Nieuw

Jihadronselaar Azzedine C. op vrije voeten

 De veroordeelde jihadronselaar Azzedine C. (35) is vrijdag onder voorwaarden vrijgekomen. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie na berichtgeving van mediapartner WOS. C. werd op 25 mei in hoger beroep nog veroordeeld tot 5,5 jaar cel. Hij is tegen die beslissing in beroep gegaan bij de Hoge Raad.

C. had eigenlijk nog twintig maanden cel voor de boeg, maar de rechter bepaalde dat hij in aanmerking kwam om vervroegd vrij te komen. Wat in de afweging van het OM heeft meegespeeld om zich niet te verzetten, is dat een vervroegde vrijlating ‘het risico op recidive verlaagt’, volgens de woordvoerder.

C. zat zijn straf uit op de terreurafdeling van de extra beveiligde inrichting in Vught. De 35-jarige Azzedine C. werd gezien als een van de kopstukken van een organisatie die vanaf de nazomer van 2012 en de zomer van 2014 jongeren probeerde te winnen voor de jihad in Syrië en Irak. De groep was vooral actief in de Haagse Schilderswijk.

Omroep West >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

1 Comment on Jihadronselaar Azzedine C. op vrije voeten

 1. Feniks // juni 8, 2018 om 20:47 //

  En hoe zit dat nu met die Nederlanders die een schroeivlek op het grasveld voor een moskee hebben gemaakt?
  Gaat het OM ook pleiten voor vervroegde vrijlating van deze mensen?
  Een brandplekje……..en dan 4 jaar?
  Serieus?
  Hee halloo OM ook graag actie en vrijlating voor deze mensen die hooguit dom hebben gehandeld, maar niet in verhouding tot wat moslims dagelijks in Nl aan zware criminele feiten plegen.

  OM ga eens ècht criminelen vervolgen.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s