Nieuw

Wilders in Londen voor demonstratie

Pixabay.

DEN HAAG – Geert Wilders is zaterdag in Londen om te protesteren voor de vrijlating van anti-islamactivist Tommy Robinson. Die werd vastgezet nadat hij verdachten van een reeks zedenmisdrijven had gefilmd. Hij was voorwaardelijk vrij voor een vergelijkbaar vergrijp, en werd opgepakt toen hij dit vorige maand opnieuw deed. Wilders houdt bij de manifestatie ook een toespraak.

“Het is een eer om Tommy Robinson en de vrijheid van meningsuiting te steunen”, aldus Wilders op Twitter. De betoging waaraan de PVV-voorman wil meedoen wordt in Londen gehouden en begint om 16.00 uur Nederlandse tijd.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2148094/wilders-in-londen-voor-demonstratie

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Wilders in Londen voor demonstratie

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s