Nieuw

Weekendfilm – Time of Violence (a Story Of Balkan Christians Under Ottoman Muslim Rule)

Time Of Violence (1988; 288 min.) is een MUST WATCH Bulgaarse film gebaseerd op ooggetuigeverslagen die op schrift werden gesteld.

In de 17e eeuw, wordt een Bulgaarse christelijke regio door de Ottomaanse heersers geselecteerd om te dienen als een voorbeeld van bekering tot de Islam. Een Janitsaar die ontvoerd werd uit zijn dorp als jongen, dient nu de Ottomaanse sultan en is gestuurd om de weigerachtige inwoners te bekeren. De Bulgaarse christenen moeten kiezen tussen fysieke vernietiging en verlies van hun spirituele identiteit. Uiteindelijk breken martelingen, geweld en opstand uit. Gebaseerd op echte gebeurtenissen en de roman Vreme Razdelno (Време разделно, “Time of Parting”) door Anton Donchev.

Lees verder >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9779 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Weekendfilm – Time of Violence (a Story Of Balkan Christians Under Ottoman Muslim Rule)

 1. Duchesne // juni 9, 2018 om 20:08 //

  Hij duurt 4 en half uur…..da’s heftig.

  Like

 2. Von Puffelen // juni 9, 2018 om 21:41 //

  Een aanrader, gebaseerd op het eerste uur dat ik tot dusver heb gezien.

  Like

 3. Ik had hem al eens gezien en ik ben geen filmkijker, laat staan 4,5 uur.

  Dat ik deze ooit uitgezeten heb zegt wel iets. Een paar jaar geleden zag ik hem en heb hem toen ook op DVC geplaatst dacht ik. Ik had eerst wat fragmenten gezien, maar het werkt eigenlijk alleen als je hem in zijn geheel kijkt.

  Naar mijn idee dan.

  Like

 4. Zeker kijken. Zo ging het en zo zal het weer gaan. In een andere vorm maar het komt eraan.

  Like

 5. En dit is de oplossing om islam te vernietigen:

  Liked by 1 persoon

 6. polderboy // juni 10, 2018 om 13:19 //

  Ottomaans heerser Erdogan is het uiteindelijk toch wel weer gelukt het nieuws te halen.
  De Oostenrijkse beslissing wat Turkse haatschuren te sluiten was een schot voor open doel voor de islamistische demagoog Erdogan.

  Erdogan belooft wraak te zullen nemen en zegt met dreigende toon een naderende wereldoorlog tussen het kruis en de halve maan te zien naderen.
  https://ahvalnews.com/austria-turkey/erdogan-vows-retaliation-against-austria-shutting-down-mosques

  Turken helemaal opgezweept natuurlijk. Elke kans om zich als een stel bezeten plunderende moordenaars te gedragen laten ze immers niet lopen, zoals de geschiedenis heeft geleerd.

  Verder zal hierdoor de diversiteit -dus de onoverbrugbare krater tussen bevolkingsgroepen- ook flink groeien.
  Maar goed, de sloperij, ik bedoel het het bestuur hier, streeft ook naar een groeiende diversiteit, dus het totaal ontmantelen van de maatschappelijk cohesie in Nederland.

  Liked by 1 persoon

 7. ” Turken helemaal opgezweept natuurlijk. Elke kans om zich als een stel bezeten plunderende moordenaars te gedragen laten ze immers niet lopen, zoals de geschiedenis heeft geleerd.”

  Erdogan kan ook te vroeg pieken met het proberen de boel op te zwepen. Als de witte man het zat is en het wijven gelul verwerpen is het snel gebeurd, Ze hebben heilig ontzag voor de kruisvaders. Anders hadden ze het allang geprobeerd. Pathetisch infiltreren.. iets anders is het niet. Zijn maar nazaten van gastarbeiders.

  Gewoon werken, lekker leven en je bek houden. Zo niet, opdonderen. Moet ik ook als ik in Frankrijk of Spanje ga wonen. Regel 1 nooit bemoeien met (plaatselijke) politiek. Met de landverraders wordt later wel afgerekend.

  Liked by 1 persoon

 8. Scrutinizer // juni 10, 2018 om 21:17 //

  De beslissing van Oostenrijk komt qua timing wel erg gunstig voor Erdogan om zich te kunnen profileren in verkiezingstijd. Dom van de Oostenrijker of bewust?
  Waarom helpt ie Erdogan eigenlijk? Welk spel wordt hier gespeeld? Waarom? En door wie? Welke belangen spelen achter de schermen? Wie stuurt de poppenkast aan achter de schermen?

  Like

 9. @Scrutinizer // juni 10, 2018 om 21:17 /

  Zo had ik het nog niet bekeken …

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s