Nieuw

Van Aartsen maakt shariajihadisten duidelijk hoe alle slijterijen in Amsterdam te sluiten – Slijterij Zuidoost dichtgetimmerd na explosie

Laat een bommetje afgaan, en de jihadburgemeester pakt niet de daders op maar sluit het shariajihaddoelwit. Makkelijker was het nooit eerder.

Slijterij Sneldrank in Zuidoost is donderdag op last van waarnemend burgemeester Van Aartsen dichtgetimmerd. De winkel raakte dinsdagnacht zwaar beschadigd door een explosief.

De gemeente Amsterdam treedt streng op tegen het opzettelijk laten ontploffen van een explosief en wil herhaling voorkomen. Daarom is de winkel per direct voor onbepaalde tijd gesloten.

Parool >>

De winkel was niet de dader lullo, maar het slachtoffer. Jozias -sharia- van Aartsen gaat nu al zover de slachtoffers van misdaden te bestraffen.

Geen idee wie de daders zijn, maar het signaal is duidelijk. Als Mohammed een slijterij dicht wil, hoeft hij er maar een handgranaat naar te gooien.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

9 Comments on Van Aartsen maakt shariajihadisten duidelijk hoe alle slijterijen in Amsterdam te sluiten – Slijterij Zuidoost dichtgetimmerd na explosie

 1. Bijna hetzelfde heb ik ook al een keer als reactie achter gelaten ergens.
  Als je je tegenstander of concurrent wil uitschakelen, hang een handgranaat aan de deur.
  En je tent is voor onbepaalde tijd gesloten.

  Like

 2. Johan // juni 8, 2018 om 19:08 //

  Dit is ook gebeurd in het centrum van Amsterdam in februari 2017. Toen werd een horecazaak, café ‘In the City’ aan het Kleine-Gartmanplantsoen bij het Leidsplein ‘vereerd’ met het bezoek van een handgranaat. De toenmalige burgemeester Eberhard van der Laan heeft toen die zaak voor onbepaalde tijd gesloten. Hetzelfde stupide besluit.
  Het bestuur van Amsterdam is toch wel erg hardleers en heeft blijkbaar niks opgestoken van deze ‘ervaring’. Op deze manier wordt het moslims wel heel erg gemakkelijk gemaakt om de horeca in ons land op te blazen.

  Like

 3. Smits // juni 8, 2018 om 19:41 //

  van Aartsen is niet meer vcan deze wereld. Dient zsm op te srrapooen! Krijgen ze alleen maar softe slinkse idioten daar in Amsterdam? Zoek de gooier niet de ontvanger. Lekker makkellijk beste Josiah, joods?, van Aaartsen.

  Like

 4. Jozias van Aartsen is een TOTALE onbenul in de Politieke wereld en heeft poltiek gezien nog nooit iets gepresteerd maar ja hij als member van de club ,,de Bedriegertjes uit Den Haag moet hij ook zijn,,REKENINGEN ,, betalen dus kon hij kiezen uit twee vacatures
  Die van Loco Burgermeester of Opschepper van de Politieke stront die zij altijd achterlaten maar dat was TEVEEL werk voor die paar ton /per jaar.

  Like

 5. templars2017 // juni 8, 2018 om 21:22 //

  Wie heeft vijanden nodig met zulk een burgemeester????

  Like

 6. Duchesne // juni 8, 2018 om 22:29 //

  Uhm….al ergens iets ontploft word het doelwit gesloten….hoeveel moskeen zijn er in Nederland, lijkt me gevonden vreten voor wie Islam zat is…..

  Liked by 1 persoon

 7. Ik mag het hier niet meer over een BOEM hebben, maar de moslims doen het wel telkens.
  Wanneer komt onze tijd dat we ingrijpen?

  Like

 8. Peetje // juni 9, 2018 om 09:41 //

  Voor elk islamitisch geweld een moskee afbranden, kijken wie er wint, wij zijn nog steeds met meer maar als dit zo door gaat gaan we ten onder aan dat linkse tuig en die mohammedanen zooi!!

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s