Nieuw

The SPLC State … And The Unprecedented Threat To Civil Liberties

The American Constitution utilizes checks and balances to prevent any one faction or person from controlling the State. Yet power over society is not exercised solely through government.

Those who favor mass immigration and the abolition of American sovereignty project power from inside and outside the government simultaneously, leveraging law enforcement, the courts, financial institutions, and the media to their ends. And no single group does this better than the Southern Poverty Law Center (SPLC), ostensibly a “Non-Governmental Organization” (NGO) but increasingly becoming a kind of proto-government unto itself.

The SPLC is so effective because it exercises power through multiple levels, each building on the other. Because of “hate crimes” legislation, the political ideology or affiliations of a criminal become highly relevant to any investigation. Though the FBI no longer lists the SPLC on its “resources” page, it continues to work with the organization to investigate hate crimes. It also trains local law enforcement in how to deal with “extremists” and “hate groups.” This begs the question of who constitutes these groups. This is where the SPLC’s “Intelligence Project” comes in, which, as the name implies, serves as a kind of domestic intelligence agency.

Political scientist George Michael noted the danger that this poses to civil liberties in Confronting Right-Wing Extremism and Terrorism in the USA:

Russia Insider >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s