Nieuw

Boerengezin geschokt: Schaap ritueel geslacht in wei, huid en ingewanden in beek gedumpt

In een wei in het buitengebied van Meijel is in de nacht van donderdag op vrijdag een schaap geslacht. Het vlees is door de dader(s) meegenomen. De eigenaren van het mannetjesschaap, Wim en Iduna Verstappen, ontdekten vrijdagmorgen dat het dier niet meer in de stal was.

“Normaal is hij daar altijd als ik binnenkom om de schapen te voeren”, zegt Wim Verstappen. “Toen ik de wei in liep zag ik dat aan de rand ervan het gras was platgetrapt. Er lag overal bloed. In het gras lag verder een slagersmes. Even later ontdekte ik in de beek naast het weiland de huid en de ingewanden van het schaap. Het vlees hebben de daders meegenomen.”

Lees verder:

https://www.limburger.nl/cnt/dmf20180611_00063767/schaap-ritueel-geslacht-in-weiland-huid-en-ingewanden-in-beek-gedumpt

(h/t BertG.)

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6634 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

9 Comments on Boerengezin geschokt: Schaap ritueel geslacht in wei, huid en ingewanden in beek gedumpt

 1. templars2017 // juni 11, 2018 om 12:45 //

  Wat nu, op de buiten kunnen die kopvodden gemakkelijk hun gang gaan ,pikdonker en niemand te zien ,de herders zijn een gemakkelijk doelwit (de schapen dan toch) politie zie je daar niet of nauwelijks ,die hebben wat anders te doen (sic),dus gaat de herder zijn kudde ’s nachts ook moeten bewaken ,dat schaap leren zichzelf te verdedigen is geen optie ,dus iemand gaat het moeten doen ,een oplossing die zo maar te binnen schiet ,een booby trap op de deur ,gemakkelijk te maken en ze maken een hels kabaal,

  Like

 2. Duchesne // juni 11, 2018 om 12:54 //

  Mijn achtertuin….

  en dan nog dit, oorlog komt eraan, ras en geloofsoorlogen….en wij worden compleet ontwapens. :https://www.rt.com/business/429362-south-africa-farmers-trained/

  Like

 3. Hoop dat ze allemaal voedselvergiftiging krijgen.

  Like

 4. Duchesne // juni 11, 2018 om 13:25 //

  EN NU JIJ !!!!

  Verzet tegen regering en moslims kan op vele manieren, een van de eerste dingen die we nu nog kunnen is alle subsidie potjes en regelingen massaal gaan publiceren en benutten, want op is op en dan vissen Hassan en Aicha ook naast het net.
  Er zijn Marrokaanse bejaardenhuizen waar enkel marrekanen mogen wonen, waar iedereen een zorgbudsget heeft en een PGB, waar enkel marrekaans personeel werkt ….en die oudjes eten prima daar….prima alles….op onze kosten…en onze bejaarden liggen in hun pis, krijgen soms koud eten omdat het geld voor warm niet in het budget past……word wakker, word boos, word laaiend !

  De eerste lijn van verzet is alle potjes aanspreken, en alle rekeningen aanvechten met bezwaren. Laat het systeem financieel vastlopen voordat het is leeggeplukt doort de Gutmnensch om zijn en haar hobbies ermee te bekostigen, want over tien jaar zijn we totaal kansloos….Pensioen : we gaan er straks om lachen, het woord alleen al, alles op, alles naar huis en famillie van Ali in die Turkei, zwembad van Hassan nu met ionen filter bij de villa in Rif gebergte….alles betaald door Nederlanders.

  Weet u wat er gebeurd met allachtonen die een zwaar misdrijf hebben gepleegd en vrij komen….uitkering, huis en er zijn potjes beschikbaar, aangedragen door hulpvaardige Gutmenschen voor werkelijk alles…..diezelfde gutmenschen die u als blanke afsnauwen als u ergens hulp bij nodig hebt….hun macht zit in het mogen verdelen van het geld van regelingen en de subsidies…

  Dus zit je thuis en heb je internet dan kun je al een heleboel, behalve namen en adressen en verraad info van verantwoordelijke figuren verzwamelen voor een toekomstig tribuneaal van volk zelf kun je dus ook direct tegen Den Haag knokken.
  Enbdat kan dus via het delen van informatie via een website of site waarbij er ene overzicht is en geen wirwar van meningen. Feiten die duidelijk zijn opgesteld, eventueel mensen bij wie de JUISTE informatie kan worden opgehaald. Ons hele overheids systeem is een chaos met verstopte potjes en regelingen, enkel voor hen die er bewust naartoe worden geleid….

  Oproep aan alle lezers, wie info heeft over subsidies en potjes en regelingen etc, als we alle info kunnen bundelen dan kunnen we een eerste vorm van verzet massaal doen, het is ons geld, het hoort bij ons te komen.

  Maak bezwaar tegen ale heffingen en vorderingen en doe het op de goede manier, en wees bewust van het feit dat te laat beantwoorde mail van de overheid aan een boete onderhevig is, eis die boete op ! Hun, die anderen hebben er een beroep van gemaakt, brieven sturen en de boetes innen, voor bijvoorbeeld 1500 euro per keer is het ook de moeite. Voor alles zijn bij de overheid regels en protocollen, maar daar heb je niets aan als je die niet kent ……

  Kennis mensen, en een eventueel besloten site waar iedereen die kennis kan vinden, overzichtelijk. Internet is een afvalhoop met info, het kan ook efficient.

  Dit moet goed structureel worden aangepakt en overzichtelijk worden gemaakt, enkel mails met advies of een regeling uitgelegd is nutteloos, het moet echt goed in elkaar worden gezet !
  Wie o wie hebben de kennis en de zin en tijd om iets op te zetten? Steek de koppen bij elkaar, zoek elkaar op, en structureer het geheel. Of je nu 16 of 88 bent, dit kan iedereen doen.

  Laten we iedereen die we kennen zoveel mogelijk kans op aanspraak geven op alle regelingen en daarmee hun levenskwaliteit iets verbeteren. Veel Nederlanders weten vaak niets en niemand verteld ze nog iets….tenzij ze een kleurtje hebben, dan staat er een van geluk druipende Gutmenschmuts al met invulde formulieren klaar….

  Hoe klote is het als je jaren in armoede leeft terwijl je recht had op duizenden europ’s meer per jaar? Er zijn veel mensen die hun recht niet kennen en het ook niet van iemand horen…

  Verzet KAN ook vanaf de pc, wie o wie kan het en wil die moeite doen? Deze weg is een haalbare en zeer effectieve, en mensen hebben er iets aan…

  Duchesne

  Like

 5. Hallal?

  Like

 6. De gutmensch is de kotsmensch.

  Like

 7. jackvanderveen // juni 11, 2018 om 16:53 //

  Wel erg ongepast om dit met ramadan te doen. Maar wel tussen avond en ochtend maal in, dat wel weer, om overdag de schone schijn op te houden tijdens het vasten.
  Teringlijers dat het zijn.

  Like

 8. Duchesne // juni 11, 2018 om 18:33 //

  …en net als je denkt, hoe maf kan het worden……komt deze om de hoek. En ja, een kind hebben gemakat is dus goed voor een verblijfsvergunning. Hou je dochters maar vast binnen, dit word de nieuwe zomerhit.

  https://www.ad.nl/buitenland/illegaal-verkracht-mentaal-beperkte-dagenlang-om-haar-zwanger-te-maken~a17a4575/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s