Nieuw

Koerdische verkrachter krijgt tonnen belastinggeld om “vooroordelen” tegen immigranten te bestrijden

Groepsfoto van BMV-leden. Noredin rood omcirkeld en in kader op de foto.

Borlänge Multiculturele Vereniging krijgt honderduizenden euro van de belastingbetalers om het vooroordeel te bestrijden dat immigranten misdaden plegen. Maar de oprichter Noredin Shivan, 28 – die zelf in het bezit is van een strafblad met twaalf misdaden, is nu veroordeeld tot een gevangenisstraf voor het verkrachten van een slapend, door alcohol beneveld tienermeisje in Borlänge.

Borlänge Multiculturele Vereniging, BMV, werd verleden jaar zomer opgericht nadat de media had geschreven over de criminaliteitsproblemen in de migrantenwijk Tjärna in Borlänge. Het doel was om te laten zien dat het “beeld” wat de bewoners in de wijk hadden “niet klopt”, meldde de Zweedse staatsradio, nadat men Noredin Shivan en zijn Somalische bestuurderscollega  van de vereniging had geïnterviewd.

De belastingtonnen begonnen snel naar binnen te rollen en de grootste bijdrage, naast die van de gemeente Borlänge, kwam van de Staatscultuurraad die 850.000 kronen (85.000 euro) aan BMV uitbetaalde, waarvan Shivan de penningmeester was.

– Ik denk dat er een goede medeburgers worden gecreëerd wanneer ze lid worden van een vereniging, verklaarde de voorzitter van Vrijetijdsbestuur in Borlänge, Ola Brossberg (Sociaal Democraten), aan de lokale media.

Maar de politicus dacht verkeerd. Op 2 april van dit jaar verkrachtte de Koerdische penningmeester van de vereniging een 18-jarig meisje in een appartement in Borlänge.

Het meisje verklaarde tijdens het politieverhoor dat ze met andere mensen aan het feesten was en erg dronken werd. Om drie uur ’s nachts ging ze naar bed. Toen ze later naar het toilet ging, werd de deur plotseling afgesloten door Ahmed Abdulrahman.

Hij kwam tegen haar wil naar binnen en probeerde haar over te halen voor orale seks, vertelde ze de rechtbank. Hij trok zijn broek omlaag en zwaaide zijn geslachtsdeel voor haar neus en ze werd “geschokt en boos”, ze wilde het appartement verlaten, maar een ander Zweeds meisje in het gezelschap vroeg samen met Noredin haar om te blijven.

Toen ze op de bank lag, voelde ze dat Noredin haar lichaam betastte. Hij pakte haar borst en duwde zijn vingers in haar vagina. Ze zei dat dit alles tegen haar wil was, trok haar broek op en ging in de armleuning van de bank liggen, daarna liet Nordedin haar met rust en ging naar de wc.

Maar toen de Koerdische penningmeester terugkwam, was ze vanwege de alcohol bijna in slaap gevallen. Nordedin ging tussen haar en de armleuning liggen en praatte een beetje, maar er vond geen geslachtsgemeenschap plaats voordat ze volledig in slaap viel. Nadat ze amper vijf minuten had geslapen, werd ze wakker met pijn in haar vagina. Te midden van de verwarring, besefte ze dat Noredin vaginale gemeenschap met haar had tijdens het slapen. Haar broek was naar beneden, zijn handen waren rond haar middel en ze werd vastgehouden.

Toen het meisje klaarwakker werd en probeerde los te komen, hield hij haar vast en dwong haar om door te gaan met de geslachtsgemeenschap, schreef de Zweedse staatstelevisie over het vonnis.

Toen het meisje zich eindelijk wist los te worstelen, trok ze haar broek op en rende het toilet in. Toen ze haar broek naar beneden trok, zag ze dat er bloed uit haar vagina kwam. Met wc-papier veegde ze zichzelf schoon en begon toen in paniek te beven. Alles werd “vaag” voor haar toen Noredin naar binnenkwam en met een vork naast haar hurkte en haar vroeg wat er was gebeurd.

Ze vroeg hem weg te gaan, wat hij deed. Tegelijkertijd kwam Ahmed binnen en vroeg wat er was gebeurd. Hij drong er bij haar op aan om niet de politie te bellen, omdat hij een vrouw en kinderen had.

Toen het andere Zweedse meisje in het gezelschap wakker werd, ging ze met het verkrachte meisje naar het toilet en zag het bloed. Toen beiden vertrokken, zei Noredin dat als ze hem aanmeldde voor verkrachting, “hij van niets wist”.

Nadat de vrouwen het appartement hadden verlaten, waarschuwden ze de politie die na 30 minuten kwam.

Uit de rechtbankdocumenten blijkt dat Noredin met zijn gezin naar Zweden was gekomen als zogenaamde vluchtelingen uit Koerdistan. Hij komt met twaalf eerdere veroordelingen in het strafregister voor en was al eerder bekend bij de politie toen hij met de door subsidie gefinancierde vereniging begon.

Noredin werd voor het eerst veroordeeld in 2006. Uit verslaggeving van de politie blijkt dat hij had verklaard dat hij “vrijheid voelde” na het verkrijgen van zijn verblijfsvergunning in Zweden en het  voelde alsof hij “kon doen wat hij wilde”. Een opvatting die bleek te kloppen.

Noredin vond dat Zweden krenkend was en hij voelde zich voortdurend “op grond van zijn afkomst oneerlijk behandeld”, aldus de documenten. De Falun rechtbank heeft Noredin in november 2009 veroordeeld voor diefstal, in februari 2012 voor drugsdelicten en overtreding van de meswetgeving. In september 2015 veroordeelde Svea Hovrätt hem voor zware drugsdelicten en in september 2017 voor kleine drugsdelicten, gewelddadig verzet en geweld tegen functionarissen.

De twee andere personen, die samen met Noredin de vereniging vormden, staan ​​ook in het strafregister. Eén persoon, een 20-jarige man, kreeg een boete voor het rijden onder invloed. De andere persoon, een 26-jarige Somaliër, is in maart 2012 door de rechtbank Falu voor drugsdelicten veroordeeld en in november 2013 opnieuw wegens drugsdelicten.

Op 18 mei 2018 werd het laatste vonnis tegen Noredin door de rechtbank Falun uitgesproken. Hij werd veroordeeld voor verkrachting van het 18-jarige meisje en kreeg twee jaar gevangenisstraf.

Bron:

http://www.friatider.se/kurdisk-v-ldt-ktsman-f-r-skattemiljoner-f-r-att-bek-mpa-f-rdomar-om-invandrare

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.197 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8466 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

5 Comments on Koerdische verkrachter krijgt tonnen belastinggeld om “vooroordelen” tegen immigranten te bestrijden

 1. jackvanderveen // juni 10, 2018 om 19:12 //

  subsidie heeft dus wel meegeholpen aan beeldvorming, alleen werd ermee de beeldvorming bevestigd die er in heel europa is over die zwartnekken.
  zou men hier de gemeente amsterdam geraadpleegd hebben, dan hadden die achterlijke ambtenaren in zweden reeds vooraf hun conclusie kunnen trekken dat zulke initiatieven werkelijk NIMMER IETS uithalen.

  Like

 2. Fransdo // juni 10, 2018 om 19:44 //

  Veroordeeld voor diefstal, drugsdelicten, mesdelicten, gewelddadig verzet en geweld tegen functionarissen en nu voor verkrachting..

  Godverdomme, Heb ik daar alle moeite voor gedaan om te vluchten? Om veroordeeld te worden voor dit soort van flutdingetjes, waar denken jullie in vredesnaam waar ik vandaan kom? Waar ik vandaan kom werd je zes keer per dag doodgeschoten, dat zijn pas misdaden!!!! En jullie in Zweden maken je druk om zoiets? Om een meisje terwijl een man drie keer zo veel waard is?

  Jezus!!!! Moge Allah de barmhartige, de Genadevolle jullie vergeven want jullie maken er een grote teringzooi van in dat Rechtbankje van jullie. .

  Like

 3. Waarom worden die misdadigers na herhaling niet onmiddelijk afgevoerd naar land van herkomst en over gedragen aan politie zodat zij daar hun straf uitzitten wat ,,minder,, prettig is voor die lieden en betaal ze,moet je eens kijken hoe gauw het afgelopen is.

  Like

 4. Fransdo // juni 10, 2018 om 20:53 //

  Sloffeslipper. De laatste die dit zei in Nederland moet zich nu verantwoorden voor een Gerechtshof. ‘three strikes and you’re out’ ‘close the borders’ .enz. wordt niet door iedereen goed begrepen.

  Like

 5. Bij moslims de sharia toepassen, want dat willen ze zo graag.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s