Nieuw

Netflix in een nieuw schandaal: lanceert een serie over travestieten die de wereld redden

De  streaming-gigant Netflix heeft al eerder veel kritiek gekregen op zijn anti-blanken producties. Nu zijn ze weer in zwaar weer beland door hun aankondiging op Twitter van een nieuwe geanimeerde tekenfilmserie ‘Super Drags’, met een rolbezetting van travestieten als superhelden.

”They’re here, they’re queer, and they’re going to save the world”, verkondigde de streaming-dienst Netflix via Twitter eerder deze week. Dit in verband met de publicatie van een “teaser” voor de komende animatieserie “Super Drags”.

Op zijn website beschrijft Netflix de verwikkeling van de serie als volgt:

“Overdag werken ze in een warenhuis en hebben ze te maken met hun gestreste bitchy baas.

’s Nachts spannen ze hun korsetten aan en transformeren ze in de ergste SUPER DRAGS van de stad, klaar om duisternis te bestrijden en de schittering van de wereld te redden van de boze schurken.

Bereid u voor, want de SUPER DRAGS gaan dieper dan u denkt.”

– Toen Nostradamus voorspelde dat de wereld gered zou worden door dragqueen- superhelden geloofde niemand hem, behalve wij, zegt de schaper van de serie Marcelo Pereira tegen de homosite Pink News.

Met meer dan 100 miljoen gebruikers domineert Netflix de streamingmarkt. Gelijktijdig heeft het ervoor gekozen om zijn leidende positie te gebruiken om bij verschillende gelegenheden zijn anti-blanken verklaringen te verkondigen. Onder andere in de serie als “Dear White People”, waarbij blanken worden afgeschilderd als idioten die door zwarten van hun racisme gedeprogrammeerd worden, evenals in films zoals “The Couple: Open Relationships”, waarin overspel en rassenvermenging bejubeld worden op kosten van blanke mannen.

Dat men nu heeft gekozen om de homolobby te plezieren met “Super Drags” is onder de kijkers niet in goede aarde gevallen en heeft de kritiek op de streaming-gigant aangewakkerd. Onder de respondenten van de Netflix Twitterteaser is een meerderheid sterk negatief:

 

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s