Nieuw

Moslimman schudt zijn dochtertje dood – verwijt het aan het vasten tijdens de Ramadan

Een moslimman in Frankrijk die wordt aangeklaagd voor het doodschudden van zijn vijf maanden oude dochtertje wijst met beschuldigende vinger naar het vasten tijdens ramadan dat hem ongedurig gemaakt moet hebben.

De 42-jarige man, die naar verluidt met zijn kind in een hotel zou hebben verbleven terwijl zijn vrouw elke dag aan het werk ging, omdat het echtpaar nog steeds op zoek was naar een appartement, werd deze week door een rechtbank in Versailles voor doodslag aangeklaagd, nadat hij op 28 mei had toegegeven het jonge kind te hebben doodgeschud, zo meldt Le Parisien.

De man, die in de gemeente Mantes-la-Jolie woont, zou op het huilen van het jonge kind hebben gereageerd door haar te schudden en haar vervolgens op het hotelbed te gooien. Het kind begon opnieuw te huilen en de moslimman schudde haar weer en gooide haar opnieuw op het bed, maar dit keer stuiterde het kind van het bed af, viel met haar hoofd op de vloer en begon te braken.

Kort daarna nam de 42-jarige het kind mee naar een nabijgelegen ziekenhuis waar ze werd gediagnosticeerd met een schedelfractuur, een verwonding die vaak wordt aangetroffen bij baby’s die zijn geschud.

Na de dood van het kind werd de man in politiehechtenis genomen, waar hij het hele incident toegaf en het verweet aan het gevolg van het vasten tijdens de islamitische heilige maand Ramadan.

– Ik deed Ramadan en zonder eten, waren mijn zenuwen op het randje, zei hij.

Geweld tijdens de ramadan in Europa en elders is niet ongewoon en komt elk jaar voor. Vorig jaar waren er 1.627 moorden en 1.824 gewonden tijdens de Ramadan, waardoor het een van de dodelijkste Ramadan maanden in de moderne geschiedenis is.

In Frankrijk haalde in 2016 een incident van Ramadan-geweld de krantenkoppen toen een paar moslims een serveerster in Nice beestachtig aanvielen voor het serveren van alcohol. De serveerster werd na de aanval achtergelaten met grote gezichtshematomen (bloeduitstortingen).

Bron:

http://www.breitbart.com/london/2018/06/09/muslim-indicted-shaking-baby-death-blames-ramadan-fasting-edge/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.175 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (8192 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Moslimman schudt zijn dochtertje dood – verwijt het aan het vasten tijdens de Ramadan

 1. Beetje zwak volk die mohamedanen als ik vast en keto dieet volg en dan ook echt vast niet dat vreetfeest waar die haatbaarden zich van bedienen heb ik helemaal geen last van humeur zwenkingen .
  Ook geen mensen platgereden door lage bloedsuiker mischien kunnen de genen het niet zo goed aan van de gemiddelde mohamedaan .
  https://eunmask.wordpress.com/2017/09/29/inteelt-in-de-islam-meer-dan-70-van-de-moslims-zijn-het-product-van-incest/

  Liked by 1 persoon

 2. Eventjes heel praktisch gezien, is dit één toekomstige broedmachine minder …

  Like

 3. Wie nu nog durft te beweren dat alle culturen gelijk zijn heeft in plaats van hersenen poep onder z’n schedel.

  Like

 4. Jochem, ik wou het net opschrijven.
  Heel vervelend wat dat kleine meisje heeft moeten meemaken, maar er is haar een naar leven bespaard gebleven.
  Dat is wel zo een beetje het ergste wat je kan meemaken, geboren worden als meisje in een mossel gezin.

  Liked by 1 persoon

 5. polderboy // juni 9, 2018 om 13:43 //

  Het verband tussen ramadan en de groeiende kans dat mensen razend worden, compleet niet meer normaal functioneren of anderen in de auto voor hun flikker rijden is onderzocht en bevestigd:
  http://english.alarabiya.net/en/life-style/healthy-living/2014/07/18/The-Fast-the-Furious-Are-you-hotheaded-during-Ramadan-.html

  Het kapot gooien van babes moet dus in dat kader gezien worden, en valt onder het grondwettelijke recht op het uitoefenen van ieders levensovertuiging.

  Laten we wel stilstaan bij het feit dat onze wetgeving het voor het kind mogelijk heeft gemaakt, dat er een reële kans ontstond om dit te mogen beleven.
  “Wat zijn we toch goed.” zou Frans Timmermans eraan hebben toegevoegd

  Like

 6. Hier een mossel die er duidelijk geen zin meer in had om nog langer mossel te zijn.
  En hij is niet aan het skydiven met en wing suite.

  Like

 7. Von Puffelen // juni 9, 2018 om 17:37 //

  “Warning distressing video”
  Dat valt reuze mee.

  Liked by 2 people

 8. @BertG die kloothommels kunnen ook helemaal niks goed doen hij hadt toch op zn minst wel een paar kilo c4 met wat spijkers of een snelkookpan mee kunnen nemen wat een loser zeg

  Like

 9. templars2017 // juni 10, 2018 om 00:23 //

  zelfmoord in de moskee ,jeetje wat voor een dilemma geeft dat? ,moeten ze die tent nu sluiten of gaan ze het zo laten? ,en hij was in het zwart gekleed en al die mislims beneden in het wit ,en dan die bloedspatten wat gaan ze daar mee doen ?

  Zoals altijd met die gozers meer vragen dan antwoorden……

  Like

 10. Peetje // juni 10, 2018 om 15:16 //

  Waren er maar meer van die mohammedanen die een vogelvlucht maken in hun haathuisje!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s