Nieuw

Kostprijs migratie: “1 asielmigrant kost overheid 1 miljoen euro”

Pixabay

De komst van 1 niet-westerse asielzoeker naar Europa kost de schatkist ongeveer 1 miljoen euro. Dat berekende wiskundige Jan van de Beek. “Je kunt gewoon een sommetje maken wat mensen over hun hele leven bijdragen aan de schatkist, en wat ze ontvangen aan uitkeringen en pensioenen.” Een volledige berekening volgt nog, stelt van de Beek. “Maar in die orde van grootte moet je denken. Dat zijn forse bedragen.”

Er is veel te doen om de kostprijs van migratie. Europa verwelkomde de laatste jaren immers grote hoeveelheden (niet-westerse) migranten, maar wat is de impact daarvan op onze economie? In België werd een dergelijke diepgaande studie nog nooit uitgevoerd. De studiedienst van Vlaams Belang berekende dat de kostprijs van immigratie ons land ongeveer 7,2 miljard euro per jaar bedraagt. Onlangs bestelde N-VA een uitgebreid onderzoek bij de Nationale Bank.

Sceptr >>

Ja, die jihadimporteurs van de NVA. Bij de nationale bank, die horig is aan het internationale roofbankierskartel die migratie naar blanke landen aanmoedigen omdat ze die blanke landen willen slopen en de bevolking uitroeien. Zal ik vast verklappen wat de uitkomst van dat onderzoek zal zijn: migratie heeft een positief effect en is nodig om de vergrijzing op te vangen en het dalende aantal arbeiders.

De kosten zullen altijd een veelvoud zijn van wat uitgerekend wordt, want de druk op de huisvesting, de zorg, het onderwijs en justitie om er maar een paar te noemen worden nooit meegenomen in die onderzoeken. Ook van de Beek bekijkt alleen de rechtstreekse kosten zoals uitkeringsafhankelijkheid.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9780 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

5 Comments on Kostprijs migratie: “1 asielmigrant kost overheid 1 miljoen euro”

 1. Hb. Schwarz // juni 10, 2018 om 22:51 //

  Wat ik mij afvraag is, dat als een autochtone Nederlander bv 20 jaar in het buitenland is geweest krijg hij een aftrek van de AOW van min 20 jaar berekend per maand aan AOW minder uitbetaald. Ik vraag mij af of een oude immigrant ook zo, n berekening krijgt of dat ze het volledige bedrag of aangevuld met een bijstanspdsuitkering krijgen?

  Like

 2. Duchesne // juni 10, 2018 om 22:56 //

  …ik mis nog de calculatie van de schade door misdrijven, arbeidsongeschiktheid van slachtoffers en andere “colatteral damage”…..en de aanzuigwerking wegens “gezinshereniging” die ook weer extra niet gecalculeerde schade veroorzaken.

  En ze willen in Brussel en Den Haag er nu op vaste basis importeren, daarmee het sociale stelsel en de pensioenen totaal kapot makend en onze leefomgeving tot een hell hole makend. En ze weten het en ze gaan ermee door.

  Geen touw te slecht als het maar een kwartier heel blijft onder belasting aan de boomtak.

  Liked by 1 persoon

 3. alwine kerkhof // juni 11, 2018 om 00:16 //

  HB, Schwarz, je krijgt 2% per jaar minder aan AOW als je in het buitenland woont, wil je toch de 100% hebben, moet je je bij verzekeren, en dat is nogal wat, maar elke vreemdeling bouwt wel AOW op volgens mij in Nederland.

  Like

 4. Hb. Schwarz : Voor ieder jaar vanaf je 15e tot je 65e krijg je 2 % AOW. Wanneer je dus op je dertigste hier in Nederland komt, krijg je dus 15 keer 2 is 30 % minder. Maar geen nood :
  Dat wordt tegen die tijd dan weer aangevuld door de bijstand. Het vestzak-broekzak principe.

  Like

 5. Republikein // juni 12, 2018 om 02:45 //

  Ach, valt wel mee dan, ik werk pas 50 jaar, kan wat langer doorwerken.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s