Nieuw

Vonnis: Verboden te schrijven dat zwarten een lager IQ hebben – ondanks dat dit waar is

Het commentaar waar de 44-jarige voor veroordeeld is. © Polisen

Er heerst een wetenschappelijke consensus dat zwarte Afrikanen gemiddeld een lager IQ hebben dan andere volkeren. Niettemin is een 44-jarige man in Täby nu veroordeeld voor het vermelden van deze bevinding op Facebook.

In juli 2017 ontstond er een debat in de Facebook-groep: “Sta op voor Zweden” nadat een gebruiker een link had geplaatst naar een artikel in Aftonbladet, getiteld “Dokter: ‘Somaliërs hebben een IQ van 70′”.

Verschillende lezers vroegen zich af of het mogelijk was dat de betreffende arts gelijk had. Een handvol gebruikers werd al snel bij de politie aangemeld door een anonieme meningspolitieagent die zichzelf “Johan Eriksson” noemt en achter een groot aantal aanklachten zit voor “haatzaaien tegen een bevolkingsgroep” op Facebook.

Een van de beklaagden, een man uit Täby, schreef het volgende:

“Het zwarte ras heeft een lager IQ en een hogere testosteronspiegel. Zolang de pk-maffia (politiek-correcte maffia) beweert dat alleen maar huidskleur de mensen onderscheidt, zal nooit de waarheid naar voren komen.”

Hij werd vervolgens door officier van justitie Jenny Karlsson vervolgd wegens aanzetten tot haat tegen een bevolkingsgroep.

“Maar het is zo”
Tijdens het politieverhoor heeft de 44-jarige tevergeefs geprobeerd uit te leggen dat hij alleen maar wetenschappelijke feiten meldde.

– Allereerst was het is ongelooflijk dom om aan een rasdebat te beginnen op het internet, het was ongelooflijk onnozel en ik zal het nooit meer doen. Maar ik moet toegeven dat ik erin geloof, omdat ik online onderzoeksrapporten heb gelezen die zeggen dat dat zo is. Het was ook zo bedoeld, want het is niet erg dat zwarten een lagere intelligentie hebben, waarschijnlijk zijn ze weer beter in andere dingen.

De verhoorleider wilde toen weten wat hij “voor het overige vindt van mensen met een donkere huidskleur”.

– Ik heb veel vrienden van allerlei etnische achtergronden. Waar ik naar verwijs is het grote geheel als een populatie. Ik geef er geen waarde aan, antwoordde de man.

De politieverhoorders waren echter ongenadig. “Maar leg uit, wat bedoelde je om zo te schrijven?” eiste men te weten.

– Dat er eenvoudig een verschil is tussen mensen. Dat men zich moet realiseren dat het nou eenmaal zo is, niet dat we waarderingen moeten geven aan verschillen tussen mensen, maar dat mensen verschillend zijn, op dezelfde manier als bij elke dierlijke groep, antwoordde de man.

Ontloopt gevangenisstraf
De rechtbank van Attunda heeft echter geen boodschap aan de argumentatie van de 44-jarige dat zijn redenering op wetenschappelijke feiten is gebaseerd.

“[De man zijn] bezwaar dat hij niet heeft gehandeld met de bedoeling om een ​​misdrijf te plegen is niet van dien aard om hem te bevrijden van verantwoordelijkheid. Daarom wordt hij niet van vervolging ontslagen”, schrijft de rechter in zijn oordeel.

“De misdaad is niet gering”, stelt de rechter Urban Engström vast.

De strafmaat is volgens de rechtbank “enkele maanden gevangenisstraf”, maar de 44-jarige komt weg met een voorwaardelijke straf en 1.800 euro boete. Hij moet ook 80 euro aan het slachtofferfonds betalen

Wetenschappelijk bewijs
De wetenschappers Richard Herrnstein en Charles Murray stelden reeds in 1994 in hun boek The Bell Curve vast dat na talloze studies er een volledige consensus binnen het intelligentieonderzoek heerst dat de gemiddelde IQ niveaus aanzienlijk verschillen tussen de verschillende volkeren. Richard Lynn en Tatu Vanhanen publiceerde later een uitgebreid internationaal onderzoek dat gepresenteerd werd in het boek IQ and the Wealth of Nations (2002). Als het niveau van blanke Europeanen gemiddeld op 100 ligt, zullen Oost-Aziatische landen iets hoger uitkomen, op 103-106. Zuidoost-Aziatische en Polynesische liggen lager op ongeveer 90. Zuid-Aziaten, bijvoorbeeld Indiërs, en de bevolking in het Midden-Oosten, hebben een gemiddeld IQ niveau tussen de 80 en 90. De bevolking van Afrika bezuiden de Sahara presteert rond de 70 niveau, net zoals ook de zwarten in de Caraïben en Zuid-Amerika, volgens de studies van Lynn en Vanhanen.

Bron:

http://www.friatider.se/dom-olagligt-skriva-att-svarta-har-l-gre-iq-trots-att-det-r-sant

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Rommel (7476 Articles)
Wij hier bij FENIXX zijn tegen geweld. We streven naar een revolutie door de voorlichting van de massa. Wanneer de informatie beschikbaar is voor de mensen, zal systeemverandering onherroepelijk en onvermijdelijk zijn. Iedereen die geweld suggereert of promoot in de commentarensectie zal gecensureerd worden en bij herhaling permanent verbannen worden.

14 Comments on Vonnis: Verboden te schrijven dat zwarten een lager IQ hebben – ondanks dat dit waar is

 1. skeeter // juni 7, 2018 om 05:02 //

  Urban Engström is zeker ook een somalische naam.

  Like

 2. Soms zegt een foto of een filmpje meer dan 1000 woorden
  Dus Rommel als die lift niet komt gewoon kloppen

  Liked by 2 people

 3. Als je lift komt, nadat je geklopt hebt, dan werkt het.
  Dat krijg je er nooit meer uit bij die gasten.

  Liked by 2 people

 4. Ik weet het niet hoor, maar dit lijken mij toch echt vreselijke slimme zwarten om iets mee te bereiken, samen mee te werken of om een discussie mee te voeren over de meest uiteenlopende onderwerpen.
  Die song teksten in rap/ hiphop muziek, daar is ook echt goed over nagedacht, daar gaat levenswijsheid van uit. Dat hoort ieder mens.
  Iets wat je nooit voor mekaar krijgt als je niet zo slim bent.
  En wie na dit bericht het tegendeel durft te beweren ,is gewoon een racist.
  Je mocht willen dat je zulke buren had.

  (foto heb ik maar weg gelaten i.v.m. “rechten”)
  https://www.ad.nl/buitenland/geweldsgolf-in-londen-door-hiphop-en-uitsluiting~a2f6e279/

  Liked by 1 persoon

 5. Lars030 // juni 7, 2018 om 08:59 //

  Zolang je er ‘gemiddeld’ bij vermeldt zou er niks aan de hand moeten zijn. Zwarten kunnen (gemiddeld) harder rennen dan blanken, en dat mag wel gezegd worden? SJW- en sneeuwvlokjes-gejammer en -gedram ten top. Zolang de blanke persoon maar ten onder gaat.

  Benieuwd wat er met (o.a.) de vele artikelen over gemiddelde verschillen in IQ -en nog veel meer onderwerpen- gebeurt nadat Brussel en co. op 20-21 juni getekend hebben voor n-o-g meer internet censuur: https://jdreport.com/europarlement-gaat-internet-slopen-op-20-en-21-juni/ Laten wij het zover komen dat ONZE geschiedenis + onderzoeken stukje bij beetje worden uitgegumd dan wel verboden?

  Gezien de naïviteit, desinteresse, linkshersenspoeling, apathie en lethargie die ik bespeur onder de meeste jongeren/twintigers is die laatste een retorische vraag…

  Liked by 1 persoon

 6. Een luiaard – zo’n beest wat je altijd ondersteboven aan een tak ziet hangmatten – scoort in een IQ-test voor luiaards waarin speciale luiaardsvragen en -opgaven staan zeker 190. Witten zouden in die test niet hoger komen dan 30, denk ik maar #dobbernegers scoren zeker 170.

  Like

 7. Brein, dat klopt wel natuurlijk. Het hangt maar net van de vragen af.
  Geef ze daar in Afrika een berg modder, stront en wat takken en bladeren, en ze bouwen er een hut mee.
  Terwijl wij verbaasd gaan lopen zoeken naar een camping winkel voor een tent.
  Dus wie is er nou slimmer, zij of wij.
  Het is maar net van af welke kant je het bekijkt.

  Liked by 1 persoon

 8. Republikein // juni 7, 2018 om 10:19 //

  Je kunt beter schrijven dat je denkt dat dat zo is of anders dat Aziaten een hoog IQ hebben.

  Like

 9. Nog even en we kunnen een boekje uitgeven met hoe politiek correct taal te gebruiken.

  Je kan ook schrijven, ik vermoed dat ze veel slimmer zijn, maar geheel uitsluiten kan ik het niet.

  Like

 10. paulzwueste // juni 7, 2018 om 16:35 //

  Zwarten zijn te dom om te helpen donderen.
  Vandaar dat ze, net als al dat islam-ongedierte na 624 n.Chr., geen enkele verdere ontwikkeling hebben meegekregen.
  Laten we dus alstublieft realistisch blijven en gewoon de werkelijkheid benoemen.
  ’n Foutieve krankzinnige uitspraak van de een of andere rechter kan altijd met succes worden aangevochten.

  Like

 11. Ik vind ze in hun eigen een stuk slimmer en ook aardiger.

  Like

 12. land

  Liked by 1 persoon

 13. Gelijkwaardigheid blank en zwart
  Bij herhaling de stelling deponeren als ‘zijn zwarten gelijk aan blanken’ is vooral heel vermoeiend. Vermoeiend vanwege het simpele feit dat het telkenmale een ‘herhaling van zetten’ is.

  Wanneer we kijken naar hetgeen het gros van de ‘overgepigmenteerde mens’ heeft bijgedragen aan de wording en ontwikkeling van deze planeet zoals wij die hedentendage kennen qua ontwikkeling op gebieden als het geestelijke, lichamelijke, hygiene, onderwijs,….technologische vooruitgang op gebieden als medisch, water-wegen-huizenbouwkundig, landbouw etc etc., dan is het bijkans absurd hoe men hier ooit kan spreken van enige ‘gelijkwaardigheid’ wanneer je als -bovengenoemde- bevolkingsgroep uitblinkt door absentie op vrijwel alle van voornoemde gebieden. (prestaties op mn het gebied van criminaliteit etc zijn om moverende reden buiten beschouwing gelaten)
  Veel overgepigmenteerde bevolkingsgroepen op deze wereld zijn zelfs in de 21e eeuw voor hun dagelijks bestaan geheel en al afhankelijk van westerse, Joodse en Aziatische (mn Japanse) kennis en kunde.
  Dat dit frusterend is voor ondermeer het negroïde en islamitische bevolkings smaldeel van deze wereld moge zo zijn.
  Echter is deze frustatie van ‘het niet presteren’ het ‘constant in de laatste bijwagen zitten’ er 1 waarvoor zij zelf geheel en al verantwoordelijk zijn en dus volledig zichzelf kunnen aanrekenen.

  De ontwikkeling en vooruitgang van deze wereld is niet te danken aan Eskimo’s,….. aan Negers of aan Papoea-Nieuw-Guinese koppensnellers. En al zeker niet aan de islamitische mono-brauw platvoetindianen.
  Ra, ra, aan wie dan wel……..

  Like

 14. Nou, dat IQ van die rechter lijkt me ook niet erg hoog.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s