Nieuw

Noorse peuterscholen gaan homoparades voor 2-jarigen organiseren – willen de “diversiteit” vieren

Pride Stockholm.

Verschillende Noorse peuterscholen gaan dit jaar zelfstandig homoparades organiseren voor kinderen vanaf twee jaar oud. “We gaan hulde brengen aan de diversiteit”, zegt een directrice uit Oslo.

Verschillende Noorse peuterscholen hebben ervoor gekozen om dit jaar hun eigen zogeheten Pride parades te arrangeren en willen kinderen zo jong als twee jaar oud met homovlaggen uitrusten om de LGBT-lobby te huldigen.

Op een vraag van NRK waarom ze Pride parades op peuterscholen gaan organiseren, reageert afdelingshoofd Nina Corneliussen van het Departement van Kinderen en Cultuur in de wijk Østensjø in Oslo dat ze dit doen om de “diversiteit” te vieren. Ze verwijst ook naar het curriculum voor de Noorse peuterscholen dat specificeert dat jonge kinderen moeten leren over hun “seksuele geaardheid”:

Peuterscholen moeten gelijkheid uitdragen en gelijkheid bevorderen, ongeacht geslacht, functionele capaciteit, seksuele geaardheid, gender identiteit en gender expressie, etniciteit, cultuur, sociale status, taal, religie en filosofie. Kleuters moeten alle vormen van discriminatie tegengaan en de gemeenschap bevorderen.

Corneliussen wijst er ook op dat het belangrijk is dat de twee- en drie-jarigen leren dat er verschillende “gezinsconstellaties” zijn:

– Het is belangrijk dat kinderen leren dat er verschillende gezinsconstellaties zijn. Er zijn vrouwen die samen zijn met vrouwen en mannen die bij mannen zijn.

Ze gelooft ook dat homovieringen belangrijk zijn om pesten en uitsluiting tegen te gaan, en beschouwt de Pride-festivals niet als politiek.

– Persoonlijk vind ik niet dat Pride politiek is en het arrangement op de peuterschool is dat in ieder geval niet. Het is een regeling die is ontstaan uit het leerplan voor de peuterschool.

Het stadsdeel Østensjø heeft eerder zijn schoolpersoneel naar een cursus gestuurd van de homo-lobbyisten organisatie FRI (de Gender en Seksualiteit Diversiteit Vereniging).

Bron:

https://www.nrk.no/norge/reagerer-pa-at-barnehager-arrangerer-pride-1.14074299

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7470 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Noorse peuterscholen gaan homoparades voor 2-jarigen organiseren – willen de “diversiteit” vieren

 1. jackvanderveen // juni 10, 2018 om 13:44 //

  Ziek, ziek, Noorwegen ook een land met ongekend veel terminaal psychisch gestoorden.

  Like

 2. Fransdo // juni 10, 2018 om 13:47 //

  Dit gaat de moslimgemeenschap, die ook kinderen op die school hebben, vast niet goed vinden. Die zijn weliswaar ook voor diversiteit maar hebben daar hun eigen gedachtes bij. Bovendien zijn zij voor diversiteit ‘zolang ze nog in de minderheid zijn’.

  Like

 3. Wagelijk, kinderhersenen vervuilen met religies, ideologieen en politiek correctheid.

  Like

 4. @Fransdo
  De moslimgemeenschap hoeft zijn kinderen niet naar peuter- en kleuterscholen te sturen. De islamitische moeders werken niet en zijn niet genoodzaakt om hun kinderen naar dagopvang te brengen. In veel gevallen is de vader ook thuis,

  Liked by 1 persoon

 5. Kost me steeds meer moeite om LBTGQSJOKUTZOOI-neutraal te blijven

  Like

 6. Het begin van het einde van de staat Noorwegen.

  Like

 7. Fransdo // juni 10, 2018 om 14:38 //

  Helder Rommel, en toch heb ik zo’n onderbuikgevoel dat de Moslimgemeenschap het niet goed gaat vinden dat hun onderdanen in Noorwegen homoseksualiteit gaan lopen te promoten los nog van het feit dat ook ik vind dat je daar geen kinderen voor moet misbruiken. Ergo, goed doel maar verkeerde middel.

  Like

 8. Zoiets heet kindermishandeling.

  Liked by 1 persoon

 9. In hoever weten 2 jarige eigenlijk het verschil tussen mannetjes en vrouwtjes?
  Daar zijn ze volgens mij helemaal niet mee bezig.

  Like

 10. Henk der Niederlander // juni 10, 2018 om 15:27 //

  Heb je heel duidelijk gezien Bert.
  Om trouwens even bij de les te blijven.
  Afgelopen week las Ik ergens (Ik weet niet meer waar trouwrens) dat de Noren niet zo ver heen waren als de Zweden, maar mij moet toch van het hart dat hiermee het tegendeel wel bewezen is.

  Like

 11. Fransdo // juni 10, 2018 om 16:10 //

  Hoe bedoel je dat Henk? Op zich vind ik het wel een goed signaal, heel wat anders dan de signalen die de Zweden afgeven, alleen ……………… verkeerde middel om dat signaal af te geven.

  Like

 12. paulzwueste // juni 10, 2018 om 18:54 //

  En eeuwig zingen de bossen….
  Nou begrijp ik waar die Noren en Zweden helemaal gek van zijn geworden.

  Like

 13. Ontslaan en opsluiten wegens .kinder misbruik.

  Like

 14. sudare // juni 11, 2018 om 08:53 //

  Doe het in ankarra, niet in europa!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s