Nieuw

Erdogan belooft vergelding tegen Oostenrijk voor het sluiten van moskeeën

De Turkse dictator Erdogan werd zaterdag piswoest over het besluit van Oostenrijk om zeven Ottomaanse moskeeën jihadcommandocentra te sluiten en 40 imams uit te zetten als onderdeel van een campagne tegen de ‘politieke islam’ en tierend beloofde de tiran wraak en vergelding, meldt de onafhankelijke nieuwssite Diken.

“Ik ben bang dat de stappen van de Oostenrijkse minister-president de wereld dichter bij een kruisvaardersoorlog zullen brengen”, zei de Turkse president tijdens een iftar in Istanbul.

De Oostenrijkse premier Sebastian Kurz zei vrijdag dat uit het onderzoek van het ministerie van Binnenlandse Zaken en het Bureau voor religieuze zaken naar verschillende moskeeën en verenigingen is gebleken dat zeven moskeeën, waaronder een moskee van de Turks-Islamitische Culturele Verenigingen (ATIB), illegaal opereren.

Kunz kondigde ook aan dat door het buitenland gefinancierde imams zouden worden gedeporteerd.

“Zullen we werkeloos toekijken terwijl u dit doet? Zij zeggen dat onze geestelijken uit Oostenrijk zullen worden gedeporteerd. Als u dit doet, denkt u dat we werkeloos toekijken? We zullen ook iets doen”, zei de Turkse president.

Eerder dit jaar kondigde Oostenrijk een verbod aan voor Turkse politici om campagne te voeren, waar Ankara ook al woedend op reageerde.

Bron:

https://ahvalnews.com/austria-turkey/erdogan-vows-retaliation-against-austria-shutting-down-mosques

h/t polderboy

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

18 Comments on Erdogan belooft vergelding tegen Oostenrijk voor het sluiten van moskeeën

 1. Wederom Wenen!

  Like

 2. Peetje // juni 10, 2018 om 15:12 //

  Wat wil dat gekkie doen dan??
  `Al ` die Oostenrijkers uit zijn land gaan zetten,nou dat zal ook een handvol zijn!
  Dwaas ventje,maar wel levensgevaarlijk, en dat dankzij mutti!!

  Like

 3. Tjah voeren die mohhamedanen geen jihad en blijven ze in hun zandbak dan voeren wij geen Crusade en anders zullen we wederom de leus Deus Vult horen .
  Moest niet nog ffe over polen huillie huillie doen of hongarije ?.

  https://hslot4.wordpress.com/2016/12/11/poland-officially-enthrones-jesus-christ-as-king-nov-19-2016-full-ceremony-english-subtitles/
  En uhh fuck islam 🙂

  Like

 4. Yvonne // juni 10, 2018 om 15:36 //

  een land in dit geval Oostenrijk bepaald zelf wat ze toestaan in hun eigen land
  campagne voeren in andere landen is ook raar
  lopen onze ministers ( ja helaas onze, ik kots van die lui ) campagne in Ankara te voeren, ik dacht het niet
  waarom denkt Turkije dit dan wel in onze landen te kunnen doen
  ze wonen in andere landen, maar heer Erdogan wil vanuit zijn machtige land nog bevelen wat zijn onderdanen moeten denken of doen, ze wonen hier maar blijven altijd Turken

  Like

 5. Fransdo // juni 10, 2018 om 15:43 //

  Ik spreek maar één wens uit en dat is de wens dat onze eigen politici in Nederland binnenkort de balls and brains krijgen om dit Oostenrijk na te doen.

  De andere kant: dit stemt me vrolijk. De waanzin is op de terugweg. Zowel inwoners als politici beginnen Het Licht te zien.

  Like

 6. @Fransdo je moet alleen eerst de oude garde politici wegstemmen, anders gebeurd er helemaal niets. (behalve dat de islam verder door woekert).

  Like

 7. O O wat zullen ze bang zijn in Oostenrijk. Als hij gek gaat doen peuren ze gewoon alle Turken het land uit. Die regering is tenminste standvastig. Kan je van ons zooitje ongeregeld niet zeggen.

  Like

 8. paulzwueste // juni 10, 2018 om 18:49 //

  Denk niet dat Kurz hier wakker van ligt.

  Laat die erdogan zich maar zorgen maken over de wallen onder z’n ogen.
  Ziet er toch niet uit.
  En dan heb ik het nog niet over z’n vrouw gehad in haar islam-regenjas met dito- kopdoek.
  Geen gezicht, geen gezicht…

  Like

 9. paulzwueste // juni 10, 2018 om 18:52 //

  Inderdaad Stef.
  Dat gaat geheid gebeuren.
  Wat ’n gezichtverlies zal dat zijn.
  En die turk ziet er al niet uit.

  Man, man toch…

  Like

 10. Diana Steijn // juni 10, 2018 om 20:25 //

  Gaat steeds meer op Mussolini lijken. Die stond ook zo te brallen

  Like

 11. Spijkers // juni 10, 2018 om 20:46 //

  Ah ah ah…. Stuur Indekan nog 3 miljard of zo en hij stopt met blaffen (voor 2 mnd) achterlijk europeanen altijd werken voor de vijand sinds 1940. En op de Actimelgeneratie kan je ook niet rekenen, die bieden zichzelf aan de wolven. Mij motto is: heb je angst, koop je een wapen.

  Like

 12. Fransdo // juni 10, 2018 om 20:49 //

  Jantjeuitnl. Dat zou inderdaad de beste optie zijn maar als daar dan een zelfde soort blaaskaken voor in de plaats komen dan heb je nog niets bereikt. Ik ga derhalve voor een beleidsomslag maar geef tegelijkertijd toe dat sommigen niet meer in staat zullen zijn om zich verder te ontwikkelen. En inderdaad, die moeten dan maar gewoon weg.

  Like

 13. Dit is goed mar dateerd van 2015
  Het is een teken aan de wand dat er een kentering nodig is en zelfs bezig is te ontstaan.
  Het is een duidelijk signaal van de visigrad landen dat ze niet akkoord gaan met het EU beleid.
  Als we dit soort van protesten zouden hebben dan zouden we op de goede weg zijn ,tot nog toe zijn ze er nog niet, misschien gaat de situatie in Engeland iets versnellen ,wat er ook gezegd wordt over Robinson het is de katalyst die nodig is om het massa gevoel te doen ontwaken en het speelt in wezen niet veel geen rol hoe mensen wakker gemaakt worden ,het is als een bijensteek die je kan krijgen als je ligt te slapen ,het is eender welke bij en van welke imker hij komt doet er niet toe ,het resultaat is dat je wakker wordt ervan…..

  Like

 14. Juanito // juni 10, 2018 om 22:29 //

  Heeft EU loopjongen Timmerfranz zich al in een van zijn 7 talen gemeld?

  Like

 15. polderboy // juni 11, 2018 om 05:44 //

  Timmerfranz heeft het als ambtenaar goed: goed inkomen, goed pensioen, mooie onkostenvergoeding, held van zijn schoonmoeder…
  Soms houdt hij een betoogje, vliegt met veel bravoure breed uitgemeten in de staatspers eens naar een junglekamp in Frankrijk en het Griekse Lesbos: beetje de heerser met een nagebootst veni, vidi, vici acteren.
  Verder zal het Timmerfranz werkelijk aan zijn reet roesten of de hele teringzooi hier in elkaar flikkert. Hij heeft de buit immers al binnen, en lult gewoon hoe de wind waait.

  Like

 16. Piet Karbiet // juni 11, 2018 om 13:37 //

  Dat geld komt van het Turkse Diyanet, het “Presidium voor Godsdienstzaken”. Zij financieren mosketen en opleidingen voor imams. Let wel, alleen voor Soenitische moslims. De overheid geeft geen geld aan Turkse Shieten, Koerden, Christenen, Joden, Armeniers en Abchazen. Pure discriminatie op basis van religie door de overheid. Daar moet Timmermans toch schande van spreken? Toch?

  Like

 17. Fransdo // juni 11, 2018 om 16:11 //

  Nee Timmerman gaat daar geen schande van spreken. Het NOS-journaal overigens ook niet. Men is heel selectief in ‘het geschokt reageren’ bij discriminatiezaken.

  Net zoals men hier in Nederland bij het OM aan klassenjustitie doet bij het vervolgen van discriminatiezaken doet men ook aan oostindische discriminatie. Discriminatie is alleen discriminatie als de overheid zegt dat het discriminatie is.

  Let op, discriminatie is dus wel: ‘minder, minder, minder Marokkanen’

  Discriminatie is dus niet: ‘meer, meer, meer geld naar Soenieten’.

  Like

 18. paulzwueste // augustus 28, 2018 om 18:02 //

  Heil Kurz…!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s