Nieuw

Ondanks moslimmoord op Susanna F.: Duitse Scholen laten jonge schoolmeisjes de vluchtelingen “tegemoet dansen”

Bron/Auteur: Jouwatch

De 14-jarige Susanna Feldmann – voor haar dood urenlang gemarteld en verkracht door haar moordenaar, de 20-jarige Iraakse vluchtelinge Ali Bashar – was op dezelfde leeftijd als de schoolmeisjes van Eldenburg Gymnasium Lübz en Freie Schule Güstrow.

De leiding van zowel de twee scholen als het onderwijzend personeel ondersteunen actief het studentenproject “Tolerantie danst”. Een project waarbij minderjarige schoolmeisjes in contact moeten worden gebracht met “vluchtelingen” om vermeende vooroordelen weg te nemen. Zo vindt op 22 juni in een onlangs gerenoveerd jeugd-clubgebouw in Mecklenburg-Vorpommern Parchim een tolerantie dansfeest plaats voor “lokale en buitenlandse jongeren”. Carolin Biemann, docent aan de Güstrower Freie Schule en actief supporter van het project, is volgens de SVZ blij met de locatie, want “hier zijn veel vluchtelingen gehuisvest” en de plek van de tolerantiebijeenkomst ligt ook midden in Lübz en Güstrow.

Nadat zowel de verantwoordelijken als de ondersteunende leraren van beide scholen kritiekloos actief het bijeenbrengen van jonge meisjes met “vluchtelingen” ondersteunen, wilde Jouwatch via een aanvraag aan de betreffende schoolleiding weten of na de afschuwelijke moord op Susanna Feldmanns een heroverweging of op zijn minst een verantwoorde behandeling van het onderwerp “vluchtelingen” zal plaatsvinden.

Geen antwoord is ook een antwoord. Het volgende persbericht werd verzonden naar het hoofd van Freie Schule Güstrow, Dr. Ralf Boldt en zijn plaatsvervanger, mevrouw Maymit, alsmede naar de schoolleiding van Eldenburger Gymnasium Lübz, namelijk de heer Schwarz en mevrouw Warburg. Geen van de voorgedragen directoraten had vóór de publicatie van dit artikel antwoord gegeven.

“Zoals de pers heeft gemeld, zal het evenement “Tolerantie dansen”met de steun van u en uw school, “Tolerantie danst” plaatsvinden. Tijdens het evenement worden jonge schoolmeisjes actief in contact gebracht met jonge vluchtelingen. 

Onder invloed van de huidige zaak van de 14-jarige scholiere Susanna uit Mainz, die vermoedelijk werd verkracht en vervolgens vermoord door een ernstig verdachte 20-jarige Iraakse asielzoeker, brengt deze zaak u ertoe om de genoemde gebeurtenis te heroverwegen of te overdenken?

Waren de eerdere moorden op jonge meisjes door asielzoekers (Mia uit Kandel, Maria uit Freiburg etc.) voor u als verantwoordelijken geen reden om kritisch met het onderwerp om te gaan? Zo neen, waarom niet? Zo ja, waar is deze kritische benadering te vinden in u school of bij de zogeheten tolerantie-gebeurtenissen?

Zijn de ouders er voldoende van op de hoogte dat met name hun dochters actief met jonge mannelijke asielzoekers bij elkaar gebracht zullen worden tijdens de geplande “tolerantiedans”-evenementen?

Wat het Bamf-schandaal betreft, moet worden gevreesd dat onder de uitgenodigde vluchtelingen ook personen vallen die tot een gevaarlijke groep kunnen behoren of wier identiteit op zijn minst onbekend is. Hebt u hier voldoende rekening mee gehouden?”

Bron:

https://www.journalistenwatch.com/2018/06/09/noch-nicht-veroeffentlichen/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.215 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8671 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

8 Comments on Ondanks moslimmoord op Susanna F.: Duitse Scholen laten jonge schoolmeisjes de vluchtelingen “tegemoet dansen”

 1. Die dansen hun dood tegemoet?

  Like

 2. antiislamnu // juni 9, 2018 om 11:23 //

  Hier gebeurd net zo iets als op de koranschool lekker kinderen hersenspoelen mijn kind krijgt op school ook de meest achterlijke onzin over asielparasieten te horen.
  Ze doen op die scholen net of het helemaal normaal is wat er nu gebeurt asielparasieten zijn goed islam is goed enz enz kotsmiselijk wordt ik er van.

  Like

 3. Yvonne // juni 9, 2018 om 12:00 //

  als het mijn dochter zou zijn zou ik het verbieden, is er ook een kamertje waar de heren zich kunnen uileven met deze meisjes? hoe achterlijk kan je zijn, het wordt die gasten zo wel erg gemakkelijk gemaakt
  nu hoeven ze niet op jacht, het wordt ze op een presenteerblad aangeboden, walgelijk
  en als er iets gebeurd dan is het dat hadden we niet verwacht

  Like

 4. Marhammed // juni 9, 2018 om 13:52 //

  Tollerantie danst ? Mij lijkt het eerder idiotisme danst !

  Like

 5. Elisabeth // juni 9, 2018 om 14:20 //

  Niet te begrijpen, wanneer komen die ouders van de jonge meisjes in verzet? Twee jaar terug zou mijn neefje (kind van mijn zus) op wereldoriëntatie gaan naar een moskee vanuit school. Heb gelijk ingegrepen. Hij is niet mee gegaan. Een paar maand later zouden ze vanuit de basisschool naar een asielzoekerscentrum gaan, heb het kind mee genomen voor een uitstapje. Later hoorde ik ook nog van mijn zus dat ze brieven uitwisseling hadden met moslims van Syrië, etc. Toch van het gekke. Als het wereld oriëntatie is, waarom dan alleen gericht op moslims, klopt toch geen ene moer van. Ze denken echt dat de Nederlanders knettergek zijn, ze kunnen wat mij betreft in de str*nt vallen.

  Liked by 1 persoon

 6. Duchesne // juni 9, 2018 om 15:09 //

  “Tijdens het evenement worden jonge schoolmeisjes actief in contact gebracht met jonge vluchtelingen”……euh….

  Ik denk, maar misschien vergis ik me, ik denk dat dit soort “welkomstboodschap” feitelijk uitdraagt dat asieleisende honden als beloning voor hun aanwezigheid jonge vrouwen krijgen aangeboden om mee te fokken. Als ik een IQ had van 80, uit een cultuur kwam waar vrowuen voo94rwerp waren ter meerdere eer en glorie van de man, dan zou ik uit het “tegemoed komen met dansen” niet anders kunnen zien als een aanbod tot fokken en verkrachten, feitelijk is het de beloning zoals in de koran beloofd. Ik zou de rest van wat mij ooit was verteld ook als waarheid aannemen, immers, de vrouwen staan al te wachten….

  ….wat je hier tegen doet…..de bewuste figuren opwachten en compleet totall loss maken, Stephen Hawkin 2.0, verbesserte ausgabe.

  Het izjn niet de randdebielen van ginder die hier komen waar het probleem ligt, het zijn de randdebielen hier die de deuren open zetten.
  Onze politici zijn een beetje het achterlijke broertje dat in afwezigheid van papa en mama die aardige zigeuners binnen liet om even te mogen bellen……en opsluiten is de enige optie en daarna met de honkbalknuppel het huis schoonmaken.

  Like

 7. paulzwueste // juni 9, 2018 om 18:14 //

  Aktief afbranden die school-zooi.
  Inclusief al die cwijven die vinden dat meisjes die nog nauwelijks haar op hun geslachtsdelen hebben moslims tolerant tegemoet moeten dansen.
  En de rest natuurlijk…

  Like

 8. polderboy // juni 10, 2018 om 08:08 //

  Net weer een arme asiel vluchteling in Frankrijk gepakt, die een massamoordenaar bleek te zijn:
  https://www.telegraph.co.uk/news/2018/06/09/french-police-arrest-iraqi-migrant-accused-isil-executioner/?li_source=LI&li_medium=li-recommendation-widget

  Vraag me af hoeveel minderjarige jonge meisjes gedwongen werden om die massamoordenaar zijn trauma’s te verlichten met dansen voor en knuffelen van die hufter?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s