid economische op te bloeien , en dan weer decennia “vrede”…..en ra ra wie zijn de “redders” dan……juist, net als in WO2 en alle oorlogen daarvoor….de bankiers. Zonder financiering geen oorlog, zonder financiering geen migratie…

  Wij leven in een wereld waar kunstmatig oorlogen worden gemaakt en crisisen wordenngepland, waar verkiezingen altijd gaan tussen twee paarden van dezelfde eigenaar…we zijn slechts dieren die later als mest kunnen dienen….

  Soros is onaantastbaar omdat hij het gezicht is van de groep wereld bankiers, hij is het smoelwerk van de echte wereldleiders. Alleem zou hij al lang zijn gestopt met zijn acties,enkel met goedkeuring van de echte macht kan hij doen wat hij wil. Idem met Junkers en co, ze kunnen ons verraden omdat hun bazen die opdracht geven.

  Islam mag dan een pest zijn, misschien is de ruil dat ze Israel mogen hebben mits ze massaal opflikkeren uit Europa wel een hele goede deal….dan is dat een alternatief plan van verzet tegen onze dictators, hun vijand faciliteren…

  Als je enkel kunt kiezen uit twee soorten geslachtsziekte, kies dan iets waarje in elk geval plezier van hebt….

  Liked by 1 persoon

 14. pure provocatie.

  Like

 15. Ook bij deze video weer klikken op het Youtube logo onderaan.
  begint een gewoonte te worden bij youtube.

  Like

 16. Had er hier iemand het niet over de Gypsy kings.
  Die moeten nog een hoop oefenen dan.

  Like

 17. Hallo Bert, ik weet niet hoe ik hier yt filmpjes kan plaatsen, maar er zijn betere, toch spelen ze niet slecht, of kan jij het beter?
  Ga jij dan liever naar het concert van die jihadrapper? Nou ik zeker niet.

  Like

 18. Merel, om een youtube filmpje hier te krijgen, klik op – share – onder het filmpje.
  Deze link, die verschijnt, kopiëren en hier plakken.

  Like

 19. Kan ook in de url balk klikken en copy-pasten en hier plakken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s