Nieuw

Volgens Trump en de nieuwe Italiaanse premier moet Rusland terug bij de G8 – Rusland gives no fuck: We hebben wel wat beters te doen

‘Russia should be in G7, whether you like it or not’ – Trump says on way to summit

Donald Trump says Russia should be at the negotiating table in the G7 meeting whether the world powers “like it or not.” The US president made the statement as he was preparing to fly to Canada for the summit.

It used to be [the] G8 because Russia was in it, now Russia isn’t in it… But Russia should be in this meeting. Why are we having a meeting while Russia isn’t at the meeting,” the US leader told reporters, adding that he will recommend Russia’s inclusion in the summit. “Whether you like it or not, it may not be politically correct, but we have a world to run. And it’s the G7, which used to be the G8, threw Russia out, they should let Russia come back in because we should have Russia at the negotiating table,” he stated.

RT >>

Italy Populist PM: President Trump Is Right, ‘Russia Should Be Back in G8’

Italy’s new populist prime minister, Giuseppe Conte, said that President Trump is right in saying that Russia should be welcomed back into the G8 nations because “it is in everyone’s best interest.”

“I am in agreement with President Trump,” Mr. Conte tweeted Friday. “Russia should reenter the G8. It is in everyone’s best interests.”

Breitbart >>

Trump Calls For Russia To Rejoin G7, Deepening Divide With Allies

U.S. President Donald Trump has called for readmitting Russia into the Group of Seven (G7) leading industrialized nations, a call that puts him directly at odds with some of the United States’ closest allies.

The suggestion from Trump, made on June 8 on the eve of a summit of G7 leaders, was the latest in a string of conciliatory statements by him toward Moscow, a stance that has clashed with many congressional Republicans and Democrats, as well as large parts of the U.S. foreign policy establishment.

Radio Free Europe >>

Kremlin: “Maak je niet druk, we zijn met andere dingen bezig“.

 

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s