Nieuw

Ga dan weg ! – SCP: Veruit meeste moslims negatief over Nederland

Veruit de meeste moslims in ons land hebben een weinig positief beeld van de Nederlandse samenleving.

screenshot you tube

Dat blijkt uit onderzoek van het Sociaal en Cultureel Planbureau (SCP) dat gisteravond laat werd gepubliceerd. Ook worden de moslims hier steeds religieuzer.

Volgens het SCP-onderzoek is het vertrouwen van de moslims in Nederland in de regering en de politie niet groot. Ook deelt het leeuwendeel de perceptie van een niet al te positief en soms vijandig maatschappelijk klimaat.

,,Ze voelen zich vaak buitengesloten, unfair behandeld en menen dat ze niet dezelfde kansen krijgen als de autochtone Nederlander”, vertelt onderzoeker Willem Huijnk. ,,De sociaal-culturele afstand is groot en ook onderschrijven zij conservatieve waarden.”

AD >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

14 Comments on Ga dan weg ! – SCP: Veruit meeste moslims negatief over Nederland

 1. antiislamnu // juni 8, 2018 om 20:50 //

  Hoe meer religie hoe dommer en dat geld zeker voor het geloof van de pedofiel.
  En ga alstublieft hier dan weg als je het hier niet tof vindt ga lekker schaapjes neuken in de bergen

  Liked by 1 persoon

 2. Fransdo // juni 8, 2018 om 21:10 //

  Zo ik het zie neemt de religiositeit an sich niet toe. Men kruipt meer bij elkaar omdat men zich hier in Nederland uitgekotst voelt. Dat ijkt het zelfde maar is het niet.

  Like

 3. Ik dacht toch echt dat juist de Nederlanders benadeeld en gediscrimineerd werden…….

  Liked by 2 people

 4. Yvonne // juni 8, 2018 om 21:26 //

  Ze kijken heel hoogmoedig en ons vol minachting aan, ja is niet zo gek dat je je buitengesloten voelt, zij moeten ons niet en wij hun niet , ik zelf zou niet in een land willen wonen waar ze een hekel aan een blonde Hollandse vrouw hebben

  Like

 5. Fransdo // juni 8, 2018 om 21:48 //

  Tony, het is een soort driehoeksverhouding. Nederlanders worden inderdaad gediscrimineerd door de overheid maar Nederlanders zelf kijken met minachting neer naar de onaangepasten cq. misfits en in mijn persoonlijke geval ook de op de overheid zelf.

  Like

 6. Scrutinizer // juni 8, 2018 om 21:51 //

  @Yvonne,
  Oh, heeft u Nederland inmiddels verlaten, dan?

  Like

 7. Fransdo // juni 8, 2018 om 22:03 //

  Sorry Scrutinizer maar wat jij zegt slaat nergens op.

  Like

 8. Ben je als mohammedje cq 3e ‘wereldlander’ 50 jaar bezig om het je ‘bekwaam’ te maken in de alleruiterste periferie van de zelfkant van de Nederlandse samenleving, -wat zich zoals verwacht op een goed moment vertaald in het uitgekotst en uitgescheten worden door het overgrote deel van de oorspronkelijke bewoners-, constateer je vervolgens als mossel zijnde dat je je “buitengesloten voelt”.

  Tja,…. best gek eigenlijk. En zo onverwacht ook………

  (overigens, het feit dat ze ‘slechts’ 50 jaar nodig hebben gehad om tot die conclusie te komen,….valt me dan weer alleszins mee)

  Like

 9. Yvonne // juni 8, 2018 om 22:22 //

  Fransdo bedoeld u dat die persoon vroeg of ik Holland al verlaten heb?
  O ik snap hem er wordt bedoeld dat ze hier een hekel aan een blonde vrouw hebben,althans zo vat ik het op
  Nee helaas ben ik hier geboren en heb geen geld om uit dit land weg te kunnen

  Like

 10. Eigen volk eerst // juni 8, 2018 om 22:45 //

  Hier word ik nu heel boos van. Ze zijn tot het uitverkoren volk uitgeroepen door de domme EU politici, worden overal in voorgetrokken. De eigen bevolking wordt gediscrimineerd en nóg is dat niet genoeg? Eruit met je islam! Ga maar jammeren in je moslimland. Wát zou dat fijn zijn en veilig voor ons als het echt zou gebeuren.

  Like

 11. Fransdo // juni 8, 2018 om 23:31 //

  Moslims hebben een hekel aan elke vrouw die laat zien welke haarkleur ze heeft. Daarom moeten we er ook van af. Ook van Politici zoals Klaver, Rutte, Roemer en Zeilstra moeten we af.. Die laatste twee zijn al gelukt, nu nog even doorzetten. ..

  Like

 12. Zolang wij nog niet met gebogen hoofd over straat lopen en onderworpen zijn, zullen zij negatief blijven denken over ons.
  Wij hebben hier te maken met een volk wat respect EIST.
  Zonder er verder enige moeite voor te hoeven doen.

  Like

 13. Fransdo // juni 9, 2018 om 16:01 //

  Bert, Ze eisen respect maar geven het niet in een land wat niet van hen is en waar ze niet welkom in zijn. Dan is er nog maar één oplossing…….

  Like

 14. Arnhem subsidieert extreem-rechts Turks festival.
  Doorbraak heeft in een reeks van publicaties (2011, 2016, 2016, 2018, 2018) overvloedig bewijs geleverd voor het gegeven dat het jaarlijks in Arnhem georganiseerde Turks Festival en de bijbehorende optocht geen onschuldige culturele en muzikale evenementen zijn, maar politieke manifestaties georganiseerd door de extreem-rechtse Turkse Federatie Nederland (TFN) en haar Arnhemse afdeling. Ook is daarbij aangetoond dat de TFN gelieerd is aan de Turkse fascistische Partij van de Nationalistische Beweging (MHP). In dit artikel leveren wij het zoveelste bewijsstuk aan. Een inkijk in de songteksten van de hoofdartiest van het festival, Ozan Manas, laat duidelijk zien dat de keuze van de organisatoren van het festival voor hem geen toeval is. Welkom bij het uitermate agressieve, religieus geïnspireerde, anti-Europese, anti-Armeense en ultra-nationalistische muzikale repertoire van Ozan Manas.
  https://www.doorbraak.eu/de-hoofdartiest-op-turks-festival-zingt-over-armeniers-we-leggen-jullie-het-eeuwige-zwijgen-op/

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s