Nieuw

The Swamp Strikes Back

Each week, Robert Mueller’s Wonderlandian investigation into “Russian Collusion” appears “curiouser and curiouser”. Each week, it appears that the entire investigation never really had anything to do with Russian collusion, at least in the Trump campaign; only in the Hillary Clinton campaign, where all the investigators have been conscientiously not looking.

First, Mueller indicted General Michael Flynn for not telling the truth to an FBI squad that appeared unexpectedly at the White House to question him, when now it turns out that Peter Strzok, who interrogated him, said he had not lied. It also now turns out that former FBI Deputy Director Andrew McCabe may later have altered Strzok’s interrogation notes, and then destroyed the evidence.

Mueller then indicted Paul Manafort for allegedly laundering money through an Alexandria, Virginia, oriental rug store — a “process crime”. Notably absent from it in any indictment was mention of Russia, collusion or even elections.

Gatestone Institute >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 996 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (8949 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden.

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s