Nieuw

Terreurorganisatie Artsen zonder Grenzen smokkelt 600 invasiejihadisten naar Europa in één nacht – nieuwe Italiaanse regering breekt nu al zijn beloftes en helpt volop mee

Foto: Bootvluchtelingen op de Middellandse Zee. Bron: Wikimedia Commons / Auteur: Vito Manzari

Bij zes verschillende reddingsacties smokkelacties op de Middellandse Zee zijn 629 migranten kolonisten gered overgezet. Na “een bijzonder stresserende nacht” zijn die mensen mohammedanen nu aan boord van het reddingsschip ‘Aquarius’, zo meldt hulporganisatie smokkelorganisatie Artsen zonder Grenzen Geweten via Twitter. Onder de geredde gesmokkelde mensen jihadisten bevinden zich 123 niet-begeleide minderjarigen, 11 kinderen en 7 zwangere vrouwen.

Na de redding smokkel van 229 vluchtelingen zieligheidsimperialisten nam de Aquarius nog eens 400 anderen aan boord, die eerder door de Italiaanse marine, kustwacht en vrachtschepen gered gesmokkeld waren.

HLN >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9779 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

14 Comments on Terreurorganisatie Artsen zonder Grenzen smokkelt 600 invasiejihadisten naar Europa in één nacht – nieuwe Italiaanse regering breekt nu al zijn beloftes en helpt volop mee

 1. Het bleef dus weer bij een grote bek opzetten, waar ze toch wel redelijk bekend om staan.
  Hadden we eerlijk gezegd nou echt wat anders verwacht dan?

  Like

 2. Fransdo // juni 10, 2018 om 15:54 //

  Nou, even wachten nog, het gaat hier om het redden van mensenlevens en niet om het politieke inzicht om reeds aanwezige economische gelukzoekers het land weer uit te zetten terug naar hun heimat. Je kunt moeilijk redeneren van: ‘we laten jullie hier en nu verzuipen omdat onze regering vindt dat…..’. Dat die gelukzoekers daar helemaal niet op die vlotten hadden moeten ronddobberen is ook waar. Maar we weten hoe het werkt als je ze laat verzuipen. Dan is het niet de schuld van die gelukzoekers zelf maar van die mensen die niet tijdig ingrepen en dan komen er weer zielige fotootjes op de voorpagina’s van verzopen jongetjes en reclamespotjes van de omvolkkrant: ‘Het is de taak van de Volkskrant om te laten zien waartoe dit leidt’

  Eerst even wachten hoe het verder gaat met die ronddobberende gelukzoekers. Als ze binnen twee weken per kerende post weer worden terug gestuurd heb ik er ook vrede mee.

  Like

 3. De organisatie “Neuqen zonder grenzen” heeft weer eens 600 neuqlims en verkrachlims overgezet naar Italië in plaats van ze te dumpen in Libië.

  Like

 4. De Italiaanse regering moet nu voet bij stuk houden en de ongewenste indringers per ommegaande terugzetten naar Libië. Desnoods met militair geweld, want op vrijwillige medewerking van de indringers hoeft men niet te rekenen.

  Like

 5. Gaat niet gebeuren, Johan.
  Dit waren de laatste 600, en de volgende 600 zijn dan ook weer de laatste die ze binnen laten.
  En met de volgende 600 konden ze ook niks aan doen, ze moesten wel gered worden.
  Enz, enz………………………………

  Liked by 1 persoon

 6. En ja @Fransdo, je kan wel degelijk stellen, dat als ze die gasten hadden laten verzuipen, dat dan wel degelijk hun eigen schuld was geweest, want nog niet zo lang geleden werd je als je de toenmalige DDR grens illegaal over wilde steken (van beide kanten) gewoon neergeknald of d.m.v. een mijnenveld opgeblazen en dat hebben die communisten toch 40 jaar volgehouden. Daarom begrijp ik niet dat de tegenwoordige communistische EU regering in Brussel zoveel moeite heeft met het hermetisch afsluiten. Schiet maar een paar bootjes lek en het illegaal proberen binnen te komen is gelijk afgelopen (zie Australië).
  Dat kost dan in eerste instantie een beperkt aantal mensenlevens maar zal een veel groter aantal mensenlevens in de EU redden.
  En tegen die Groenen en Linksen in de EU die zeggen dat zoiets niet kan, wel probeer dan gewoon eens om NoordKorea illegaal binnen te komen, want dat zijn toch jullie ideologische vrienden??

  Like

 7. paulzwueste // juni 10, 2018 om 18:45 //

  Je moet natuurlijk de andere partij wel de gelegenheid geven om te doen wat ze beloofd hebben, of door de mand te vallen.
  Het is nu véél te vroeg om definitieve dingen te roepen.
  Dit gebeuren is nu net datgene waar het om gaat, en waarvoor oorlogsjournalist Karskens de EU heeft aangeklaagd.
  In de afgelopen jaren zijn er al bijna 13.000 negers, lichtgetinten en arabieren verzopen.
  Moeilijk om vol te houden dat het hun eigen schuld is, als je toevallig aan boord van ’n passerend schip zo’n verzuippartij ziet gebeuren.

  Ik zou ’n kwartiertje naar de messroom gaan om ’n dubbele whiskey te nemen en weer boven komen als e.e.a.achter de rug is.
  Zo kan je het ook zien, maar zonder gekheid die nieuwe regering moet zich nog settelen en wetten aanpassen en zo.

  Maar het komt goed, het komt.

  Like

 8. jackvanderveen // juni 10, 2018 om 19:20 //

  wat heeft daar wel plaatsgevonden, want eerst waren die 632 apen opgepikt door de marokkaanse kustwacht en nu lees ik dat taxiboot AQUARIUS 628 van hen naar europa brengt.
  zou Appels zonders grenzen mogelijk die slaven gekocht hebben van de marokkaanse kustwacht?

  Like

 9. Hoera !
  Volgens het laatste nieuws (zondagavond 10 juni) zou Italië de boot geweigerd hebben om aan te meren in een van zijn havens. Het zou gaan om dezelfde boot, de Aquarius, met 600 ‘vluchtelingen’ aan boord.
  Dit is heel goed nieuws ! Een of ander Franse NGO zit achter de smokkel-operatie en de boot moet nu uitwijken naar Malta, maar die wil die uitvreters ook niet hebben.
  Dit gaat nog heel interessant worden. Het is de eerste grote testcase voor de nieuwe Italiaanse regering.

  Like

 10. Op deze landkaart kun je nog eens goed zien, hoe deze ‘vluchtelingen’-zwendel en mensenhandel plaatsvindt.

  Na het aanmeer-verbod in Italiaanse havens door minister Salvini, heeft het schip koers gezet naar Malta.

  https://www.corriere.it/cronache/18_giugno_10/migranti-negati-approdi-nave-aquarius-39743f46-6ccb-11e8-8fe1-92e098249b61.shtml

  Like

 11. Fransdo // juni 11, 2018 om 08:52 //

  En ook Malta heeft ze geweigerd volgens de laatste berichten.

  https://www.nu.nl/bootvluchtelingen/5306675/italie-en-malta-weigeren-boot-met-629-immigranten-toe-laten.html?redirect=1

  Hiermee is een gevoelige klap toegebracht aan de vluchtelingenindustrie / mensenhandel en natuurlijk het verdienmodel van de mensensmokkelaars.

  Proviciat Italië en Malta. En nu volhouden!! En die mensen zelf dan waarmee de Mensensmokkelindustrie zo minderwaardig omgaat?

  Gewoon laten ronddobberen op (huur)kosten van de Linkse smokkelindustrie. Natuurlijk wel 1 X per week blikken met proviand, zeep en WC-papier afleveren en maar wachten tot dat men zelf tot het inzicht komt dat de beste plaats om die mensen er weer af te gooien de plaats van herkomst is.

  Er is een waanzinomslag bezig en dat kunnen we met zijn allen toejuichen.

  Like

 12. Horatius // juni 11, 2018 om 12:57 //

  Als de Italiaanse regering en Malta voet bij stuk houden en zeer waarschijnlijk gaan ze dat doen dan rijst de vraag: waarheen gaan ze dan?

  Een logische oplossing is het schip onder begeleiding van de Italiaanse kustwacht retour te zenden naar de kust van Libië en de nepvluchtelingen daar achter te laten met enige proviand om de eerste dagen door te komen.

  Of steekt men in Brussel en Berlijn de koppen bij elkaar om alsnog een humane oplossing te vinden met als resultaat een voorlopige opvang in Antwerpen of Rotterdam in afwachting van een z.g. herverdeling?
  Ze zijn er knettergek genoeg voor, voorbijgaande dat dit dan een normale route gaat worden met desastreuze gevolgen voor o.a. ons land.

  Hopelijk gaat dit een definitief keerpunt worden. Want dit is absoluut geen vluchtelingenprobleem meer maar een ware invasie onder begeleiding van Linkse activisten, Artsen zonder Grenzen en andere mensensmokkelaars die allang achter de tralies hadden moeten zitten.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s