Nieuw

Italië zou kunnen beginnen met het uitzetten van 300 migranten per dag, zegt lid van de regerende partij

foto ter illustratie

Mario Borguezio, Italiaans politicus van Lega en lid van het Europees Parlement, legde vanmorgen aan de omroep RTL uit wat de kosten en processen zijn van de meest ambitieuze belofte van zijn regering – de deportatie van 500.000 migranten.

In het gespannen interview, geleid door een duidelijk partijdige journalist (of, zoals Stephen Miller zou hebben gezegd, een journalist met een ‘kosmopolitische vooringenomenheid’), sprak Borghezio over het toekomstige immigratiebeleid van Italië.

Toen de journalist suggereerde dat het jaren zou duren om alle migranten die momenteel op Italiaans grondgebied leven te deporteren, antwoordde Borguezio simpelweg: “Niet als je er elke dag 300 deporteert”.

“Niemand legt ooit uit aan het Italiaanse volk wat de werkelijke kosten van immigratie zijn, het zijn miljarden”, zei Borguizio, “(…) de deportatie van migranten zal slechts miljoenen kosten.

“De migranten maken dat de toeristen wegblijven, wij zijn een aantrekkelijk land voor de toerist, zij vertrokken vanwege de migranten”.

Toen de journalist betoogde dat geen enkel land de migranten zou willen terugnemen, sprak de Italiaanse gedeputeerde over de “financiële en militaire hefboomeffecten van de EU die gebruikt kunnen worden tegen Tunesië en Libië”, de meest problematische landen als het gaat om het migrantenvraagstuk, “ondanks de grote financiële steun die ze krijgen van de EU”.

Het meest opvallende aan het interview was de toon van de journalist – arrogant, afwijzend en vijandig – maar Borguezio week geen millimeter. Dat is waar het Italiaanse volk voor heeft gestemd. Sterk leiderschap van politici die zich niet schamen voor hun patriottische opvattingen.

Bron:

https://voiceofeurope.com/2018/06/italy-could-start-deporting-300-migrants-a-day-says-ruling-party-member/

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.072 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9786 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

4 Comments on Italië zou kunnen beginnen met het uitzetten van 300 migranten per dag, zegt lid van de regerende partij

 1. Yvonne // juni 8, 2018 om 21:42 //

  Ja natuurlijk was de toon van die journalist arrogant,hij huppelt mee met de linkse kliek
  Eens kijken hoe hij reageert als er 100 vlakbij zijn huis gedropt worden of vrouwelijke familieleden aangerand of erger worden

  Like

 2. Johan // juni 8, 2018 om 23:13 //

  Laten we eens even kijken…. 300 per dag, (als het ervan komt) is 9 duizend per maand.
  De belofte was om 30 duizend per maand uit te zetten, gedurende 18 maanden.
  Dit gaat het dus niet worden. Maar goed, de intentie is er en dat kan ook een afschrikwekkende werking uitoefenen op toekomstige adspirant-‘vluchtelingen’ om maar liever in Afrika te blijven.
  De reden van de lage aantallen kan echter ook zijn, dat de remigratie eerst geleidelijk aan op stoom moet komen.
  Als het eenmaal op gang is gekomen, zullen ook steeds meer illegalen terug willen naar hun eigen land. Dan gaan de aantallen zeker oplopen middels een sneeuwbal-effect.
  Dus voorlopig heeft Italië nog het voordeel van de twijfel.

  `´Italië zou kunnen beginnen met het uitzetten van 300 migranten per dag´´, zegt die politicus.
  Maar wanneer beginnen ze nou echt ? En concreet, waar gaat de reis naar toe ?

  Liked by 1 persoon

 3. polderboy // juni 8, 2018 om 23:20 //

  Ze hebben het er zelfs over hoe hij persoonlijk Le Pen kent, en filosoferen er samen over, dat het best wel eens mogelijk kan zijn dat die de volgende keer in Frankrijk de macht kan nemen.
  En de interviewster haar stem klonk steeds opgewekter, vooral bij het woord “populiste”, dat ze diverse malen in dat rappe Franse allegretto herhaalde tijdens het interview.
  http://www.rtl.fr/actu/international/immigration-l-italie-entend-expulser-300-clandestins-par-jour-dit-le-depute-mario-borghezio-sur-rtl-7793652835

  Driehonderd per dag als begin? Wie wordt daar niet enorm opgewekt van!

  Liked by 1 persoon

 4. Marhammed // juni 9, 2018 om 06:37 //

  Niet alleen immigranten, er zijn ong 50 miljoen moslims in europa, 80% leeft van een of andere uitkering, kostprijs in de eu zone 1400 miljard. Dan nog gezwegen van de schade die ze aanbrengen bij rellen , de extra kosten om extremisten op te volgen, de over representatie in gevangenissen enz…

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s