Nieuw

Europeans Are Waking Up! | How Even Ordinary People Are Beginning to Take Action Against Immigration

Everyday, Europeans are waking up to see the reality for what it is. Everyday, more and more people are beginning to take action against these policies. This is a tribute to those brave enough to speak up and do something. Hopefully it will also inspire you to do the same and to never give up on your people! The future belongs to us!

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6634 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

3 Comments on Europeans Are Waking Up! | How Even Ordinary People Are Beginning to Take Action Against Immigration

 1. Deze “WAKE UP” beweging zal niet te stoppen zijn. Het geeft de burgers hoop en moed om zich aan te sluiten. NEVER GIVE UP!

  Like

 2. Veel teveel mensen stemmen nog altijd op de landverraders partijen.
  Veel te veel mensen zijn nog altijd onwetend, naïef, ongeïnteresseerd en dus zal het nog wel even duren voordat het echt een grote beweging wordt.

  Like

 3. Det is een mooi initiatief dat momentum moet krijgen ,makkelijk zal het niet worden maar onmogelijk is het ook niet.
  Eens het momentum heeft zal het moeilijk te stoppen zijn ,tenminste als de cohesie bewaart blijft.
  Net daar wringt het schoentje ,een cohesie op Europees vlak kan enkel als de betrokken lidstaten het kunnen houden ,we weten allemaal hoe hard opgetreden wordt tegen deze soort van beweging ,Sellner ,Robinsson ,de angst bij de elite om grote calamiteiten te laten gebeuren tegen de invasietroepen is groter dan de angst voor hun eigen bevolking.

  De situatie in Europa is dermate erg dat er veel meer energie gestoken wordt in het verdoezelen dan in het oplossen ervan ,iets wat blijkbaar onmogelijk blijkt gezien de steeds verslechterende inhoud van het oude continent.

  De schuld van Italië is ruw geschat tussen 7 en 10 maal zo hoog als de schuld van Griekenland, het is dus onmogelijk om Italië financieel te helpen zonde de Euro sterk te doen devalueren in functie van zijn inflatie ,Dragghi drukt nu reeds veel te veel geld bij en weet heel goed dat het op zijn laatste benen loopt ,dit geld ook voor al de leiders in Europa.

  Na Italië heb je nog Spanje en Portugal ,het Euro project is zijn houdbaarheidsdatum ver voorbij en is aan het rotten in de kern van zijn bestaan.

  De elite van Europa hebben dus zorgen genoeg ,het beleid faalt en ze proberen met waanzinnige regels het roer in handen te houden ,de immigratie is niet wat ze ervan hadden verwacht, de burgers zijn er niet tevreden mee ,buiten zij die meewerken uiteraard, de Euro is onhandelbaar geworden , bovenop dit alles is de angst voor de burgerbevolking en meer haar reactie mocht blijken dat ze Europa kompleet om zeep hebben geholpen .
  Het is dun niet ondenkbaar dat er een oorlog komt tegen waarschijnlijk de Russen om de miserie in Europa uit te vegen ,oorlog als bordwisser zeg maar ,want laat ons eerlijk zijn ,eens er een oorlog uitbreekt valt iedere staat die er onder te lijden krijgt uit elkaar en gelden de wetten van het land niet of nauwelijks nog.

  Ook al de miskleunen worden bedolven onder het geweld ,niemand die zich gaat zorgen maken over wie wat heeft mispeuterd die heeft geresulteerd in de ellende waarin ze zijn ondergedompeld ,het vege lijf redden heeft dan alle prioriteit.

  Het hoeft niet per direct en oorlog tegen de Russen zijn ,een oorlog tegen de invasietroepen heeft hetzelfde resultaat, alle fouten worden uitgewist ,echter bij deze vorm van calamiteit zit er een ander gevaar ,het zou kunnen dat de lieden die de ellende hebben veroorzaak de boel zodanig gaan sturen in de hoop dat ze bij een overwinning van de immigranten het roer weer zouden kunnen hebben en hun plannen alsnog verwezenlijken ,een ander laten het vuile werk doen en dan het heft overnemen om het eindoel te bezegelen is een aloude oorlogstactiek.

  Ze kunnen niets anders doen dan winnen, de originele bevolking uitwissen ,hun eigen fouten volledig verdoezelen ,finacieel herstarten en een nieuwe bevolking die ze hopen te controleren.

  deus vult

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s