Nieuw

Three Corporations run the world: City of London, Washington DC and Vatican City

Londen obelisk

World events most of which are ‘engineered’ leave a trail that leads to the architects. We next discover that there are 3 cities on earth that come under no national authority, they have separate laws, they pay no taxes, they have their own police force and even possess their own flag of ‘independence’.

These 3 cities control the economy, military onslaughts and the spiritual beings of those in powers. The 3 cities are actually corporations and they are the City of London, District of Columbia and the Vatican. Together they control politicians, the courts, educational institutions, food supply, natural resources, foreign policies, economies, media, and the money flow of most nations as well as 80% of the world’s entire wealth. Their ultimate aim is to build a totalitarian rule on a global scale where people will be divided into rulers and the ruled after they have depopulated the world to numbers they wish to rule over. What we need to understand is that the world does not work according to what we have been led to believe. We are drowning in misinformation.

Sinhalanet >>

h/t van Puffelen

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9781 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s