Nieuw

Frankrijk: 50 islamitische terroristen en 450 geradicaliseerde gevangenen zullen in 2019 worden vrijgelaten

“Vierhonderdvijftig geradicaliseerde gevangenen zullen in 2019 uit de gevangenis zijn plus vijftig islamitische terroristen,” zei de Franse minister van Justitie, Nicole Belloubet, tegen BFMTV.

Zij voegde daaraan toe: “Dit jaar zullen twintig islamitische terroristen de gevangenis verlaten en volgend jaar dertig”.

Deze schokkende verklaring mag niet als een verrassing komen voor de mensen voor wie een Belgische islamitische terrorist, Benjamin H., vorige week al brute moorden heeft gepleegd tijdens zijn “penitentiaire verlof”, ondanks zijn bekende islamitische opvattingen.

“Er zijn ook eenvoudige criminelen die geradicaliseerd zijn tijdens hun detentie (…) 450 geradicaliseerde gevangenen zullen vanaf 2019 uit de gevangenis komen”, aldus Belloubet.

Als gastheer van de grootste moslimgemeenschap van Europa heeft Frankrijk al 245 Franse burgers het slachtoffer laten worden van islamitisch terrorisme.

Het is echter verbazingwekkend dat de Franse regering niet de juiste maatregelen neemt om de Fransen tegen nieuwe aanvallen te beschermen.

Bron.

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

8 Comments on Frankrijk: 50 islamitische terroristen en 450 geradicaliseerde gevangenen zullen in 2019 worden vrijgelaten

 1. Dit zijn bewuste aanslagen LATEN GEBEUREN op de Europese bevolking…dankzij smerige afgesloten VERDRAGEN en aangepaste EUROPESE WETTEN.
  Dit moet toch op de een of andere manier strafbaar gesteld kunnen worden?

  Like

 2. Allemaal boze opzet.

  Like

 3. Kan niet anders dan bewuste een aanslag laten gebeuren.
  Ze weten wat er zit, waar toe ze in staat zijn, en toch laten ze ze vrij.
  Om dan later weer geschokt te kunnen reageren als het mis gaat.
  En dat het mis gaat kan zelfs een kleuter nog bedenken.

  Like

 4. Slachtoffers en nabestaanden Bataclan dienen klacht in over niet ingrijpen soldaten
  Zeventien slachtoffers en nabestaanden van de aanslag in de Parijse concertzaal Bataclan dienen een klacht in tegen de Franse staat. Als aanwezige soldaten wel hadden mogen ingrijpen, was het bloedbad mogelijk minder groot geweest, schrijft de krant Le Parisien vandaag.
  De acht soldaten van Operatie Sentinel stonden buiten de club, gewapend met oorlogswapens, maar mochten van hogerhand niet ingrijpen toen terroristen de menigte in op vrijdag 13 november 2015 onder vuur nam. Toen de minder zwaar bewapende politie vervolgens vroeg om de wapens te mogen lenen, volgden de militairen de regels en kregen agenten daarom nul op rekest.
  https://www.ad.nl/buitenland/slachtoffers-en-nabestaanden-bataclan-dienen-klacht-in-over-niet-ingrijpen-soldaten~aca888eb/

  Like

 5. templars2017 // juni 8, 2018 om 16:48 //

  Het opzettelijke karakter achter deze aanslagen is zo duidelijk dat het niet te ontkennen valt.
  als het scheef is gegaan kaarsjes branden en te samen staan wenen zal het niet oplossen, ongeacht het aantal verspilde tranen , vroeg of laat zullen er geen tranen meer zijn en dan……

  Like

 6. Hoeveel bewijs zou de gemiddelde Europese burger eigenlijk nodig hebben om tot de conclusie te komen dat het gros van de W-Europese politici schijt hebben aan diezelfde Europese burger?

  Blijkbaar moeten er honderden, duizenden wellicht miljoenen slachtoffers vallen alvorens tot de slotsom te komen dat zij met de huidige generatie politici én de ingeslagen rampkoers, zichzelf de das omdoen…!

  Like

 7. Dit is gewoon opzet het Europese volk moet uitgeroeid worden en het liefst zo snel mogelijk dat kun je hier al uit opmaken !!!!

  Like

 8. christ Kanters // augustus 18, 2018 om 10:15 //

  Ja de islamisatie gaat niet snel genoeg , ze geven ze de kans om te hergroeperen .de burger vraagt er om , want ze hebben deze dwaze regering zelf gekozen .

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s