Nieuw

Ook Duitse joden weigeren de olifant te zien…

© DPA/ Polizei Het 14-jarige slachtoffer Susanna Feldmann en de dader Ali B. (18)

Merkelland is ‘entsetzt’. Diep verontwaardigd en geschokt. Nog maar eens. Omdat een jong meisje verkracht en vermoord werd.

Maar waarom is deze moord zoveel erger, schokkender, dan al deze in het verleden en – waarschijnlijk – de toekomst? Omdat het slachtoffer – Susanna Feldmann – een joods meisje is.

Met ontzetting bejammert de ‘Zentralrat der Juden in Deutschland’ de moord op de 14-jarige Susanna Feldmann. Wijselijk wordt gezwegen over de rol die deze vereniging recent speelde en speelt – vooral dan tijdens de laatste drie jaar – toen Duitsland overspoeld werd door een tsunami van jonge mannelijke moslims.

Golfbrekers >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Ook Duitse joden weigeren de olifant te zien…

 1. Fransdo // juni 10, 2018 om 20:04 //

  Tja, die Duitsers toch ook met hun Jodensyndroom. Eerst maak je ze met miljoenen af en vervolgens ga je huilen om één meisje.

  Dat meisje had niet vermoord mogen worden. Geen enkel meisje dient aangerand, verkracht of vermoord te worden., Duitsland, wordt wakker en doe er iets aan!!!!

  Like

 2. antiislamnu // juni 11, 2018 om 00:55 //

  Hoe cynisch eerst moorden ze 14 miljoen joden uit en nu laten ze de aanhangers van het geloof van de pedofiel met miljoenen Europa overspoelen .
  En wie zijn als eerste de dupe juist ja de joden.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s