Nieuw

Somalische ‘vluchtelingen’ terroriseren (bedreigingen, spugen, RACISME en geweld) bewoners flat Rotterdam

Terwijl linksgekkies maar ‘welkom welkom welkom‘ blijven roepen, OOK in Rotterdam…… terroriseert een Somalisch gezin in een flat in Ommoord in het altijd gezellige Rotterdam alle bewoners. Misschien moeten ze eens gaan WERKEN?!?? Maar ze weten niet wat dat is natuurlijk. En ook al schrijft de Gemeente Rotterdam ellenlange beleidsstukken over het aanpakken van overlast: in de praktijk wordt er niks gedaan. Vooral niet wanneer het ‘zielige’ ‘vluchtelingen’ betreft.

Liefde voor Holland >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Somalische ‘vluchtelingen’ terroriseren (bedreigingen, spugen, RACISME en geweld) bewoners flat Rotterdam

 1. Hoop dat zij op de bovenste verdieping wonen,dan donder je ze
  Gewoon naar beneden.

  Like

 2. Ja gewoon naar beneden laten kukelen. Vieze mensen. Het uitschot van Afrika. Zelfs daar worden ze gehaat.

  Like

 3. Godzijdank is onze flat gespaard gebleven voor dat moslim geteisem, wij hebben toen die Poolse invasie gehad, waar ik nog steeds dankbaar voor ben. Bijna alle Oost Europeanen in onze flat gedragen zich perfect. Nooit last mee, ik had vroeger van bepaalde Asociale Nederlanders heel wat meer last. En Somaliërs? asocialer tuig bestaat er niet

  Like

 4. antiislamnu // juni 10, 2018 om 23:05 //

  Hier om een beetje een idee te krijgen hoe het in Somalië aan toe gaat die asielparasieten wil je hier echt niet hebben

  Like

 5. jackvanderveen // juni 11, 2018 om 09:06 //

  Somaliërs terroriseren overal in de wereld te land en op zee, dus waarom in Rotterdam niet.

  Like

 6. Somalische ‘vluchtelingen’ terroriseren (bedreigingen, spugen, RACISME en geweld) bewoners dat was ook het geval in Zaandam Straat-Davis, de flats zijn tegen de grond gegaan en er is laagbouw voor in de plaats gekomen (duurder segment) geen overlast gevende Somalische luie tering neuknegers, de buurt is opgelucht (voor hoelang?)…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s