Nieuw

Oud-imam Haselhoef, 49, gederadicaliseerd – overleden bij ‘spookrijdersongeluk’ A16

Haselhoef met Fortuyn bij Zembla

Volgens goede vriend Faisal Mirza zal de uitvaart morgenmiddag om kwart over twee zijn in de Haagse Noeroel Islam-moskee. ,,En daar is iedereen welkom,” zegt Mirza die Haselhoef een man noemt die ‘bruggen slaat tussen verschillende groeperingen’.

Bruggen slaan. Tussen moslims en Litouwers ?

Het is onduidelijk wie van de betrokkenen bij het dramatische ongeval de spookrijder was. De andere man die overleed is een 27-jarige Litouwer.

De in Den Haag opgegroeide Surinamer (wiens echt naam Regillio Frank was)
verwierf landelijke bekendheid door zijn speech tijdens de herdenkingsdienst voor de slachtoffers van 9/11. Daarbij waren onder anderen het Nederlandse kabinet, kroonprins Willem-Alexander en Máxima aanwezig. Ook verscheen hij regelmatig op tv. Later kwam hij in opspraak na een uitspraak over homoseksuelen en bleek dat hij zijn opleiding tot imam niet had afgemaakt.

In 2011 werd Haselhoef gearresteerd voor grootschalige fraude. Hij werd daarvoor in 2016 veroordeeld tot 20 maanden celstraf.

AD >>

Ah ja, de Noeroel islam-moskee. Hoe is het eigenlijk afgelopen met die overname door een Pakistaanse familie van die kuch gematigde moskee ?

Een familie van Brits-Pakistaanse sjeiks, beschuldigd van kindermisbruik, dreigt een Haagse moskee over te nemen en er een sharia-rechtbank te vestigen. Verontruste moskeeleden verzetten zich. Zes van hen zijn eruit gegooid omdat ze protesteren tegen het weglekken van duizenden euro’s naar de sjeiks op hun luxueuze landgoed. Vandaag dient een kort geding.

’Abdulwahab Siddiqi was mijn grote voorbeeld”, zegt Alwin, ooit de rechterhand van de bebaarde Pakistaanse leidsman. „Maar toen heeft hij mijn twee dochters verkracht.”

Telegraaf >>

In de Noeroel moskee ontvangen ze graag Pakistaanse terreurverheerlijkers:

Weer sympathisant van moslimterrorist naar Haagse moskee

Is er weer eentje van Jamaat-e-Islami, zie tekst op de gevel. Jamaat is de grootste moslimclub ter wereld. Groter dan Hizb-ut-Tahir, groter dan de moslimbroederschap en over het algemeen goede vriendjes met die laatste. Wel minder bekend, maar daarom niet minder gevaarlijk.

Jamaat steunde voluit de moord op de Pakistaanse gouverneur van Punjab Salman Taseer, nadat die de Pakistaanse blasfemiewetten aan de kaak gesteld had naar aanleiding van de zaak Asia Bibi.

Jamaat was ook grotendeels verantwoordelijk voor de snelste genocide ooit 3 miljoen doden in een paar maanden in 1971 in Bangladesh, terwijl er ook de grootste massaverkrachting ooit plaatsvond, tussen de 300.000 en 400.000 vrouwen werden er in dezelfde periode verkracht.

Maar dat is natuurlijk geen beletsel dat dat gajes hier in Nederland moskeeën mag openen.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

7 Comments on Oud-imam Haselhoef, 49, gederadicaliseerd – overleden bij ‘spookrijdersongeluk’ A16

 1. trebor2110 // juni 10, 2018 om 21:07 //

  Insjallah

  Liked by 1 persoon

 2. Like

 3. Ik moet niets van die Imam hebben maar als ik moet kiezen wie de spookrijder was ga ik voor de Litouwer. Maar ik zal het wel mis hebben.

  Like

 4. Allah had kennelijk een mindere dag.

  Liked by 2 people

 5. feetje // juni 11, 2018 om 09:02 //

  Lithouwers, Esten, Letten, Bulgaren, Roemenen, de onveiligheid op de wegen is gigantisch toegenomen, sinds dat Oost-Europese dronkenlappenvolk hier de wegen berijdt. En straks ook nog Albanezen, Serviërs en ander voormalig Yoegotuig? “Heer, heb medelijden met ons”!

  Like

 6. jackvanderveen // juni 11, 2018 om 09:04 //

  Stef, je bent mis in mijn theorie.
  Die geradicaliceerde baardmans was de spookrijder en die Let te bezopen om hem tijdig op te merken.

  Liked by 2 people

 7. Republikein // juni 12, 2018 om 02:41 //

  Een Litouwer named Bob?
  Beetje spookverhaal.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s