Nieuw

Italië weigert boot met ruim 600 migranten van terreurorganisatie Artsen zonder Grenzen – In heel Europa gaat gejuich op

Italië weigert een boot met ruim zeshonderd immigranten toe te laten in een van zijn havens. De regering in Rome heeft Malta gevraagd de immigranten op te nemen. Malta heeft het verzoek van de hand gewezen en gezegd dat het niets te maken heeft met de operatie waarbij honderden vluchtelingen uit zee zijn gered.

Telegraaf >>

En daar maakt Malta een terecht punt, want Italië heeft Artsen zonder Grenzen zelf helpen inladen op zee, zoals we eerder berichtten:

Na de redding smokkel van 229 vluchtelingen zieligheidsimperialisten nam de Aquarius nog eens 400 anderen aan boord, die eerder door de Italiaanse marine, kustwacht en vrachtschepen gered gesmokkeld waren.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.176 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (10114 Articles)
Na meer dan 10.000 kortere en langer artikelen op dit blog en 10.000 op andere blogs ga ik langzamerhand afscheid nemen. Dit blog is in goede handen. De populariteit én onbemindheid nemen in gelijke mate toe. Een mooiere bevestiging van onze onafhankelijkheid kunnen we niet wensen. Ik blijf meekijken, en af en toe wat publiceren, maar andere projecten roepen...

16 Comments on Italië weigert boot met ruim 600 migranten van terreurorganisatie Artsen zonder Grenzen – In heel Europa gaat gejuich op

 1. Dit gaat een drama worden in 10 bedrijven voor die “artsen zonder grenzen” op die ‘vluchtelingen’ boot.
  Ga maar na : Ze zitten nu een beetje doelloos rondjes te varen met 600 opgefokte negers op dat schip. Ieder van die negers heeft 2 tot 3 duizend euro betaald voor maar één doel : de overtocht naar Europa. In het zicht van de haven lijkt dat nu de voor eerste keer te gaan mislukken. Daar had niemand rekening mee gehouden.

  Het is niet ondenkbaar, dat die negers nu gaan muiten, de bemanning vermoorden en
  en vervolgens het schip op het strand laten lopen ergens in Frankrijk of Italië.
  De situatie is des te nijpender omdat er natuurlijk niet voor 700 man voedsel en drinkwater aan boord is voor langere tijd. Dat wordt dus een grote chaos op dat schip.
  Reken maar niet dat die negers zich vrijwillig terug laten brengen naar Libië.
  Dat wordt dus zweten voor die “‘artsen zonder grenzen”.
  Het zal een duidelijke les zijn voor toekomstige enthousiastelingen, die nieuwe “reddings-acties” op touw willen zetten in de Middellandse Zee.
  Doe het niet, want je bent je leven niet meer zeker.

  Liked by 3 people

 2. copywriter // juni 11, 2018 om 05:21 //

  Op dit moment juni 11, 2018 om 05:00 dobbert de Aquarius wat ten noord-oosten van Malta.
  Volgens haar transponder heeft ze een snelheid van 0.2 knopen dus waarschijnlijk drijft ze mee met de stroming/wind.

  Ongetwijfeld zal vanuit Malta een bevoorradings schip worden gestuurd met brandstof water en voedsel en dan mogen ze het proberen in Frankrijk of Spanje.

  Dat de nieuwe Italiaanse regering haar verkiezingsbeloftes niet nakomt is een beetje kort door de bocht.
  Die nieuwe ploeg zit er nog maar net en je mag niet verwachten dat ze alle problemen in een paar dagen tijd weten op te lossen. Dat ze die schuit weigeren is in ieder geval al een goed begin.

  Like

 3. Ben bang dat ze dan wel via een ander land worden toegelaten.
  Of ze gaan op de zieligheid tour, dat het onmenselijk is om ze op de boot te laten zitten.

  Like

 4. sudare // juni 11, 2018 om 08:51 //

  Het is een begin(netje)

  Like

 5. Fransdo // juni 11, 2018 om 09:07 //

  Ja Bert, daar ben ik ook bang voor. Maar ze hebben een alternatief: terug naar het land van herkomst. Willen ze dat niet? Ook goed maar dan niet zeuren.

  Bij de naam ‘Artsen zonder grenzen’ had ik altijd een goed gevoel maar nu niet meer. Je moet toch ontzettend diep gezonken zijn als je je zelf degradeert van arts naar mensensmokkelaar.

  Like

 6. Dit wordt veruit het belangrijkste nieuws vandaag en kan een belangrijk keerpunt zijn. En inderdaad Johan ik zou voor geen miljoen nu op die boot willen zitten.

  Like

 7. En nou maar hopen dat ze hun iphone mee hebben om het slachten van de bemanning en artsen zonder grenzen te filmen

  Like

 8. Het gezeur en gezeik van extreem links is begonnen : https://www.telegraaf.nl/nieuws/2154193/unhcr-breng-opvarenden-aquarius-aan-land

  Breng die ´nepvluchtelingen´ verdomme terug naar Libië. Wat hebben Italië en Malta in hemelsnaam te maken met dit stelletje uitvreters en barbaren ? Ze willen illegaal een land binnendringen. Ieder land heeft het recht zich daartegen te verdedigen.

  Like

 9. Je kon er op wachten natuurlijk.

  Het schip kreeg eerder geen toestemming om aan te leggen in Italië of Malta. Het vluchtelingenagentschap van de Verenigde Naties (UNHCR) en de Europese Commissie hadden opgeroepen de patstelling rond de Aquarius te doorbreken.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2154542/boot-met-migranten-mag-aanleggen-in-spanje

  Like

 10. Spanje is inmiddels gezwicht en heeft de Aquarius toestemming verleend om de ´nepvluchtelingen´ aan land te brengen.

  Zo wordt het natuurlijk nooit wat met Europa en het vluchtelingenbeleid.
  Wat we nu zien is het ´waterbed effect´ in optima forma. Als de ´vluchtelingen´ op de ene plek niet kunnen binnendringen, dan lukt het wel op een andere plaats.
  Waarom hebben ze de uitvreters niet terstond naar Libië teruggebracht ???

  Ondertussen heeft de Seawatch 3, varend onder NEDERLANDSE vlag, volgens diverse bronnen, alweer 800 nieuwe nepvluchtelingen ´gered´ voor de kust van Libië.

  Wordt vervolgd……………….

  Like

 11. ZIE GINDS KOMT DE STOOMBOOT

  Zie ginds komt de stoomboot in Spanje weer aan
  Hij brengt ons veel ´vluchters´, ik zie ze al staan
  Hoe huppel´n die mannetjes het dek op en neer
  Hoe waaien hun rasta´s al heen en al weer.

  Like

 12. Fransdo // juni 11, 2018 om 16:02 //

  Hier krijgt Spanje spijt van. Maar had iemand verwacht dat de kentering zonder hobbels zou verlopen? Verstand komt met de jaren zeggen ze. Dat is met politieke inzichten ook zo.

  Like

 13. De organisatie ´neucqers zonder grenzen´ houdt zich nu een beetje gedeisd wat betreft hun volgende bootlading met ´migranten´.
  Als Spanje enigszins bekomen is van de eerste schok, over 1 a 2 dagen, zullen ook de ´nepvluchtelingen´ van de Seawatch daar afgezet worden. Het is uitermate dom dat Spanje gezwicht is.
  Vervolgens mag Spanje zich verheugen op een niet aflatende toestroom van asielprofiteurs en ´nepvluchtelingen´.
  Wekelijks enkele duizenden is toch wel het minste, wat hen te wachten staat.
  Het hoogseizoen is begonnen. Het is goed weer en de rubberbootjes hoeven bij kalme zee vanuit Libië maar enkele kilometers uit te varen. Dan worden ze al opgepikt door de gewetenloze schoften van de NGO´s uit Nederland, Duitsland en Frankrijk.

  Like

 14. Die bootjes tegen houden of tot zinken brengen. Aan land ergens aan de overkant van de Middellandse Zee screenen. Echte vluchteling stap aan boord. Gelukzoeker opzouten.

  Like

 15. Claudia M. // juni 11, 2018 om 18:07 //

  Zo ook ik hedenochtend, intussen is de moed gewoon weer in de schoenen gezonken: https://www.telegraaf.nl/nieuws/2154542/boot-met-migranten-mag-aanleggen-in-spanje

  Like

 16. Horatius // juni 11, 2018 om 19:35 //

  Uiteindelijk is Spanje dus gezwicht onder de druk van de diverse Vluchtelingenorganisaties en kan men zich daar gaan voorbereiden op de volgende landing van nepvluchtelingen die ongetwijfeld snel zal gaan plaatsvinden.

  Het scenario is als volgt: de mensensmokkelaars geven een aantal hoogzwangere vrouwen en een fiks aantal kleine kinderen (liefst zonder ouders, die komen later wel in het kader van de gezinshereniging) een prominent aandeel in het totaal te vervoeren aantal migranten en de rest blijkt dus een formaliteit.

  Spanje is een groot land, dus er kunnen nog wel enige tienduizenden of zelfs honderdduizenden nieuwe Europeanen bij en de kosten worden voorlopig grotendeels wel vergoed vanuit Brussel.

  Tot ook daar de limiet is bereikt evenals in Italië en men ook daar de economische vluchtelingen gaat weigeren. Een andere optie is dat men na enige tijd Spaanse paspoorten of andere doorreisdocumenten gaat verschaffen, zodat men gemakkelijk kan verkassen naar de landen waar de hoogste uitkeringen worden verstrekt en dan zijn ook wij uiteindelijk de klos.

  De meest voor de hand liggende oplossing is natuurlijk het laten bezetten van een smalle kuststrook van Libië door een EU-politiemacht met verregaande bevoegdheden.
  Helaas zal dit niet gaan gebeuren zolang Merkel de dienst uitmaakt in Europa met als gevolg een massale volksverhuizing vanuit Afrika met zeer negatieve gevolgen die iedereen met een beetje verstand en gevoel voor realiteit zal zien aankomen.

  En toch gaat de hele zaak gewoon door of het een natuurverschijnsel betreft waar men volkomen machteloos tegenover staat.

  Als men werkelijk denkt de gehele problematiek van de overbevolking in Afrika op te kunnen lossen door dit over te hevelen naar de voorsteden van Madrid, Parijs, Rome, Brussel en vooral niet te vergeten Amsterdam dan maakt men een historische vergissing die zal uitmonden in een totale ontwrichting van onze samenleving.

  Boze opzet, naïviteit, het onderschatte gevolg van schimmige Verdragen of spelen er belangen een rol waar wij als eenvoudige autochtonen totaal geen zicht op hebben?

  Het Linkse sprookje van de diversiteit, vermindering van de criminaliteit, het bestrijden van de vergrijzing en het naadloos inpassen in het arbeidsproces is intussen allang doorgeprikt, dat bewijzen een aantal statistieken op afdoende wijze.

  Europa schijnt reddeloos verloren…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s