Nieuw

Zweeds meisje viel flauw in het park – werd in bewusteloze toestand verkracht

Pixabay

Een jonge meisje werd op vrijdagavond bewusteloos gevonden in het St. Lars Park in Lund. De politie vermoedt dat het meisje na haar ziekteaanval aan een verkrachting is blootgesteld. Een man had het tienermeisje moeten zien onwel worden en haar toen hebben verkracht terwijl ze bewusteloos op de grond lag.

Afgelopen vrijdagavond circa 22:00 uur werd een tienermeisje bewusteloos gevonden in het Sankt Lars-park in Lund.

Volgens de politie is de jonge vrouw verkracht.

Het bewusteloze meisje werd door een voorbijganger bij een meer gevonden. Ze werd vervolgens naar een ziekenhuis gebracht waar de politie haar verhoorde.

– Het laatste dat ze zich herinnert voordat ze flauwviel, was dat er een man naar haar toekwam, zegt Mattias Edahl, intern politiebevelhebber, tegen Sydsvenskan.

De politie denkt dat het meisje een ziekteaanval heeft gehad. De verkrachter misbruikte toen de situatie en verkrachtte haar.

Wat de politie nog meer van het meisje te weten heeft gekomen, wil men niet mee naar buiten komen. Zoals altijd geen signalement.

De verkrachting moet hebben plaatsgevonden tussen 21.30 en 22.30 uur, en de politie doet nu een beroep op het publiek voor tips.

Op dit moment is er geen vermoedelijke dader.

Bron:

http://www.friatider.se/flicka-svimmade-i-park-d-passade-n-gon-p-att-v-ldta-henne

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.198 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8494 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

3 Comments on Zweeds meisje viel flauw in het park – werd in bewusteloze toestand verkracht

 1. Daar kon je op wachten dat al die Welkomstmeisjes aan Onwelwordingen gaan doen zodat ze naderhand kunnen zeggen dass wir es nicht gewusst haben. En dan ook nog geen daderprofiel. De dobbernegers zullen natuurlijk wel weer de schuld krijgen terwijl ze nergens vanaf weten en de hele avond kleine jongetjes die aan een balkon hingen hebben gered.

  Like

 2. jackvanderveen // juni 9, 2018 om 19:52 //

  Wanneer je de EHBO cursus niet goed begrijpt en denkt dat mond op mond beademing met je lul gebeurt, tsja.
  Wat ik ook niet snap: een vrouw een hand geven is niet correct (netjes gezegd) maar lul toesteken mag dan wel weer.
  Stelletje onreine dieren die het zijn die zulks doen.

  Like

 3. Hallo #dobberneukerts, varkensvlees of vrouwen mag je niet aanraken want viez maar weten jullie niet dat onze vrouwen altijd even een varkenslapje of een ons verse worst in d’r doos stoppen voor ze van huis gaan? Is net zoiets als jullie boerka, ook voor tegen de onkuisheid.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s