Nieuw

Demografie, de allergie van links

Over het verdringen van de Vlaming

Hebt u het al gehoord? Het stelt allemaal niets voor!

Groen-parlementslid Kristof Calvo: “Men zegt: “Wij worden overspoeld!”. Die aantallen vallen heus wel mee. Er zijn regio’s buiten Europa die écht overspoeld worden”. (De Afspraak, 6 juni)

Kati Verstrepen van de Liga voor Mensenrechten: “Het probleem wordt enorm opgeblazen. We zijn in Europa met een half miljard inwoners. Als we met een half miljard 2 miljoen vluchtelingen opvangen, is dat maar 4 vluchtelingen op 100 inwoners”. (De Afspraak op Vrijdag, 9 juni).

Dominique Laridon, Doorbraak >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9781 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

2 Comments on Demografie, de allergie van links

 1. Fransdo // juni 10, 2018 om 20:01 //

  Wat een dom wicht!!!

  Inderdaad zijn er regio’s buiten Europa die ook(!) overspoeld worden. Daar verzamelen die misfits zich namelijk om de oversteek naar Europa te wagen. Je hebt toch een balk in je oog ook als je dat niet ziet.

  Like

 2. Al die immigranten zijn net GIF,hoe meer dat je binnenhaalt hoe sterker ze worden en ga je er DOOD aan,er is maar 1 VACCIN
  En dat is EINDE EU en Brussel en alle foute regeringen vernietigen en veroordelen wegens het in gevaar brengen van volkeren.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s