Nieuw

Feminists Now Want to Rename Female Body Parts… Because They Were Named by Men

Pixabay

According to an article on BBC Future, women’s body parts need a makeover. Well, the names of their body parts that is. According to Leah Kaminsky, “men are all over women’s bodies.” This sounds sort of x-rated until Kaminsky clarifies: “dead, white male anatomists, that is.” Then it just sounds like some sort of obscure issue that should be dealt with in Necrophiliac’s Anonymous or somewhere. But, actually, Kaminsky is trying to make a case for changing the names of female body parts, because they were named by — and sometimes after — men.

Kaminsky points out that female body parts such as “the Pouch of Douglas, Bartholin’s glands, fallopian tubes, and that elusive Grafenberg spot” are all named after men: James Douglas, Gabriel Fallopian (sic — his name was actually Fallopius), Caspar Bartholin, and Ernst Grafenberg. Not only that, even male gods got involved in the whole name-that-female-body-part game because Hymen is the Greek god of marriage ceremonies and the hymen is the membrane covering the vagina (which is often punctured for the first time during sex which, long ago in the past, first happened on a woman’s wedding night).

PJ Media >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9780 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Feminists Now Want to Rename Female Body Parts… Because They Were Named by Men

 1. trebor2110 // juni 10, 2018 om 10:25 //

  Nu is de vrouw ook geschapen uit het lichaam van Adam

  Like

 2. Alle vrouwelijke lichaamsdelen opnieuw gaan benoemen; da’s mooi kut…….

  Like

 3. We kunnen die feministes toch nog wel gewoon Kutwijven blijven noemen toch ? een soort van oude spelling zeg maar .

  Like

 4. Spijkers // juni 10, 2018 om 20:53 //

  Stuur ze naar de front en laat ze Erdogan tegenhouden. Kanonnenvoer en vlees voor de wolven genoeg.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s