Nieuw

Spaanse marine smokkelt 334 invasiejihadisten naar Europa terwijl honderden mohammedanen Ceuta bestormen

archiefbeeld

De Spaanse marine heeft gisteren en vandaag 334 migranten uit de Middellandse Zee gered gesmokkeld. Ook hebben ze vier lichamen geborgen. De migranten jihadisten reisden met negen verschillende boten van de kust van Afrika richting Europa.

Gedreven door gewelddadige conflicten islamitische expansiedrift en extreme armoede de plicht tot verovering vluchten vallen duizenden migranten ieder jaar per boot naar Europa aan. De meeste boten zijn echter ongeschikt voor groot open water en duizenden migranten verdrinken op zee. Tot nu toe zijn dat minstens 785 migranten dit jaar. Maar liefst 27.482 migranten bereikten Europa wel dit jaar, onderweg verzuipen er nauwelijks en de ruime meerderheid komt ongehinderd in Europa aan om het te onderwerpen, te verkrachten, uit te moorden en te plunderen, meldt Associated Press.

AD >>

Honderden Afrikaanse migranten hebben geprobeerd om de Spaanse Ceuta grensomheiningen te bestormen die het grondgebied van de Europese Unie van Afrika scheidden, met verschillende gewonden tot gevolg.

De kleine stad aan de kust van Noord-Afrika, samen met de nabijgelegen zusterstad Melilla, deelt de enige landgrens van een lidstaat van de Europese Unie met een Afrikaanse natie – Marokko – en illegale migranten zien het al lang als een snelweg naar de EU die de Middellandse Zee of andere routes via de Zwarte Zee en Rusland omzeilt.

Volgens berichten in de Europa Press hebben ongeveer 400 migranten de stad in de vroege ochtend aangevallen.

Breitbart >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9779 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s