Nieuw

Macron is de controle kwijt over de door de islam gedomineerde no-go gebieden in Frankrijk, vraagt het publiek om hulp

De Franse president Emmanuel Macron heeft toegegeven dat Frankrijk de strijd tegen de drugshandel in het groeiende aantal no-go-zones in het land heeft verloren.

In een toespraak voor 600 zakelijke en politieke gasten in mei riep Macron de lokale burgemeesters zelf – samen met de bevolking – op om geschikte oplossingen te vinden voor de problemen in de 1.500 no-go-gebieden of ‘kwetsbare gebieden’ in Frankrijk, zoals Frankrijk ze noemt.

Veel burgemeesters waren geschokt door Macron’s toespraak. Zij hadden concrete politieke oplossingen verwacht. De voorstellen van Macron zijn ver verwijderd van de ambitieuze strategie voor de kwetsbare gebieden die voormalig minister Jean-Louis Borloo eerder namens Macron had ontwikkeld en gepubliceerd.

In plaats daarvan heeft Macron de verantwoordelijkheid afgeschoven: niet hij, maar zijn voorgangers hebben de problemen van vandaag veroorzaakt. Alle oplossingen die van bovenaf zijn ontworpen, hebben gefaald, dus ze moeten van onderaf komen. Hij riep op tot een “algemene mobilisatie” van de bevolking, die moet het zelf maar uitzoeken.

foto slechts ter illustratie, willekeurige brandende auto

Macron riep op tot een “maatschappij van waakzaamheid” op veiligheidsgebied. Als je wegkijkt, als er problemen zijn in je omgeving, word je medeplichtige. Hoewel dit soms gebeurt uit angst (in de concentratiegebieden), maar het is aan de mensen zelf om grenzen te stellen.

Hij kondigde aan dat er tegen 2020 1.300 extra politieagenten zullen zijn in 60 gevoelige buurten. Iedereen kan problemen melden op een centrale website. Naar schatting zes miljoen mensen – ongeveer een tiende van de Franse bevolking woont in de 1500 wijken die door de regering als kwetsbaar gebied zijn aangewezen.

Reeds in 2011 werd in een baanbrekend rapport van 2.200 bladzijden, getiteld “Suburbs of the Republic”, geconcludeerd dat veel Franse voorsteden “afzonderlijke islamitische samenlevingen” aan het worden zijn die afgesneden zijn van de Franse staat en waar het islamitische recht het Franse burgerlijk recht snel verdringt.

De auteurs toonden aan dat Frankrijk – waar nu 6,5 miljoen moslims wonen (de grootste moslimbevolking in de EU) – te maken heeft met een grote sociale explosie als gevolg van het gebrek aan integratie van moslims in de Franse samenleving.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/06/macron-is-losing-control-over-islam-dominated-no-go-areas-in-france-asks-public-for-help/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9566 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on Macron is de controle kwijt over de door de islam gedomineerde no-go gebieden in Frankrijk, vraagt het publiek om hulp

 1. antiislamnu // juni 11, 2018 om 21:38 //

  Alles past zich aan Chinezen Polen eskimo enz enz behalve de volgers van het geloof van de pedofiel die integreren totaal niet eigen scholen halal vak in de supermarkt eigen kleding dracht eigen sharia wetgeving eigen winkels eigen wijken.
  Wanneer wordt Europa wakker als we door deze parasieten vermoord zijn .??

  Liked by 2 people

 2. Dus dan heb je als land zijnde op een bepaald moment welgeteld 1500 no-go areas gevuld met ± 6 miljoen hele en halve wilden,… en dan ineens schiet ‘r in de politiek iemand wakker en denkt,… ‘”Amai, amai, amai”,…da’s nie goe hé………!

  Doet mij een beetje denken aan die mensen die aan morbide obesitas lijden…en, op het moment dat de weegschaal dan eindelijk de 475kg aantikt ineens -als donderslag bij heldere hemel- op het lumineuze idee komen ‘dat het zo niet langer kan’ en er toch ‘écht iets moet gaan gebeuren’…………

  Pfffffffffffffff
  ’t Is zo vermoeiend allemaal,…zo ontzéttend vermoeiend…….

  Liked by 2 people

 3. templars2017 // juni 11, 2018 om 22:56 //

  Macron is en blijft een rotschild bankier ,hij voert uit wat zijn meesters hem opdragen ,schakel het volk in agenten kosten geld ,het volk en de doden kosten niets…..
  Het is georkestreerd dat een “nederlaag “een overwinning wordt voor hen die aan de touwtjes trekken ,niet voor de burger.
  Als een president zegt en verklaart dat er een probleem is waar hij voorheen met geen woord over repte en tegelijkertijd de schuld legt bij zijn voorgangers is het toch zonneklaar dat hij geen inzicht heeft in wat er gaande is en enkel orders uitvoert.
  Hij weet dus heel goed dat als hij zijn burgers niet gebruikt die burgers hem rekenschap gaan vragen .
  Zijn populariteit ,als die er al was, is drastisch gezakt en het volk begint te morren ,te staken en dat kan het voor de republiek gevaarlijk worden ,de republiek als bastion waar hij en zijn gelijken winst uit halen.

  Het is tevens een teken aan de wand dat hij niet alleen daar de controle kwijt is maar ook dat zijn ordediensten het niet meer kunnen bolwerken ,zoals we allemaal al lang weten.

  Als we kijken naar wat in de laatste uren gaande is dan is het toch klaar ,in Oostenrijk gaan ze de grenzen bewaken ,Italië weigert verder vluchtelingen op te nemen , Griekenland en Turkije raken meer en meer verstrengelt in een gevaarlijke situatie ondermeer met de heisa recentelijk over Cyprus.

  En macron geeft toe dat hij een huizenhoog probleem heeft in eigen land ,de ganse siyuatie is precies in een stroomversnelling gekomen.

  Dat al deze problemen nooit meer met woorden gaan uitgeklaard en opgelost worden is duidelijk niet?

  Er is uit Duitsland nog een bericht dat niet geverifieerd is ,maar toch de moeite om in gedachten te houden,

  https://hartgeld.com/revolutionen.html

  Liked by 1 persoon

 4. Fransdo // juni 12, 2018 om 00:03 //

  Hier heb ik toch zo’n bloedhekel aan. Eerst als overheid het probleem zelf veroorzaken, Macron misschien niet in persoon maar wel de regering die hij vertegenwoordigt, en dan komen ze er niet meer uit en dan mogen anderen op ideeën komen om het op te lossen terwijl ze al decennia lang gewaarschuwd zijn. Dus regering in Nederland, los het nu, en ik bedoel NU, op en kom mij niet over een jaar of vijf vragen of ik oplossingen weet want dan sta ik niet meer voor mezelf in.

  Like

 5. skeeter // juni 12, 2018 om 04:34 //

  Zie hem nog geen vuurwapens uitdelen, loos alarm dus

  Like

 6. rotsus1958 // juni 12, 2018 om 12:07 //

  Mooi toch, 1300 agenten voor 1500 wijken dat is minder dan 1 agent per wijk, nou, dat gaat ‘m beslist worden en dan te bedenken dat die achterlijke Fransen de oplossing zelf in huis hebben, en ook nog een van de mooiste die er zijn, namelijk het Vreemdelingen Legioen, een Elite afdeling van het Franse leger welke uitgerust zijn met de allernieuwste en beste wapens welke er te krijgen zijn op de WERELD én deze mannen zijn speciaal getraind voor Urban Warfare en Guerilla Warfare aarin ze absoluut uitblinken.

  Mijn inschatting…..Indien deze ingezet worden op die 1500 wijken denk ik dat al naar gelang de grootte van de wijk ze er makkelijk zo’n 15 per dag kunnen “schoonmaken én opruimen” .

  Wat bulldozers en kiepwagen erachteraan en klaar is Macron!!

  Maar dat zal wel niet gaan gebeuren, denk eerder dat het aanvalsinitiatief bij de cultuurparels ligt en dat is een ander verhaal, want dan zijn de slachtoffers in no time niet meer te tellen en komen de Fransen zelf aan het graven, en wel massaal….te weten massagraven!

  Nou hebben we dat ook weer eens gehad in Europa, een giller nietwaar!!!
  Wordt tijd overigens dat de vlam in de pan springt want dit kan zo niet langer.
  Ik werk achter de schermen dan wel de veroorzakers van al dit leuks subliem af!!

  Gladiator

  Liked by 2 people

 7. Rotsus, en als dat vreemdelingen legioen nou tegenwoordig voor het grootste gedeelte uit mossels bestaat?
  Dan hebben ze er nog niks aan.

  Like

 8. rotsus1958 // juni 12, 2018 om 13:08 //

  @BertG.,

  Is niet zo!! Daarbij, zou het al zo zijn, de leiding van dit prachtige iets heeft door de tijd welke dit legioen bestaat een geweldige ervaring om zelfs zwaar zieke geesten welke soms in mensen huizen, in zijn totaliteit te genezen, of zeg maar met een iets moderner woord…..te “brainwashen” en ik kan u zeggen dat dit vrij aardig lukt.

  In dit legioen komen volledig gestoorde mensen binnen en gaan na jaren eruit als….ehhhhh, tja, ook wel een beetje gestoord…….maar dan anders!!

  Gladiator

  Liked by 1 persoon

 9. Piet Karbiet // juni 12, 2018 om 13:27 //

  Laat Marie Le Pen het maar klaren.

  Like

 10. polderboy // juni 12, 2018 om 15:02 //

  Macron zegt ook nog. dat iedereen die wegkijkt, wordt gezien als medeplichtige.
  Hij geeft echter toe dat veel mensen wegkijken uit angst en begrijpt dat hij die niet als medeplichtige kan aanmerken.

  Ik denk dat na wat Macron gezegd heeft, helemaal niemand meer wat eraan doet.

  Immers, doe je wat, dan loop je een negatief risico maatschappelijk als racist en islamofoob verstoten te worden, en daarnaast loop je het enorme negatieve risico om als Van Gogh te eindigen, die alleen maar wat dingen zei, overigens.
  Doe je niks dan ben je medeplichtig, maar dat levert geen enkel negatief risico, omdat je kunt zeggen dat je angst hebt, wat mag van Macron.

  Met generaal Macron win je dus nooit de oorlog.
  “Ja maar ik ben bang, generaal Macron.”
  “Nou zeg, iedereen is al naar huis vanwege angst voor de vijand, dus ga jij dan ook maar polderboy. Dan sluit ik de deur wel af van de kazerne en ga ook maar naar huis, want helemaal alleen ben ik ook bang.” zie generaal Macron.

  En zo wisten de jihadsoldaten in rap tempo Frankrijk over te nemen en hun Islamistische Staat met shariawetten daar te vestigen, zoals het overal gaat waar een zootje hardleerse imbecielen wonen die na 1400 jaar nog niks geleerd hebben.

  Liked by 1 persoon

 11. Kraftavilqa // oktober 17, 2018 om 01:00 //

  De lul macron vraagt oplossingsvoorstellen van diegenen wier mening hem gewoonlijk geen fuck interessert. De voorstellen die hij wellicht gaat krijgen “stop immigratie”en “ferm uitzettingsbeleid” zal hij niet willen horen. Wat een achterlijke lamlul is die vent toch. Een habbezakker pur sang lullig (en Français: “penible”) voor Frankrijk.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s