Nieuw

80.000 moslims onderweg: Oostenrijkse politie oefent grensversperringen

“Nee, we laten ons niet verrassen. En er zal geen doorwuiven plaatsvinden”, kondigde minister van Binnenlandse Zaken Herbert Kickl (FPÖ) aan, de grootste grenswachtoefening van Oostenrijk tot nu toe met tot wel 1000 politieagenten en soldaten vindt op 25 juni in Spielfeld plaats. Volgens de politie van de Balkanlanden willen momenteel 80.000 migranten vanuit Griekenland naar West- en Centraal-Europa.

Minister van Binnenlandse Zaken Kickl weerlegde de beweringen van de oppositie dat de mensensmokkel op de Balkanroute niet enorm is toegenomen. En generaal Franz Lang, directeur van de Federale Politiedienst, verstrekt donderdag tijdens een achtergronddiscussie de laatste informatie van een veiligheidsconferentie van de Balkanlanden en Oostenrijk : “In totaal willen momenteel ongeveer 80.000 mensen deze route naar West- en Centraal-Europa nemen”.

In Albanië, volgens Lang, “is de situatie kritiek”, zijn multinationale groepen mensensmokkelaars verantwoordelijk voor een toename van de migratie van maximaal 110 procent. Ook de situatie in Bosnië is dramatisch.

“Op deze ‘moskee-route’ ziet de politie vooral jonge mannelijke eenlingen, van wie velen worden beschouwd als “terroristen-strijders”, aldus generaal Lang. En het is slechts langzaam dat er een aanzienlijk beter grensbeheer tot stand kan worden gebracht in de Balkanlanden – ook met de steun van Oostenrijk.

“We moeten ook voorbereid zijn op het geval dat in een plotselinge grote migratiestroom de grensbeschermingsmaatregelen in deze bevriende landen niet langer helpen,” legde minister van Binnenlandse Zaken Kickl uit over de grote oefening die eind juni is gepland aan de Oostenrijkse grens in Spielfeld. Kickl: “We laten ook zien dat we het ernstig bedoelen. Er zal geen registratie en doorwuiven bij ons plaatsvinden, maar een echte afwerende houding”.

“Het hele probleem is begonnen met de zin Wir schaffen das”

De minister van Binnenlandse Zaken behandelt ook de “onooglijke scènes” bij een grenssluiting, die vaak door de vorige regering werden genoemd: “We maken onze eigen situatie zeker niet gemakkelijker als we weer gewoon mensen er doorheen loodsen. En onze politieagenten zullen zo dicht bij de Sloveense grens zijn dat elk asielverzoek dat daar wordt ingediend een zaak voor de Slovenen zal zijn”. Kickl bekritiseert de Duitse bondskanselier: “Het hele probleem is begonnen met de zin “Wir schaffen das”.

Tijdens de oefening in Spielfeld op 25 juni zal een deel van de nieuwe grensbewakingstroepen van de “Puma”, de oproerpolitie en eenheden van de Oostenrijks strijdkrachten de grenswachters opleiden; in totaal zullen 600 tot 1000 man worden gemobiliseerd.

Bron:

https://www.krone.at/1720490

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.049 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7208 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

13 Comments on 80.000 moslims onderweg: Oostenrijkse politie oefent grensversperringen

 1. 80’000:1000 = 80 Asiel apen per agent nou prettige wedstrijd hoop voor de agenten dat ze wel scherp mee krijgen en niet alleen een rubber stokje lmfao wat een farce

  Liked by 2 people

 2. Laten ze overal mijnen neerleggen ben je zo vanaf.

  Like

 3. Duchesne // juni 11, 2018 om 12:49 //

  Ze moeten leren doorladen, richten en afdrukken. en zo heeft grensbewaking nut, anders kun je beter koekjes en limonade klaarzetten…

  Like

 4. Horatius // juni 11, 2018 om 13:37 //

  Eindelijk spreken de autoriteiten in termen die naadloos passen bij het voorkomen van een aanval van een invasiemacht. In dit specifieke geval een stormaanval van militante moslims waaronder vele IS-strijders doorgestuurd door Erdogan die nog wat appeltjes te schillen heeft met die ‘fascisten’ in Europa.

  Wat heeft de uitnodiging ‘Wir schaffen Das’ per saldo opgeleverd?

  De strijdkreten ‘Allah Akbar’ en ‘We are Here’ en een moslimpopulatie die steeds meer radicaliseert als voorbereiding op een machtsovername met de steun van de linkse politieke elite waaronder in ons land een partij als GroenLinks.

  Voorts grensbewakingen op het Balkanfront, grensversperringen waaronder prikkeldraad (al of niet onder hoogspanning) en op termijn zelfs mijnenvelden als hier in West-Europa een grootschalige burgeroorlog zou uitbreken.

  Dat Merkel is herkozen als bondskanselier is de grootste ramp die Europa kon overkomen sinds het begin van de invasie in 2015 en dit allemaal als nasleep van de vorige wereldoorlog.

  Like

 5. Verkoop van een prachtig verkoop artikel.

  Like

 6. 80’000:1000 = 80 Asiel apen per agent nou prettige wedstrijd .
  Ja dat wordt rennen langs die 2500 km grens om alles bij te houden en dan moet je per grenswacht 80 van die gasten arresteren en terug sturen nou sterkte .

  Like

 7. hslot, dat is dus 2,5Km grens bewaking per agent.
  Die agentjes gaan het nog druk krijgen daar.

  Like

 8. En de volgende boot vol heeft een succesvolle oversteek gemaakt:

  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2154542/boot-met-migranten-mag-aanleggen-in-spanje

  Spanje is gezwicht, om te kotsen.

  Like

 9. paulzwueste // juni 11, 2018 om 20:14 //

  Hallo, maken jullie je maar geen zorgen.
  Die politie-agenten en soldaten staan heus niet alléén.
  De bevolking zal echt wel mee werken maar dat is niet de inzet.
  Je zult mee maken dat er geen “Immigrant” meer door zal komen.
  Leer mij de Oostenrijkers kennen .
  Kun je niet vergelijken met die slappe zooi van bij ons.

  Als je het beter weet en het aandurft mag je ’t mij berichten…

  Like

 10. Daniel // juni 11, 2018 om 21:20 //

  Goalkeeper. Geweldig wapen. Een enkel salvo en de hele Middellandse Zee is gevrijwaard van een aanzwellende invasie. Ik zeg: doen.

  Like

 11. templars2017 // juni 11, 2018 om 22:35 //

  Het is een poging om ze tegen te houden ,waarschijnlijk niet genoeg maar toch een poging,iets wat je van andere landen niet kan zeggen .

  Dat Spanje is gecapituleerd verwonderd me niet ,het is haast te wrang voor woorden maar toch het idee laat niet los ,Europa heeft redelijk grote buitengrenzen , onmogelijk om in het huidig economisch klimaat personeel ten koste van een staat aan te namen louter om die grenzen veilig te houden.

  De farce die Frontex heet is dan ook niet meer dan oogverblinding ,het Oostenrijks initiatief stelt het probleem scherp.

  Europa’s buitengrenzen zijn de zwakste schakel in heel het systeem, de andere zijn niet veel beter maar als het begin niet deugd is de rest irrelevant.
  Iedereen weet dat er pas feiten in kaart gebracht worden nadat er feiten zijn gebeurt ,weinig of nooit er voor.
  Om terug te keren naar Spanje ,het is ee zuidelijke staat die aan de middenlandse zee ligt met kilometers kust ,om de bewaking ,of beter het falen ervan,van de kusten niet te erg te moeten in het daglicht zetten hebben ze besloten om ze op de gekende manier binnen te nemen ,zogezegd uit humanitair oogpunt.

  Dat het is om het falen van de bewaking in casu het beschermen van Spanje te verzwijgen wordt weggeveegd ,het humanitaire wordt in de verf gezet met genoeg emotionele chantage om de bevolking rustig te houden.
  Dat ,als dit blijft verder gaan een nieuwe golf zal verspreiden over Europa doet niets ter zake.
  Na Italië is Spanje aan de beurt ,ook zij kunnen de kosten niet dragen dat een dergelijke golf met zich meebrengt ,net als Italië is een naderend bankroet in zicht ,zo wordt de ganse zuidelijke kant van Europa met name Griekenland ,Italië ,Spanje en waarschijnlijk ook Portugal een heel onstabiele regio voor zover van stabiliteit sprake is.

  Kijk eens naar het probleem in zijn context van Europa ,de genoemde landen zijn onstabiel ,in Griekenland loopt de immigranten pot over ,in Italië evenzo in Frankrijk is het dweilen met de kraan open ,Duitsland is er van vergeven ,daar weten ze het precies aantal niet meer ,Zweden is ei zo na geen Europees land meer Engeland is ook niet meer te redden ,Nederland en België zijn ook bijna op .

  En nu komt er weer een golf op ons af ,ter zelfde tijd gaat erdogan de boel opstoken met Griekenland , zij die geloven dat er niets aan de hand is kunnen beter verder in Sinterklaas geloven ,of gewoon verder tv kijken…..

  Like

 12. Horatius // juni 12, 2018 om 11:12 //

  Dat de toeristenindustrie waar alle landen in Zuid-Europa voornamelijk van afhankelijk zijn hierdoor een flinke klap zal krijgen moge duidelijk zijn.

  Men zou dan mogen verwachten dat de betreffende regeringen dit belang de voorkeur zouden geven boven de belangen van de asielzoekersindustrie die klauwen met geld kost en alleen maar meer werkelozen oplevert.

  We kennen allemaal de beelden van de nietsvermoedende strandtoeristen in Spanje die plotseling worden geconfronteerd met een horde asielzoekers die onder het slaken van woeste strijdkreten het strand opstormen en dat zou toch te denken moeten geven. En dat is maar één voorbeeld van de gevolgen van de invasie waar we al een aantal jaren mee te maken hebben.

  Intussen kunnen we het begrip asielzoekersindustrie wel vervangen door zieligheidsindustrie want hoogzwangere vrouwen en pasgeboren zuigelingen vormen een belangrijk onderdeel van de invasiemacht en dat is een uitermate slimme tactiek die in de praktijk zeer goed blijkt te werken.

  De Artsen zonder Grenzen spelen ook een grote rol in het gehele proces. Maar is dit niet een slimme dekmantel, want hoeveel echte artsen nemen deel aan de gehele operatie vanuit Libië?

  Waarschijnlijk geen één, maar betreft het hier een aantal linkse activisten die een spoedcursus EHBO hebben gevolgd en inderdaad nauwe contacten onderhouden met deze organisatie die weer wordt gesubsidieerd via de Overheid en de opbrengsten van de talloze Goede Doelen-projecten.

  Kortom: één grote zwendel waar we met zijn allen intrappen onder het mom van humanitaire steun aan alle hulpbehoevenden ter wereld die in de praktijk er alleen maar op uit zijn de rest van hun leven te genieten van een riante uitkering en talloze toeslagen.

  Tot het hele systeem in elkaar stort. Want eens komt er een moment dat deze charitas financieel niet meer op te brengen is en dan zijn de rapen pas goed gaar.

  En wie daarvoor waarschuwt is een populist of een racist, extreemrechts en Joost mag weten wat nog meer kwalificaties.

  Like

 13. Matt L.G.Knubben // juni 12, 2018 om 22:28 //

  Templars 2017, ach die Tv gaat vanzelf uit en wat moeten ze dan doen ? Jankend van “das hatten wir nicht gewusst ” in de stoel zitten totdat ook bij hun het licht vanzelf uitgaat.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s