Nieuw

Irakees bekent martelmoord op Duits meisje

© DPA/ Polizei Het 14-jarige slachtoffer Susanna Feldmann en de dader Ali B. (18)

WIESBADEN – De Iraakse hoofdverdachte van de moord op de veertienjarige Susanna F. in Duitsland heeft volgens verscheidene media bekend. De twintigjarige verdachte, Ali Bashar, was als vluchteling naar Duitsland gekomen en vluchtte afgelopen week uit Duitsland naar Irak, omdat hij als moordverdachte in beeld kwam.

De man werd in de nacht van donderdag op vrijdag niet ver van de Turkse grens in een hotel in Zakho in het autonome Koerdische Noord-Irak opgepakt. Een hoge politieofficier zei daar dat Ali Bashar een bekentenis heeft afgelegd. Hij zou bevriend met Susanna zijn geweest, maar ruzie hebben gekregen. Toen ze de politie wilde bellen wurgde hij haar. Susanna verdween op 22 mei en haar lichaam is woensdag pas gevonden.

Lees verder:

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2148718/dader-geruchtmakende-moord-op-meisje-bekent

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.009 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6933 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

2 Comments on Irakees bekent martelmoord op Duits meisje

 1. paulzwueste // juni 9, 2018 om 18:08 //

  Een hoge politie-officier zei daar dat Ali Bashar een bekentenis heeft afgelegd.
  Je begrijpt natuurlijk wel hoe die bekentenis werd verkregen.
  Ali mist nu waarschijnlijk 6 van de 10 vingers en heeft nog maar een teelbal over die overigens lek is geprikt.
  Nou da’s tot zo ver ’n succes voor de Duitse politie.
  Alleen jammer dat Ali nu 2 jaar in ’n soort luxe hotel moet verblijven met behoud van z’n uitkering.
  Als ik de vader van Suzanna was dan wist ik het wel…
  Ook voor z’n zeven familieleden natuurlijk.

  Like

 2. Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s