Nieuw

Aboutaleb is een leugenaar – een gewetenloze en gevaarlijke leugenaar

Aboutaleb terwijl hij Volkert ophitst tegen Fortuyn

Laat ik eerst maar eens jarenlange islamiserings-ontkenner Bassiehof aanhalen:

Het was namelijk de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb (PvdA) die zijn akkoord gaf voor de barbecue in Rotterdam. Wellicht is dat wat ouderwets gedacht maar een man een man, een woord een woord. En toch liep het anders af. De barbecue ging niet door.

Zo moeilijk is het niet. Als een stadsbestuur een demonstratie toelaat moet het alles op alles zetten deze doorgang te laten vinden. Rotterdam en Ahmed Aboutaleb in het bijzonder hebben daar donderdag overduidelijk in gefaald.

Ik lees de klotskop nooit (omdat ik het een minderwaardig mens vind – hij vroeg ooit om mijn NAW gegevens in ruil voor een fles wijn op twitter), dus ik kan niet zeggen dat ik het nooit met hem eens ben en nu wel, want ik weet simpelweg niet wat die schrijft. Maar dit keer ben ik het met hem eens.

Abou gaf toestemming voor de demo en zette vervolgens te weinig politie in om de orde te kunnen handhaven. Met een beetje slechte wil, en ik ben van slechte wil, kun je zeggen dat hij de paar Pegida demonstranten met opzet naar een islamitische lynchmob geleid heeft. Hij beloofde ze veiligheid en gaf die veiligheid niet, terwijl hij als geen ander weet hoe mohammedanen reageren. Hij heeft Pegida opzettelijk misleid en in de val gelokt.

Deze in- en in kwaadaardige en giftige salafist beweert nu in de Telegraaf dat:

Aboutaleb: ’Giftige boodschap moet geuit kunnen worden’

Ja, maar dan moet jij de veiligheid garanderen in plaats van mensen met opzet in een levensbedreigende situatie te brengen. Bovendien is er niks giftig aan de boodschap van Pegida, je kunt je hooguit afvragen of de methodes handig zijn. De islam, dat is gif, moorddadig gif.

„Hoe giftig de boodschap ook is, hij moet geuit kunnen worden”, stelde de Rotterdamse burgemeester Ahmed Aboutaleb zondag tijdens een buurtiftar in centrum De Middenweg in Rotterdam.

Nee. Als een ideologie, die van jou, oproept om ons allemaal of de keel door te snijden of te onderwerpen, dan hoeven wij dat soort haatdragendheid hier niet te tolereren. Uberhaupt, wat doe je hier ? Je bent geen Nederlander, ga weg ! Je vakantie heeft lang genoeg geduurd, je visum is verlopen. Rot op !

Hij reageerde voor het eerst op de commotie die ontstond toen anti-islamgroep Pegida van hem toestemming kreeg om afgelopen donderdag tijdens het avondgebed bij de Laleli-moskee op Rotterdam-Zuid het voor moslims verboden varkensvlees te gaan roosteren. De demonstratie werd uiteindelijk door Pegida zelf afgeblazen.

Pegida besloot rechtsomkeert te maken nadat de politie had laten weten dat het ‘de linies niet zou kunnen houden’. Oftewel, de veiligheid niet gegarandeerd was, die Aboutaleb hoort te garanderen. Een situatie die door Aboutaleb bewust gecreëerd was en waar Aboutaleb 100% voor verantwoordelijk is.

Vervolgens trekt Abou de slachtofferkaart. Boehoe ik ben onder druk gezet:

De burgemeester zei voor het eerst moreel en religieus onder druk te zijn gezet om de demonstratie te verbieden. „Het ging er zo ver aan toe dat de Turkse minister van Europese zaken mij de les ging lezen over mijn islamitische identiteit. Het gaat heel ver dat een staat, heel ver weg, de burgemeester van Rotterdam de les komt lezen over hoe de Nederlandse wet in elkaar steekt en hoe ik die moet toepassen”, aldus Aboutaleb.

Stel je niet aan. We leven hier in Nederland ( jij helaas onterecht ook en wat mij betreft word je morgen nog uitgezet ) en we hebben niks met welke Turk dan ook te schaften. Smijt de hoorn er op als hij geen jiziya wil betalen !

Hij zei het jammer te vinden dat Pegida uiteindelijk de boodschap niet heeft kunnen uiten, want hoe verschrikkelijk hij de boodschap ook vindt, de vrijheid vindt hij een groot goed. Vooral moslimjongeren haalden hard uit naar Aboutaleb toen Pegida van de demonstratie afzag.

Je vindt het helemaal niet jammer, je hebt opzettelijk onvoldoende maatregelen getroffen. Je hebt poep aan onze vrijheid. Je hebt hem afgelopen donderdag op slinkse wijze afgeschaft huichelaar.

Die moslimjongeren hadden groot gelijk met hun ‘ge-hoerenjong’, je bent nog wel wat lager dan dat.

„Dat de boodschap niet geuit is, is eerder een teken van intolerantie dan een teken van overwinning.’’

Intolerantie die van jou alle ruimte gekregen heeft terwijl je wist wat er zou gebeuren. Jij hebt dit met opzet zo gespeeld !

En: „Rijkdom voor onze stad en voor de democratie is dat ook giftige boodschappen in de ogen van sommigen verspreid moeten kunnen worden.”

Er is geen sprake van rijkdom. Er is sprake van de totale onderwerping, de demonstratie kon niet doorgaan, moslims tartten het gezag en hebben gewonnen. En je hebt moedwillig de mensen van Pegida in gevaar gebracht.

Je hebt Rotterdam over laten nemen door de gewelddadige oema, en je wist van te voren hoe het zou lopen, want je bent tenslotte de sluwste van het hele stelletje infiltranten.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on Aboutaleb is een leugenaar – een gewetenloze en gevaarlijke leugenaar

 1. polderboy // juni 11, 2018 om 06:37 //

  Dat de PvdA nauwelijks meer bestaat, terwijl deze PvdA voorman toch duidelijk maakt hoe walgelijk giftig het allemaal is hier: dat varkensvlees, homo’s, Joden, kankerhoeren en godslasterende christenen, naast een corrupt land zonder sharia wetten?

  De PvdA staat toch voor de Koran, en de vrijheid om dat sharia wetten gebeuren hier volledig maatschappelijk aanvaard te krijgen?!
  Ik begrijp maar niet waarom mensen niet massaal op de PvdA blijven stemmen?
  Al die vreselijk giftige zaken moeten toch uit die maatschappij verwijderd worden?

  Nou, gelukkig dat die Edwin, met zijn alias “je kankermoeder ik ga je moeder neuken” door onze superieuren als gewelddadige fascistische racist worden weggezet.

  “Laten we er samen voor gaan”, de PvdA leuze, om samen al het gif uit de maatschappij te verwijderen. Dus al die hierboven genoemde ellende, mensen en wetten….

  Of….

  Liked by 1 persoon

 2. Hear, hear!

  Like

 3. jackvanderveen // juni 11, 2018 om 07:51 //

  Abouthaleb hoort bij het meest racistische tuig dat Nederland bezit. Helaas hebben we tienduizenden van zulke smeerlappen binnen onze onzingrenzen.

  Like

 4. Spijkers // juni 11, 2018 om 08:32 //

  Een geitenneuker ontkent altijd wat hij doet, vreet zijn bacon en geniet daarvan. Woning kopen in Rotterdam? Een pitbull op je deur is niet de oplossing en vergeet de ontwaarding niet: de baarmoederbomb zal snel barsten.

  Like

 5. En toch krijgt abu laadklep keer op keer, wat hij ook flikt of beweert, van zo’n 2/3 van de bevolking altijd het voordeel van de twijfel.
  Hoe hij dat voor mekaar gekregen heeft blijft een raadsel.
  Blijkbaar is redelijk Nederlands kunnen spreken en een pak aantrekken al voldoende.
  De man kan letterlijk alles beweren wat in ‘m opkomt, het maakt allemaal niet uit.
  Kan zichzelf salafist noemen, beweren dat ze dochter nooit met kaaskop mag thuis komen, dat ie 20x per dag bid.
  Alles wordt ‘m vergeven. Onbegrijpelijk.

  Like

 6. Als je goed nadenkt over deze kwestie kan je alleen maar tot de conclusie komen hóe ver ons eens zo mooie land is afgezonken door al dat import tuig. Het is om te janken. Nooit gedacht dat ik dit ooit zou meemaken, al waarschuwde mijn vader zaliger er begin jaren ’80 al voor. Paps, je hebt (helaas) gelijk gekregen. Blij dat je dit alles niet meer mee hoeft te maken want je zou je omdraaien in je graf. Hij heeft zich, zoals velen, in de oorlog ingezet voor de vrijheid van ons vaderland.

  Like

 7. Kijk, dat bedoel ik nou. Hoe krijg je het uit je strot.
  Het maakt werkelijk niet uit wat die man flikt, alles pakt goed uit.

  http://www.dagelijksestandaard.nl/2018/06/aboutaleb-toont-zich-een-ware-staatsman-niet-doorgaan-van-pegida-demonstratie-is-een-verlies/

  Like

 8. jeanette k // juni 11, 2018 om 13:45 //

  Alleen voor liefhebbers: de Aboe Laadklep-grabbelton.
  https://fubar.mobi/?s=aboutaleb

  Liked by 1 persoon

 9. Wouter Eenhoorn // juni 11, 2018 om 14:56 //

  Dit weet een mens al jaren. Rotterdammers mijd bij een volgende verkiezing de stembussene zullen dan zien wat er gaat gebeuren.

  Like

 10. PvdA is de master van het op het verkeerde paard wedden 🙂
  Hoer heet die slavendrijver uit de jaren zeventig die 100.000 niet Europeanen naar Nederlandf haalde en die het smerige werk mochten doen??? Want Nederlanders hoefden helemaal geen WC’s schoon te maken of olietankers schoon te maken,nee Nederlanders kregen WW zonder voorbehoud. De vieze gore buitenlanders mochten het vieze gore werk doen. Een visie-lose pvad-er die Nederland naar de klote heeft geholpen. O, we gaan tijdelijk 100 rijden, terwijl er geen maximumsnelheid was. Of een Kok die een kwartje erbij op deed, tijdelijk, nog steeds, de leugenaar op de bres voor de arbeider. En nu dikke binnenhaler bij de Shell. Dat is pvda.

  Like

 11. paulzwueste // juni 11, 2018 om 20:08 //

  Maak je niet druk.
  Ik heb er over nagedacht en kwam uit op dezelfde gang van zaken.
  Denk je nou echt dat mensen met een zeker IQ dit niet door hebben?
  Deze man is gewoon ’n goedkope versie van ’n mocro-muzelman die gebruikt wordt door het land-management totdat ook zij zullen moeten vluchten met zwaar overhangende zakken gevuld met geld.
  Maar voor die tijd zal de pleuris uitbreken.,
  Die Aboutaleb is voor mij volkomen transparant.

  Heeft natuurlijk alle blanke ambtenaren in z’n zak want pensioen ed. je weet wel….
  Kan gemakkelijk tot de orde geroepen worden.

  Like

 12. Aboutaleb is een wolf in schaapskleren en gebruikt dit al jaren in zijn beslissingen maar gaat nu door de mand vallen ondanks zijn positie.
  Al jaren is de Partij van de Allah bezig geweest om zoveel mogelijk allochtonen op politiek sterke posities te zetten want deze strategie is al onder Wim KOK begonnen die als Premier deze tactiek met andere Bilderberg figuren(Bernhard,Beatrix)en andere hoge politieke figuren (Helmut Kole,Frau Merkel)enzv.
  Alleen een tegenvaller voor de PvdA is/was dat zij het Paard van Troje hebben binnen gehaald en gedoemd zijn te verdwijnen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s