Nieuw

Oostenrijk: Imams deporteren en moskeeën sluiten

Sebastian Kurz. Foto: Kremlin.ru.

In wat een aanval op de politieke islam wordt genoemd, kunnen tot 60 door Turkije gefinancierde imams en hun gezinnen worden uitgezet.

Het was minister van Binnenlandse Zaken, Herbert Kickl, die vrijdag de maatregelen presenteerde, waaronder de sluiting van zeven moskeeën, naar aanleiding van een onderzoek door de autoriteiten waarin men nader heeft gekeken naar een kwestie van april met foto’s van kinderen in een door Turkije gefinancierde moskee die de slag om Gallipoli tijdens de Eerste Wereldoorlog naspeelden.

De kinderen waren gekleed in camouflagekleren, marcheerden met Turkse vlaggen en speelden doden. Hun “lijken” werden vervolgens in vlaggen gedrapeerd.

De moskee in kwestie wordt gerund door de Vereniging van Turks-Islamitische Cultuurverenigingen, gevestigd in het Duitse Keulen.

In totaal kunnen 150 mensen hun recht op verblijf in het land verliezen.

– Parallelle samenlevingen, politieke islam en radicalisering hebben geen plaats in ons land, zei bondskanselier Sebastian Kurz.

Bron:

https://www.thelocal.at/20180608/austria-will-expel-several-foreign-funded-imams-and-shut-seven-mosques-chancellor-says

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (6634 Articles)
Journalistiek zou onaangenaam moeten zijn, een streven waar wij graag aan voldoen. Ai, ai, ai.

12 Comments on Oostenrijk: Imams deporteren en moskeeën sluiten

 1. Ze worden wakker. Duurde even maar dan heb je ook wat. Werd ook te dol met die buitenaardse religies allemaal. Stel je eens voor dat de katholieken massaal met Vaticaanse vlaggen op de Erasmusbrug gingen staan bidden. Of dat katholieke meisjes verplicht werden om als maagd het huwelijk in te gaan of als ze toevallig even geen maagd meer waren het klooster in als bruid van die hippie. Dan zou in een overwegend Gristelijkmasochistisch land zoals hier de pleuris met beeldenstormen en al uitbreken. Dus gek dat die moslims hier een streepje of wat voor hebben

  Like

 2. Beter laat dan nooit maar ik moet het eerst nog zien of dit allemaal gaat lukken.
  het zou wel een goed beginnetje zien..

  Like

 3. Ook al zien we hier -Oostenrijk- een leuke aanzet,…. de islam + aanhang bestijding in Europa dient op een aanzienlijk hoger plan getild.
  Ofwel je ramt -en wel letterlijk- de islam + aanhang Europa uit,….ofwel de islam ramt de Europese beschaving eruit. Meer smaken zijn er niet!
  ’t Is echt geen hogere wiskunde.
  (zie de werkwijze van de islam door de eeuwen heen)

  Kijk bijv. naar R’-dam/Pegida gisteren. Zie de foto’s en je denkt dat je in de 1 of andere achterstandswijk in ankara of marrakech staat.
  Nederland is door opeenvolgende regeringen volledig naar de Filistijnen geholpen. (en dat is nog netjes gezegd)

  Wat ik mij afvraag is hoeveel Nederlanders er nog zijn die werkelijk denken dat deze islamitische ellende op een ‘nette’ manier valt op te lossen,…….

  Like

 4. polderboy // juni 8, 2018 om 13:53 //

  Ik lees hier dat een moskee, gerund door de ultra nationalistische grijze wolven, wordt gesloten. Daarnaast een vaag soort van Arabisch “cultureel” centrum.
  Verder heeft onderzoek uitgewezen dat religieuze waarden totaal ondergesneeuwd raken door politieke indoctrinatie.
  Tot slot zijn de ultra nationaal-islamisten in overtreding van een wet op buitenlandse financiering.
  https://www.politico.eu/article/kurz-islam-mosques-shuts-down-takes-aims-at-political/

  Hoewel de laatste tijd steeds meer bejaarden in elkaar worden getrapt en beroofd, wat er natuurlijk niks mee te maken heeft, geloof ik wel dat ze overal in West Europa erg hard hun best doen om de binnenlandse financiering rond te krijgen van die centra van nationaal islamistische indoctrinatie.

  Like

 5. Piet Karbiet // juni 8, 2018 om 15:50 //

  Geweldig. Jammer dat Haider het niet meer kan meemaken. Verder is die slag om Gallipoli meer dan memorabel; Churchills plan was om daarna door te stoten naar Istanbul en die stad te heroveren. Mislukte maar Turkije verloor WO1 wel dik. Zoiets als Duitsers die hun kinderen de Slag om Stalingrad laten vieren. Of het Ardennen Offensief. Sneu volk, die Turken.

  Liked by 1 persoon

 6. Uitzetting ? Eerst zien dan geloven

  Like

 7. De intentie is er. Dat is al een wereld van verschil vergeleken bij de halfzachte kliek in Den Haag en gemeenten waar WIJ het hier mee moeten doen.

  Like

 8. Smits // juni 8, 2018 om 19:44 //

  Het begin is gemaakt. Laten we hopen dat dit het begin can het moslim einde in Euroooa us.

  Like

 9. Like

 10. Merel // juni 8, 2018 om 23:48 //

  Wow (spier)ballen, lang niet gezien,go go go Sebastian

  Like

 11. Nu nog de aanklacht tehen Generation Identitaire laten vallen en we kunnen vol gas gaan,

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s