Nieuw

Illegaal verkracht mentaal beperkte dagenlang om haar zwanger te maken

Een illegaal in België verblijvende man heeft geprobeerd zijn verblijf veilig te stellen door een 19-jarige vrouw met een verstandelijke beperking dagenlang te verkrachten. De 30-jarige Karim hoopte dat de jonge vrouw zwanger zou raken, waardoor hij in België kon blijven.

Karim, die eerder door onze zuiderburen het land was uitgezet en België zes jaar niet binnen mocht, kruiste in 2014 in Luik het pad van de vrouw. Zij verbleef op dat moment bij een kennis en werd door Karim meegenomen naar een kraakpand, waar hij zich gedurende drie dagen aan haar vergreep, schrijft La Dernière Heure.

De man geeft toe dat hij onmiddellijk besefte dat de jonge vrouw een mentale beperking heeft, maar probeert de verkrachtingen in de schoenen van de gemeenschappelijke kennis te schuiven. ,,Men wil mij koste wat het kost in de gevangenis hebben’’, sprak hij. De mentale leeftijd van het 19-jarige slachtoffer wordt door deskundigen op slechts zeven a acht jaar geschat.

Lees verder:

https://www.ad.nl/buitenland/illegaal-verkracht-mentaal-beperkte-dagenlang-om-haar-zwanger-te-maken~a17a4575/

(h/t Duchesne)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Illegaal verkracht mentaal beperkte dagenlang om haar zwanger te maken

  1. Duchesne // juni 11, 2018 om 19:47 //

    …een poging de soort een hoger IQ te geven is dan wel het vermelden waard…

    Like

  2. Zal wel vertrouwd hebben aangevoeld ze heete niet toevallig Aisha ? LMFAO !

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s