Nieuw

Brexit en Italië is het einde voor de EU zegt panikerende europarlementariër die in de verte al de schavotten ziet opdoemen

Pixabay

En dan laat de Eurofiele Gianni Pittella, lid van het Europees Parlement voor de centrumlinkse Democratische Partij de weerzin in Oost-Europa tegen de dictatuur nog buiten beschouwing, alsmede de desastreuze situatie waar Deutsche Bank zich zelf in gerommeld heeft.

Overal beginnen de eurofielen te beven en te sidderen, te lang al hebben ze het volk kunnen onderdrukken. De na-oorlogse globalistische politieke orde waar Europa zo lang onder gezucht heeft is op sterven na dood.

The Express schrijft:

De eurofiel Gianni Pittella, lid van het Europees Parlement voor de centrumlinkse vleugel van de Democratische Partij (PD), gaf toe dat de traditionele politiek in Italië en Europa is verslagen.

Tijdens een door de Progressieve Alliantie van Socialisten en Democraten in het Europees Parlement georganiseerd evenement zei hij dat de laatste golf van populisme en nieuwe politieke doorbraken zoals Brexit de tekortkomingen van de traditionele politiek aan het licht hebben gebracht.

De heer Pitella zei: “Brexit, de teloorgang van Europese historische partijen, de moeilijkheden van de Europese Unie en alle andere politieke en sociale verschijnselen zijn geen elementen die willekeurig opduiken, maar een weergave van het einde van een politieke orde.”

Met het argument dat wat de politiek vandaag mist, “een idee van de toekomst” is, riep hij op tot “nieuwe antwoorden” om de “fase van snelle veranderingen” aan te pakken die de wereld leeft.

Fub: Schrijf het maar op je buik Pitelli, en Verhofstadt, het gaat niet gebeuren. Het probleem is de EU, dus de EU moet weg.

Hij voegde eraan toe: “We moeten nieuwe antwoorden vinden, die niet het sluwe en oppervlakkige overwinnen van de rechtse en linkse politiek zijn, of de oecumene die door de nieuwe premier Giuseppe Conte naar voren wordt gebracht, maar politiek duidelijke antwoorden die milieu, socialisme, Europeanisme, democratie, rechten en gelijkheid combineren.

“Wat we nodig hebben om deze ideeën aantrekkelijk te maken voor de toekomst zonder aan te zetten tot haat of culturele barrières.

Nee, nee, nee, nee, nee. We kappen er gewoon mee. Jullie hebben de boel lang genoeg lopen belazeren, en het is over, en tijd dat jullie berecht worden voor jullie misdaden.

Het was van het begin af duidelijk dat de EU zou mislukken. Je kan niet zoveel verschillende Europeanen onder één staat dwingen. Het ontkent de prachtige diversiteit die Europa altijd gekenmerkt heeft, en daarmee doel ik op een ander soort diversiteit dan wat Timmermans voor ogen heeft. De diversiteit van Timmermans moet netjes in Afrika blijven.

Het doel van de EU was altijd een Amerikaans doel, als frontlijnstaat tegen de Russen.

Nadat Duitsland uitgehongerd was in 46-47 en het zo niet verder kon, zelfs volgens de Amerikaanse moordenaars, keurde Truman het Marshall plan goed.

De CIA geeft op hun eigen site toe dat de Europese landen die aanspraak wilden maken op fondsen uit dat Marshall plan (11 miljard, dat is 0.3% van wat we aan ontwikkelingshulp besteed hebben de afgelopen 30 jaar) zich netjes met een plan moesten melden bij de VS en: “to draft a blueprint for European reconstruction. Sixteen nations responded, forming a Committee for European Economic Cooperation.” Het begin van de EU !

De EU was een Amerikaanse verplichting. Sindsdien is Europa een kolonie, we worden verplicht huurlingen te leveren voor Amerikaanse oorlogen over heel de wereld en krijgen een grote mond als we niet 2% bijdragen aan de Amerikaanse oorlogsmachine, NAVO.

Generaal Charles de Gaulle zag het duidelijk en was van mening dat de oprichter van de EU, Jean Monnet, een CIA agent was.

Als de Europese volkeren vrij willen zijn, zullen ze zich moeten ontdoen van de door de ‘globalisten’ opgelegde dictatuur en de EU.

Niets staat daarna een bloeiende samenwerking in de weg.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

6 Comments on Brexit en Italië is het einde voor de EU zegt panikerende europarlementariër die in de verte al de schavotten ziet opdoemen

 1. De Fransen zijn op de Grieken na de grootste bedriegers. Hadden ook nooit mogen toetreden. Ze hebben totaal geen geld en snap ook niet wat die bij de G7 doen. Als het om grootste landen gaat begrijp ik het nog een beetje. Of de leiders met de grootste smoelen. En Duitsland zal ook ineen storten maar wel gered worden. Waarom denk je anders dat ze weer 300 miljard extra willen. Wij gaan het weer braaf betalen. Rutte doet voor de bühne net alsof hij tegen is maar heeft de handtekening allang gezet. En ja de schavotten zullen er zeker eens komen. Of wij het nog mee maken weet ik niet.

  Like

 2. De ineenstorting van de eu is dichterbij dan iedereen denkt.
  Was de betonrot aan het eu karkas tot enkele jaren geleden nog aan het oog onttrokken, inmiddels zijn landen als Engeland, Italie, Oostenrijk en verscheidene oostblok landen open en bloot druk doende, de fundamenten weg te slopen.
  En terecht!
  De eeg welke zich bezig hield met handelsbelangen is en was het hoogst haalbare, sterker nog aan meer bemoeienis was niet de minste behoefte.
  De eu was vanaf den beginne ondermeer een vergaarbak van uitgerangeerde
  ‘politici’ die in hun nadagen nog een aardig kapitaal bij elkaar dachten te kunnen graaien. En zo geschiedde!

  En wat dat schavot betreft,……ik denk dat wanneer deze eu lui hun gerechte straf dienen te ondergaan de animo onder de europese burger mbt tot wie de guilliotine’s mag bedienen, tamelijk groot zal zijn.

  Wellicht een goed idee om hierover een loterij op te zetten.

  Like

 3. Ernie van de Wal // juni 9, 2018 om 13:51 //

  Heeft de auteur hier wel de juiste verwijzing bij “uitgehonherd”? “Nadat Duitsland uitgehongerd was in 46-47 en het zo niet verder kon” Dat zou toch slaan op het Morgenthau-plan?

  Like

 4. Fransdo // juni 9, 2018 om 18:57 //

  Agenda: maandag, EU opdoeken, dinsdag andere muntsoort introduceren, woensdag: nieuwe verkiezingen uitschrijven want ook landelijk kunnen die eurofielen niet blijven zitten, donderdag:economische gelukzoekers terug naar huis sturen met een gratis bootreis, vrijdag: belastingen halveren want er is nu niet meer dan de helft nodig om het land draaiende te houden, zaterdag: nieuwe regering installeren, zondag: rustdag.

  Like

 5. polderboy // juni 9, 2018 om 19:58 //

  Ondertussen slaat een meerdere malen uitgewezen Marokkaan in Italië wel een politie auto kapot en de 4 inzittende agenten het ziekenhuis in:
  http://www.ansa.it/english/news/2018/06/08/deported-moroccan-hospitalises-4-cops_83b62bc5-8f0c-4510-b6d3-0153e5d5bc0d.html

  Misschien maar net als dat politiekorps in Amsterdam veel gaan iftarren bij de imam. Die mogen met toestemming van de moskee best soms nog wel de buurt in om de een of andere verdwaalde Jood of homo te evacueren..

  Like

 6. templars2017 // juni 9, 2018 om 22:49 //

  Europa is altijd al een lappendeken van verschillende nationaliteiten geweest ,het is eigen aan het oude continent.
  Zonder de verschillen die er waren in Europa zou het nooit hebben kunnen ontwikkelen tot wat het was voor de EU.

  De droom van de Eurofielen om de nationaliteiten weg te vegen en iedereen zichzelf Europeaan te laten noemen is een wanzinnig zelfbedrog gebleken.

  De Eurofielen eisen van iedere nationaliteit op te geven en één Europees aan te nemen.

  Ze onderschatten het probleem, dit is eisen dat het identitaire karakter van een natie uitgewist wordt ,niemand bij zijn volle verstand kan dit opbrengen , het is een vorm van identiteitsverkrachting voor een onbereikbaar doel.
  Door de natiestaten beetje bij beetje te ontmantelen qua zelfbeschikking in opdracht van de Unie is gepoogd om de mensen als statistieken te behandelen ,ook dit zal niet werken.
  Het is onmogelijk om van Europa een “ding ” te maken als de VS , zelfs daar hebben ze nog een verschil tussen iemand die in Texas woont en iemand uit Newyork , de levenstijl is totaal verschillend .
  Nog één grote barierre staat het EU project in de weg ,de taal, in de VS is er maar één aangenomen taal ,het Engels ,hoeveel talen zijn er in Europa? een taal is eigen aan een volk , ieder volk is trots op zijn taal ,dit proberen af te nemen zal altijd op een tegenstand stuiten.
  Het is niet omdat een bende kwibussen in hun ivoren toren eisen dat alles gaat lopen volgens hun (on)democratisch proces dat iedereen het klakkeloos zal volgen ,daarvoor is er te veel verscheidenheid in Europa ,en het is best dit zo te houden

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s