Nieuw

Verdachte moord Duitse Susanna (14) gepakt in Irak

© DPA/ Polizei Het 14-jarige slachtoffer Susanna Feldmann en de dader Ali B. (18)

De 20-jarige Irakees Ali Bashar, die wordt verdacht van de geruchtmakende moord op een veertienjarig meisje in Duitsland, is opgepakt in zijn geboorteland. Dat heeft de Duitse minister Horst Seehofer (Binnenlandse Zaken) vandaag bekendgemaakt.

De man is vannacht rond 2.00 uur op verzoek van de Duitsers in Noord-Irak aangehouden door Koerdische veiligheidstroepen. De Duitse autoriteiten zijn nu bezig zijn uitlevering te regelen. Seehofer bedankt de Koerden in zijn verklaring.

Susanna zou een nacht lang verkracht zijn en vervolgens gewurgd. Bashar zou tegenover een 13-jarige jongen in het vluchtelingenkamp waar hij verbleef hebben opgeschept over zijn daad. Haar lichaam zou hij begraven hebben langs een spoorlijn.

De moord heeft in Duitsland tot grote verontwaardiging geleid. De verontwaardiging betrof niet alleen de gruweldaad zelf, maar ook het feit dat Bashar Duitsland kon ontvluchten en het feit dat het zo lang duurde voordat een zoektocht naar Susanna goed op gang kwam.

AD>>

De hondsbrutale en gewetenloze Duitse kartelpartijen verstoren een minuut stilte om de vermoordde Susanna te herdenken in het Duitse parlement:

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

3 Comments on Verdachte moord Duitse Susanna (14) gepakt in Irak

 1. polderboy // juni 8, 2018 om 22:09 //

  Bashar had de moeder op de telefoon van het vermoordde Joodse meisje via Whatapp zelfs nog na haar dood misleidende berichten gestuurd, opdat de moeder geen onraad zou gaan vermoeden:
  https://www.extratipp.com/hessen/susanna-14-wiesbaden-getoetet-schrieb-moerder-ihrer-mutter-noch-whatsapp-9931702.html

  De hele vluchtelingenfamilie van Bashar is overigens met medewerking van de Irakese ambassade met andere namen!! op een “laisser passez” in aller ijl via Turkije van Duitsland naar Irak gevlogen.
  https://www.mz-web.de/panorama/wiesbaden-zwei-maenner-sollen-14-jaehrige-susanna-vergewaltigt-und-getoetet-haben-30581128
  Wie de reiskosten heeft betaald van die last minute tickets van deze grote arme vluchtingen familie die met niks in Duitsland zat, is ook een raadsel.

  Like

 2. Walther Woortman // juni 9, 2018 om 01:19 //

  En die domme Duitsers willen hem weer terughalen om hem in Duitsland te berechten. Berecht hem maar naar de normen van Irak en hak meteen zijn kop eraf.

  Like

 3. Erg naief ik zie dit als een zoethoudertje ik denk dat die gozer helemaal niet opgepakt is maar dat dit een doekje voor het bloeden is .
  Als hij opgepakt is laat maar zien dan kom maar met bewijs en ook bewijs van uitlevering .
  Ik denk dat als je daar om vraagt de stilte oorverdovend zal zijn .
  En die teef achter die microfoon moeten ze ook die vette kop van dr romp aftrekke onrespectvol dik zwijn

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s