Nieuw

Turkey Says Troops Already Inside Iraq and Ready to Move on Kurdish Stronghold

Turkish forces are stationed 30 km inside northern Iraq and could advance further to target Kurdish PKK militants in their Qandil Mountains stronghold, Turkey’s Prime Minister Binali Yildirim said.

Stepping up Turkish warnings about expanding its military presence in Kurdish-controlled areas of Iraq, Yildirim told Reuters that Ankara would not hesitate to escalate an offensive against militants across its southern border.

The prospect of a major military operation comes less than three months after Turkish forces drove Kurdish fighters from the Syrian border region of Afrin. Turkey says that Kurdistan Workers Party (PKK) bases in north Iraq are next in its sights, despite protests from the central government in Baghdad.

Haaretz >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

1 Comment on Turkey Says Troops Already Inside Iraq and Ready to Move on Kurdish Stronghold

  1. Turken zijn van origine lafaards en durven alleen in grote getale waar van ze zeker zijn dat zij een meerderheid hebben aan te vallen maar nemen snel de vlucht als zij die meerderheid kwijt zijn en dat leert ook onze geschiedenis dus kom maar op Erdogan met je Volk van Enoch.

    Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s