Nieuw

Genoeg ! – Turkse koloniste wil onze kerken slopen

Nul respect voor de ontvangende samenleving, terwijl je hier alle kansen gekregen hebt.

Je wordt door een zeker roze salafistenblog op handen gedragen. Je kan met al je haastige spelfouten hier blijkbaar 7.5 ton uitgeven aan een huis en dan de  blanke man daar de schuld van geven. Je kan ook ongestraft oproepen Israël af te zinken op dat salafistenblog.

Van mij mag je, maar je blijft met je koopzieke, nihilistische, materialistische Turkse tengels van onze kerken af.

Dat in jouw Turkije al onze christelijke kerken gesloopt zijn is een schande, maar hier blijven ze staan.

De kerken zijn een symbool van de eenheid van onze gemeenschap, waar jij niet toe behoort, jij hebt Turks bloed. In onze kerken werden de huwelijken gesloten, de kinderen gedoopt en vonden de begrafenissen plaats. Onze kerken staan voor de continuïteit van onze gemeenschap.

Onze kerken zijn de richtinggevers in ons landschap, zeker voor we snelwegen en ANWB borden hadden. Onze kerken gaven de tijd aan voor de mensen horloges of telefoons hadden, ik kijk nog regelmatig naar een kerk om te zien hoe laat het is, of welke kant ik uit moet. Onze kerken luidden bij gevaar. Onze kerken zijn gebouwd met een massale collectieve inspanning.

Sommige kathedralen duurden tot wel 6 eeuwen om ze te bouwen, een intergenerationele inspanning van jewelste, als er geld en vrije tijd was ging men weer verder. Iemand besluit een kathedraal te bouwen, en 6 eeuwen later, 12 of meer generaties, maken de achter-achter-achter-kleinkinderen het project af. Kerken zijn onze grootste gezamenlijke inspanning. En !, merendeels handarbeid !

Kerken zijn waarschijnlijk ons belangrijkste cultuur-historisch erfgoed.

En nu wil een of andere Turkse troela dat slopen.

Je bent af, Ebru. Dat was je al lang in mijn ogen, maar nu wil ik je ook mijn land uit.

Sowieso horen vluchtelinges uit Turkije in het dichtstbijzijnde land opgevangen te worden, en dat is in jouw geval niet Nederland.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.052 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9598 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

12 Comments on Genoeg ! – Turkse koloniste wil onze kerken slopen

 1. Ik zou al blij zijn als die geloofswaanzinnige niet overal op bijna elke website hun fantasie vriendje gaan lopen pluggen om extra punten te scoren of om een beter plekje te krijgen daarboven.
  En zolang ze daar niet toe in staat zijn moet je ze klein houden.
  Dus voorlopig ben ik het met haar eens, sluiten die tenten.

  Die gasten komen mij wel zo ontzettend mijn strot uit met dat eeuwige gezeik over hun vriendje
  Vrijheid van godsdienst houd ook in dat je de vrijheid hebt om er van gevrijwaard te worden.
  Maar dat is niet wat een geloofswaanzinnige daar onder verstaat.
  Die zien die vrijheid om iedereen lastig te vallen met hun hobby, dat zeggen ze ook zelf, dat ze die vrijheid hebben.
  En dan blijven ze net zolang door zeiken tot je een keuze gemaakt hebt, en anders verklaren ze je nog voor achterlijke ook, omdat je geen keuze maakt.
  Ze doen het zelf waarom ik een tyfus hekel heb aan iedereen die gelooft.

  Like

 2. polderboy // juni 10, 2018 om 07:25 //

  In Turkije gebruiken ze kerken als dierenstallen en als publiek toilet voor dronken Turken om in te schijten en pissen, zoals in Erzurum.
  Het is dan wel privé eigendom, maar die moslims tonen graag hun respect voor kerken, en hebben daarom schijt aan christelijk eigendom, waar ze graag ook letterlijk uitdrukking aan geven door in die kerken te schijten.

  Voor het zover was hebben de Turken in Erzurum de christelijke bevolking uitgeroeid, door:
  “de vrouwen, kinderen en bejaarden levend te verbranden, te wurgen en te verzuipen, ze massaal af te knallen en van van rotsen af te werpen, Verhongerde en onderkoelde christenen werden dood gemarteld, Duizenden werden gedeporteerd, en stierven onderweg naar uitroeiingskampen aan ziekten.”

  Overigens, niks is er nog veranderd.
  Erdogan stelde immers dat ISIS niet meer was dan een antwoord op “de onderdrukking van die arme soennitische moslims”, die zielige typetjes” die zich exact hetzelfde gedroegen als de gore Ottomaanse moslim beulen ruim honderd jaar geleden in Erzurum.

  Ik stel voor dat we ons meer open stellen voor die Turkse moslims hun cultuurgewoonten,
  en respect daarvoor tonen.
  Laten we daarom met hun wijze van respect tonen die moskeeën van die lui hier een zelfde bestemming geven als ze met onze kerken in Turkije doen.

  Liked by 4 people

 3. jackvanderveen // juni 10, 2018 om 07:58 //

  Wat maakt het uit. Dopen is fake, kerkelijk huwelijk is fake, publiekelijk zogenaamd bidden is fake. Alles is fake aan de kerk, behalve de herrie bij bijzondere gelegenheden en tijdsaanduiding.
  Derhalve is degene die zich druk maakt over een (patserig prestige) bouwsel of bezopen of supporter van het Vaticaan of gestoord (lees niet: pastoor).
  Overigens geldt dit ook voor moskeeën en andere stallen waar men zogenaamd tot de heerser over alle levens bid.
  Mensen worden beoordeeld op hun aanwezigheid hier op Aarde en wat men uitbreekt goed of kwaad. Dat daar bidden, hongerlijden en andere onzin ook toe zou horen, maak dat de kat (haar kut) wijs.

  Liked by 1 persoon

 4. Elk geloof zorgt voor een 2deling in de maatschappij.
  Ze verdelen de wereld in wel of niet deugen, of je er bij hoort of niet.
  Sta je aan de andere kant, dan zullen ze je uitsluiten, omdat je er niet bij hoort en dus niet deugt.
  Elk geloof eist ook klakkeloos respect voor zijn aanhang, anders zijn ze beledigd.
  En als je klakkeloos respect eist, dan is het stront wat je krijgen kan.

  Geloven in sprookjes en fantasie verhalen is bij de meeste mensen wel voorbij na hun kleutertijd.
  Dus ergens is het enorm triest als je daar nooit overheen bent gegroeid, je zou bijna medelijden moeten hebben met zulke mensen.

  Like

 5. Snoria // juni 10, 2018 om 09:34 //

  Goed stuk, Fubar. Dat gedweep met die Ebru door GS komt mij ook de strot uit.

  Liked by 1 persoon

 6. Dr uit met Ebru. Laat haar maar wegrotten in een Turkse cel. Mens is niet goed bij dr hoofd. De kerken zijn onze historische cultuur.

  Moskeeen zijn haatpaleizen van vijandige indringers waar racistische en anti -Westerse praat wordt verkondigd en geweld tegen het Westen wordt gepropageerd.

  Sluiten die haatpaleizen!!

  Verbieden die racistische woestijnideologie!!

  Like

 7. https://www.ad.nl/nieuws/duitsland-verdeeld-over-sterretje-dat-taal-genderneutraal-moet-maken~af839415/

  Linkse onzin!

  https://www.ad.nl/buitenland/erdogan-dreigt-oostenrijk-met-vergelding-na-sluiten-moskeeen~a9185ecc/

  Moskeeen hebben niets in Europa te zoeken. De lange arm van sultan erdogan dient spoedig afgehakt te worden, voor we allemaal in burka’s en djebella’s rondlopen.

  Like

 8. templars2017 // juni 10, 2018 om 14:45 //

  Laat geloof in het midden ,de kerken ,of ze nu nog gebruikt worden of niet zijn historische overblijfselen van wat onze samenleving was, laat het geloof voor wie het wil belijden ,maakt niks uit ,maar beschouw het als cultureel erfgoed ,dan wordt het in het licht van de godsdienswaanzin van de moslims een heel ander te verdedigen punt.
  Het verwijderen van de kerken is voor hen een teken van overwinning ,of ze nu gebruikt worden of niet, het is hun geloof met hun minaretten die moeten te zien zijn en niets anders .
  Als de kerken bij ons een argument kunnen zijn tegen de opmars van minaretten en al de miserie die ze vertegenwoordigen ,koester dan die gebouwen als tegenargument ,het gaat niet om het feit of je gelooft of niet ,of je de kerk bezoekt met een overtuiging of niet ,het gaat om het simpele feit dat ze een deel uitmaken van wie je bent van je cultuur en van je eigen identiteit.
  Afstand nemen van de kerken in hun geheel is een daad van kapitulatie tegenover zij die over ons willen heersen.
  Afstand nemen van die welgekende gebouwen is de bezetter een gouden kans om ons volledig in de vergetelheid te doen verdwijnen en door niet op te komen ervoor is geen optie.
  Vergeet niet dat die lui in een geloof geloven ,waar wij die fase allang ontgroeid zijn ,het was bij ons in historisch vevlogen tijden onder de canonieke wet ook geen pretje ,sedert de seculiere staat bestaat is het geloof bij ons veel macht verloren ,de kerken zijn blijven staan ,als stille getuigen van de strijd die is gevoerd om een beter leven te hebben zonder algemene inmenging van het geloof ;dit nu opgeven om een nog rigoreuzer geloof te laten betijen dat niets van respect heeft voor wat we zijn is echt een verraad aan onze eigen identiteit.

  Het zijn niet de kerken die moeten verdwijnen maar de moskeen en de minaretten…..

  Liked by 2 people

 9. paulzwueste // juni 10, 2018 om 19:00 //

  Zo’n moskee gaat natuurlijk niet uit zichzelf weg.
  Ik stel voor dat we ze gewoon wegkijken.
  Links is er al jaren mee bezig.

  Als wij nu ook meedoen… moet je ’s zien wat er dan gebeurd!

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s