Nieuw

Intimidatie in horeca: ‘Jullie kunnen ook een handgranaatje krijgen’

Een man legt een handgranaat neer bij bar Suzy Wong POLITIE / OPENBAAR MINISTERIE

Horeca-ondernemers lijken in toenemende mate te worden afgeperst of geïntimideerd door beschietingen of handgranaten voor de deur. Sinds 2016 zijn zeker vijftien ondernemers gedupeerd. Het merendeel van de dreigementen vond plaats in het afgelopen jaar. Bij sommige zaken zijn meerdere keren handgranaten voor de deur gelegd.

De meeste incidenten vonden plaats in Amsterdam, maar ook in andere gemeenten zijn horecazaken getroffen. Zo werden in Veenendaal, Aalsmeer en Eindhoven cafés of restaurants beschoten.

Horecazaken moeten na zo’n incident steevast kortere of langere tijd dicht, waardoor eigenaren veel inkomsten mislopen. Volgens Koninklijke Horeca Nederland weten criminelen wat de gevolgen zijn en proberen ze bewust om zaken kapot te maken.

Koninklijke Horeca Nederland vindt dat de sluitingen averechts werken. “In plaats van minder handgranaten en kogelgaten gaat het juist leiden tot meer ernstige incidenten”, voorspelt voorzitter Robèr Willemsen.

Lees verder:

https://nos.nl/artikel/2235692-intimidatie-in-horeca-jullie-kunnen-ook-een-handgranaatje-krijgen.html

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.071 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7469 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

10 Comments on Intimidatie in horeca: ‘Jullie kunnen ook een handgranaatje krijgen’

 1. Tja het tuig van de hele wereld mag hier toch naar binnenkomen.
  Het wordt steeds leuker met die open grenzen.

  Like

 2. Het tuig doet aan zware intimidatie door een handgranaat neer te leggen en vervolgens sloopt de “driehoek” je bedrijf financieel en emotioneel naar de afgrond wat dan ook weer een extreem effectief middel in het bedrijfsmodel van het tuig is. Zal wel weer linkse logica zijn?

  Like

 3. We zijn al lang en breed verloren @Lisa. Dit is al één van de vele sharia vormen, het verbieden van de verkoop van alcohol houdende dranken. Weg met café’s, restaurants, slijterijen en verkoop in supermarkten. Dus binnenkort alleen nog theehuizen. Rest volgt.

  Like

 4. ….en bij een explosie in een theehuis of shoarmazaak, wordt die dan ook gesloten??

  Like

 5. polderboy // juni 9, 2018 om 12:54 //

  Als die islamofobe lui hun jizya keurig afdragen, dan is er toch niks aan de hand.

  Like

 6. Johan // juni 9, 2018 om 15:10 //

  Als er een handgranaat voor een moskee wordt gevonden, wordt het betreffende ´gebedshuis´ dan ook gesloten ? Het Openbaar Ministerie moet wel voorzichtig zijn met die sluitingsacties. Het zou mensen maar op ideeën kunnen brengen. Handgranaten zijn dan plotsklaps veel effectiever dan speklapjes op de barbeque.

  Mocht het onverhoopt toch gebeuren, dat er een handgranaat aan de deurklink van de moskee hangt, reken er dan maar niet op, dat de tent gesloten wordt.
  Wat er dan hoogstwaarschijnlijk gebeurt, is dat de burgemeester, met het gezamenlijke politiekorps, een extra iftarmaaltijd organiseert, om de moskeegangers en gangsters te ´troosten´ en ´op te beuren´ bij zoveel vreselijke islamofobie. Ook zullen er bij die gelegenheid wel gratis voorgedrukte aangifte formulieren uitgedeeld worden, alsmede T shirtjes met de opdruk ´Je suis mosque´.

  Like

 7. Duchesne // juni 9, 2018 om 15:34 //

  Er is veel afpersing gaande door Moslims tegenover autochtonen, bij iedere horeaca gelegendheid waar knokpartijen zijn met allachtonen is er een eigenaar die nog niet betaald heeft, en daar waar portiers uit allachtone landen aan de deur staan is er betaald en zal of is er al een nieuwe “zakenpartner” toegevoegd…

  En dat is een klein stukje van de macht op straat waar politie geen vat meer op heeft en machtloos in is. En goed gaan ze dat nooit meer krijgen, de allachtoonse maffia groepen zijn machtiger met de dag, om die reden worden ook motorclubs aangepakt en voeltbalhooligans en duivenmelkers…..het oog wil ook wat en als je niet kunt schilderen kun je altijd proberen te vinger verven…

  Like

 8. Duchesne // juni 9, 2018 om 15:44 //

  Grappig trouwens dat Veeneendaal genoemd word, daar zit een Marrokaanse groep die op bestelling huurmoorden of een gericht pak slaag met rolstoel en dwarslaesie laat uitvoeren tegen betaling , een soort tweelingorganisatie zoals in Nieuwegein…

  Veiligheid is heel erg relatief in dit land, en veiligheid gaat op vakantie, heeft soms een weekeinddienst en is er vaker niet dan wel, altijd te laat en op bevel ineens niet te vinden. Het zou me niet eens verbazen als vroeg of laat alle Erdogan critici om veiligheids redenen door onze overheid worden geevacueerd naar Australie en het vliegtuig steevast een tussenlanding maakt in Ankara met overnachting in hotel…zo laag zal onze regering en blind volgende overheid gaan om de macht te behouden.

  Gezien de “controle” die de overheid heeft over de allachtonen en hie men terroristen wil binnenhalen en vrij laten moet er daar behoorlijk veel angst heersten voor opstand door de zandnegers…angst om de plaats aan “de grote trog” kwijt te raken en te moeten gaan werken voor de kost.

  Je zou er een gedicht van kunnen maken…

  Like

 9. Wij zijn veel te netjes en zullen geen handgraat voor een moskee leggen maar de vijand doet dit wel en daarom gaan we de strijd zeker verliezen ook al omdat de land- en volksverraders van de overheid de vijand meehelpen.
  In oktober 2010 is de democratie d.m.v. de motie Halsema definitief beëindigd.
  Het is geen regeringsbeleid om de islamisering van Nederland tegen te gaan.
  Even tot je laten doordringen wat daar eventjes beslist werd !!!!!….niet meer of minder dan de afschaffing van Nederland als democratische staat.
  Al die ondertekenaars hadden meteen voor een militair tribunaal gesleept moeten worden wegens hoogverraad aan het Nederlandse volk.
  Dit is natuurlijk nooit op het nos journaal geweest en dus weet bijna niemand dat toen de democratie is afgeschaft.

  Like

 10. Duchesne // juni 9, 2018 om 16:12 //

  Sieg heil.

  De veiligheid van mijn land,
  die is in goede hand,
  de hand die geeft en neemt,
  maar het nemen toch verkiest,
  en daarvoor alle waardigheid verliest,
  maar toch,
  men heeft het warm
  als het bij anderen vriest.
  sieg heil

  De wetten van mijn land,
  ooit werden ze met bloed veroverd,
  de macht van enkelen,
  met lange adem uit hun hand gescheurd,
  als grondslag voor een toekomst,
  als fundament voor het hele volk,
  nu slechts zijn ze een hulpmiddel,
  een wapen van willekeur.
  sieg heil

  En allen dienen de vlag die de lading dekt,
  de vlag aanschouwend maar de lading negerend,
  opdat het brood dagelijks word gebracht,
  en de verhevenhied van staat,
  de burgers in de schaduw zet,
  zonder uniform is iedereen gewoon een lul.
  sieg heil

  Het morele kompas van velen is een roulettetafel geworden waarop men moraal afweegt tegen winstkansen, en is het belangrijker te mogen spelen aan de tafel dan te mogen verblijven in de ruimte die ondertussen is verkocht.
  driewerf heil…

  De grens waar een overheid binnen een democratie recht van bestaan heeft is weg, zoals de democratie dat ook is. men ijlt…

  Iedereen is deel van de dictatuur,
  de ene op de marteltafel,
  een ander geketend aan de muur,
  de wijze houd de zweep vast en heeft de sleutel van de kettingsloten aan de muur,
  waar hoeren worden geboren in het carriereklasje van de staat,
  daar is vrijheid ver te zoeken, het word benoemd als kwaad,
  en ieder die zijn mening spreekt is stout en niets meer waard,
  slaven houden is een vak dat onze overheid verstaat,
  sommigen kruipen vrijwillig in het bed van de baas,
  anderen verzetten zicht, men noemt ze verward en dwaas….
  Iedereen is deel van de dictatuur,
  slachtoffer, dader of gewoon collaborateur…
  sieg heil

  Dansen doen de muizen, onze kat is dood,
  het parlement een spreekkoor,
  niemand staat er ooit nog rood,
  en voor de rechten van burgers heeft niemands een oor,
  morgen zijn er nieuwe,
  roept de klamer massaal in koor…

  Sieg Heil, sieg heil, sieg heil.

  en ondertussen zijn de bloemen op de graven vasn bevrijders allemaal weer opgeruimd, vrijheid roepen en bloemen als eerbetoon zijn lege omgangsvormen als het hart en hoofd in een andere wereld leeft, en de premier zichzelf als leugenkamioen een 10 met griffel voor prestaites geeft.
  sieg heil

  En al die lieden die zichzelf elite noemen zijn feitelijk een clusterfuck,
  een rottend abces aan de kont van de wereld,
  overbodig en genetisch compleet stuk,
  iedereen kent het bestaan en de overlast,
  maar niemand wil het mes hanteren,
  niemand maakt het aanhangsel ongedaan,
  het is de etter en stank die dan loskomt,
  daar wil iedereen bij vandaan…

  sieg…..?

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s