Nieuw

Jihadhorde booslims blokkeert enige Pegida-BBQ die niet door het Collaborerend gezag verboden was – Rotterdam capituleert voor mohammedaans geweld 1 dag na D-Day herdenking

Aboutaleb wist hoe zijn stamgenoten zouden reageren en heeft verzuimd recht en orde en het demonstratierecht te handhaven. Utrecht, Den Haag, Arnhem en Gouda hebben deze BBQ-demonstraties bij moskeeën verboden onder druk van mohammedaanse geweldsdreiging en bij de laatste demonstratie werden de twintig demonstranten in de val gelokt door ‘Hoerenjong Aboutaleb’ voor een islamitische lynchmob:

De moskee had shariamilities paraat:

De actie van Pegida laat zien dat het ‘gezag’ geen gezag heeft, en islam laat bepalen wat er wel en niet toegestaan wordt in NL. Uiterst onthullend En leerzaam. Dreigen met geweld, net als Antifa doet, werkt

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

18 Comments on Jihadhorde booslims blokkeert enige Pegida-BBQ die niet door het Collaborerend gezag verboden was – Rotterdam capituleert voor mohammedaans geweld 1 dag na D-Day herdenking

 1. Elisabeth // juni 8, 2018 om 00:34 //

  Mijn zoon was er ook bij, ben morgen uitgebreid op de hoogte. Toch zijn er veel mensen die niet beseffen of willen beseffen dat de islam hier de baas is. Dom volk.

  Like

 2. Deze keer en daarna misschien nog een keer of twee keer, maar daarna zal er een deel burgers het niet meer pikken.

  Like

 3. antiislamnu // juni 8, 2018 om 00:55 //

  Gewoon door blijven drammen met die bqq laat het maar uit de hand lopen doen die moslims ook.

  Like

 4. Willem // juni 8, 2018 om 01:15 //

  Steeds meer polarisatie, dit is geen integratie of assimilatie, het staat zwart op wit in hun boek, jihad is verplicht tegen de niet moslims, etc. Dit is een invasie, wij moeten ons aanpassen aan de islam. Dit gaat nog veel erger worden, vrees ik.

  Like

 5. Johan // juni 8, 2018 om 01:19 //

  Diep triest dat Pegida de demonstratie moest afbreken. Wat doen trouwens die Turkse vlaggen daar in de wijk ? Is dit nog Nederland ?
  Nu wordt pas goed duidelijk wat voor een volk men de afgelopen 40 jaar geïmporteerd heeft.

  Like

 6. Merel // juni 8, 2018 om 01:20 //

  En om tien uur gaan ze zelf weer los op de schapebouten haha stelletje huigelaars Een mens mag toch zelf bepalen wat hij eet, jemig. En dan die bloemen, wat een achterlijke actie

  Like

 7. Ze hebben hier niks meer in de hand. Veiligheid bestaat niet meer.
  Dus hebben ze gewonnen, en ze weten het.
  1 telefoontje is voldoende om de massa op straat te krijgen.
  Nederlanders lopen daarmee op achterstand, die steunen mekaar niet en ze organiseren niks met ze alle.
  Behalve ons paspoort hebben wij helemaal niks gemeenschappelijk.

  Like

 8. Duchesne // juni 8, 2018 om 10:19 //

  De bloemen bij de moskee zijn een offer van de blanken uit de buurt om niet aangevallen te worden, bloemen bij de moskee zijn symbool van vrijwillige onderwerping tot slaaf.
  Wat betreft varkensvlees op de barbecue, zonder sausjes en kruiden is het gewoon goor, vol met medicatie en groeihormonen die na het vreten in jou lijf verder hun groeiwerk doen. Wild zwijn daarentegen is wel weer goed te doen.

  De zet van Aboutaleb om weltoestemming te verlenen was de enige logische, hij wist waar dit op uit zou draaien. De volgende Pegida “barbecue” bij een moskee zal zonder politie zijn, en na een slachtpartij zal de politiek er het medeleven over uitspreken en daarna feest vieren omdat een van de weinige verzets organisaties is opgeheven. We zitten perheden in een Islamitische staat, de regering zal binnen 10 jaar volledig “bekeerd” zijn, met de wind meewaaien noemt men dat.

  Wat nu? We zijn aan het einde van vrijheid gekomen, project Exodus moet misschien project Fenixx gaan heten en een eigen leven leiden, het elders een toekomst zoeken is een reeele optie, al de andere “oplossingen” zijn niet reeel of haalbaar….

  We zijn als volk verraden door politici, ons leven en bestaan is erdoor blijvend ernstig verstoord. Laat ons de gunst werderkerend maken, wij verjaagd, hun nooit meer rust, dat vind ik niet meer dan een passende beloning voor wanbeleid en puur verraad eeuwige onrust. Uit ervaring kan ik zeggen dat het sloopt en de eigen persoonlijkheid vervormd. Ik vind dat collaborateurs niet mogen worden beloond maar moeten worden terecht gesteld. En dat heeft recht spreken en gerechtigheid laten zegevieren.

  Liked by 1 persoon

 9. Scrutinizer // juni 8, 2018 om 11:07 //

  @Duchesne,
  Helaas lijkt projexodus me al meer dan een maand dood.

  Like

 10. Feniks // juni 8, 2018 om 12:14 //

  Het ware gezicht van de Islam, intimidatie, discriminatie en geweld
  Dit filmpje zou op alle scholen moeten worden vertoond. ( met nog diverse andere).

  Like

 11. rotsus1958 // juni 8, 2018 om 15:21 //

  Tja, wederom geweldige commentaren hierboven, echter, ook hiermee schieten we geen ene moer op en wordt dat verrotte Islamtuig sterker en sterker.

  Hier is NIET MEER tegenop te boxen, want daar zijn moedige mensen voor nodig die doorzetten en BLIJVEN DOORZETTEN ook na tegenslag.

  Ben absoluut geen aanhanger van de Pegida beweging maar daar heb ik mijn redenen voor, en ook vond ik deze actie bij voorbaat al helemaal niets echter waar ik dan wél eerlijk in moet zijn en blijven is het feit dat Erwin hiermee heeft aangetoond dat de Nederlandse Politie volledig de weg kwijt is wat ze door hun meestal zeer domme en niet correcte handelen in veel zaken zelf hebben aangedaan.

  Der Nederlandse Politie is uitsluitend nog maar goed in het op slinkse wijze innen van verkapte belastingen, te weten de verkeersboetes welke reeds sinds ruim 30 jaar absoluut NIETS MEER te maken hebben met de verkeersveiligheid, en het meehelpen van Big Pharma om via een strak schema de meest geneeskrachtige planten, Hennep, te criminaliseren.
  Dit omdat Big Pharma hun zaakjes nog niet helemaal op een rijtje heeft staan inzake patentlegging op onderhavig plantje wat eigenlijk niet kan op planten maar waar de voorbereidingen ver gevorderd zijn en de patenten eraan komen waarna legalisatie echter dan heeft men het patent er niet voor dus…..kassa!!!!

  En wij met zijn allen staan erbij en kankeren en zaniken maar wat maar laten het dan toch maar toe.

  Dit is op te lossen……………………..alleen met zekerheid niet meer zonder GROF geweld, en al naar gelang men langer wacht, des te meer en grover geweld men zal moeten gebruiken.
  Nog zijn ze in de MINDERHEID echter indien het break even point er is gekomen dan zullen zij ons met geweld benaderen en het geweld dat dit tuig zal gebruiken zal alle denkvermogens te buiten gaan en zal proporties aannemen welke met zekerheid sloten bloed zullen doen stromen, maar…..erover schrijven en zaniken op blogs zal misschien ook el helpen of wat dacht u er zelf van allen hier……..!!!!!!!

  Gladiator
  Ps. En nogmaals mijn tip, welke ik eigenlijk zou moeten kunnen verplichten om naar te kijken want dit NU EN HIER staat er in en ook hoe het komt, wat de oorzaak ervan is en het mooiste van alles…..het gevolg, dus dat wat zich nu aan het uitrollen is en wel nagenoeg NAUWKEURIG, maar niet kijken hoor, want dan zouden misschien oogjes open kunnen gaan waarna met zekerheid mondjes open zullen vallen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Like

 12. polderboy // juni 8, 2018 om 15:57 //

  Een intellectueel wees me er ondertussen op dat die tolerante moslims bijzonder veel mededogen tonen.
  Hij merkte op dat die moslims het maar over Edwin zijn kankermoeder hadden in die ene video. Erg natuurlijk voor Edwin en zijn moeder, en fijn dat de twee zoveel steun krijgen uit de islam gemeenschap.
  Die intellectueel wees me er verder op dat die vrome gelovigen dat mededogen ook tonen voor Joden en homo’s met kanker.
  Verder had die intellectueel waargenomen dat zo een groot aantal vrouwen tegenwoordig in de prostitutie werken en daarnaast kanker hebben.

  Like

 13. Islam is nu de baas ,het wegkijken heeft hen enorm geholpen , dit is veel te ver gezet om nog met woorden op te lossen ,de politiek weet het en wij weten het ,nu nog de rest………

  Like

 14. paulzwueste // juni 8, 2018 om 16:53 //

  We doen het helemaal verkeerd.
  Hoe meer chantage door geweld hoe meer en driester wij ons tegen hun horden zullen moeten verzetten.
  Als de vijand aanvalt moet je je hakken in het zand zetten.
  En direct ’n tegenaanval organiseren.

  Maar wat doen wij….huilend weglopen..

  We hebben de oorlog verleerd.
  Oké, hergroeperen, voorbereiden en aanvallen totdat we gewonnen hebben!!!

  Like

 15. jennefer // juni 8, 2018 om 19:46 //

  julle gee jul vryheid weg!

  Like

 16. polderboy // juni 8, 2018 om 20:39 //

  Nou ja, die BBQ was ook wel heel erg provoceren.
  Logisch dat honderden moskeesoldaten in Rotterdam onder de wapenen geroepen werden.

  Maar wat ik nu lees gaat alle perken te buiten.
  Een Syriër flikt het om hier in Nederland christen te zijn!!!
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/2147194/is-dreigbrief-voor-syrische-christen-kamervragen

  De gore provocatie zeg! Nou, die vraagt erom. Die IS dreigbrief heeft hij al te pakken. Nu de aanslag nog.

  Trouwens, IS heeft niks van doen met islam, de dader was psychotisch en de AIVD hield hem al jaren in de gaten, dus onze veiligheid was al die tijd gegarandeerd.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s