Nieuw

Schofterig gewetenloos tuig in het Duitse parlement verstoort de één minuut stilte voor Susanna F.

© DPA/ Polizei Het 14-jarige slachtoffer Susanna Feldmann en de dader Ali B. (18)

Afgelopen vrijdag herdacht de AfD in de Bondsdag de verkrachtte en vermoorde Susanna met een minuut stilte, die verscheidene malen zonder eerbied werd onderbroken door Claudia Roth, de Groene vicevoorzitter van de Bondsdag.

De andere fracties reageerden ontzet op de AfD-campagne. “De Bondsdag is een plaats voor debat, maar niet voor de politieke instrumentalisering van slachtoffers”, aldus Carsten Schneider, parlementair directeur van de parlementaire SPD-fractie.

“Zij zouden zich moeten schamen”, aldus Britta Haßelmann, fractievoorzitter van de Groenen.

De linkse politicus Tupac Orellana dreigt met een “Vietnam” als rechts in Mainz – vergelijkbaar met Kandel – demonstreert tegen het vluchtelingenbeleid van Merkel.

Orellana letterlijk: “Rechts wil de dood van de 14-jarige Susanna misbruiken voor haar onsterfelijke agitatie. Als u probeert van Mainz een nieuw Kandel te maken, zullen wij van Mainz uw Vietnam maken.”

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

7 Comments on Schofterig gewetenloos tuig in het Duitse parlement verstoort de één minuut stilte voor Susanna F.

 1. polderboy // juni 9, 2018 om 23:57 //

  Een minuut stilte voor het zoveelste arme kind dat slachtoffer is geworden van de grillen van die gewetenloze in de DDR opgeleide Stasi Merkel en haar bendeleden was wel het minste wat juist die lui aan respect had kunnen tonen.als gekozen dienaren van het Duitse volk.

  Like

 2. templars2017 // juni 10, 2018 om 00:16 //

  Ze hebben zelfs voor hun eigen doden geen enkel respect , ongehoord ,ongezien ……….

  Like

 3. Eens een gewetenloze communist, altijd een gewetenloze communist Ze geven die moorddadige ideologie wel allerlei namen zoals Groenen, Linken, Sociaal democraten en doen zich democratisch voor, maar zijn dat niet, ze hadden ten tijde van de DDR ook totaal geen respect voor mensenlevens.

  Like

 4. Marhammed // juni 10, 2018 om 07:09 //

  Links is een totalitaire idiologie net zoals nazisme en islam, hitler was trouwens een socialist !

  Like

 5. Claudia Roth ist eine schrecklich blöde Kuh

  Liked by 1 persoon

 6. polderboy // juni 12, 2018 om 09:07 //

  Duitse politica – die erop wijst dat dat Duitse volk zoveel massamoordenaars en verkrachters heeft voortgebracht- acht de kans daarom reëel dat Susanna toch wel door een Duitser verkracht en vermoord had geworden, of kapot gereden was.
  Dat het toevallig een foute vluchteling was, en dat juist het Duitse tuchthuis geboefte dat zij bestuurt, daar iets over durft te zeggen, doet haar “schrecklich leit”.
  https://www.mmnews.de/politik/71847-cda-politikerin-susanna-haette-auch-anders-sterben-koennen

  Net als hier dus.
  Heb je kritiek op het bestuur dat ben je meteen een dom tokkie, een extreem gewelddadige rechtse fascist en racist. Het enige verschil is dat Duitse bestuurders hun burgers dan gemakshalve wegzetten als verkrachters en massamoordenaars.

  Hoe dan ook, we hebben als zware criminelen natuurlijk absoluut geen recht van spreken en moeten onze criminele bek dicht houden als burgers.

  Liked by 1 persoon

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s