Nieuw

The chilling reality of Wild West UK: Shock figures reveal violent crime is up 50% in parts of Britain…

foto is uit Londen en slechts ter illustratie

Striking fear into his victims, this machete-wielding masked raider personifies Britain’s violent crimewave.

The swaggering criminal forced staff at a shop in Bury to hand over the takings before fleeing with an accomplice.

The shocking image emerged last night as official figures revealed that violent crime is up in 42 of 43 police force areas – in some by more than 50 per cent.

As calls were made for ministers and police chiefs to get a grip:

 • Two elderly women suffered broken necks, one later dying after being attacked in Derby and Birmingham, it emerged yesterday;
 • The mother of an Ipswich teenager who was stabbed to death said: ‘The violence has got to stop’;
 • An Australian TV presenter had a £15,000 camera ripped from her hands by a moped gang in London;
 • Home Office data showed nearly nine in ten violent crimes went unsolved.

The Daily Mail >>

Altijd op de hoogte blijven van het laatste nieuws?

Volg ons dan nu op Telegram via > deze link < !

Doe mee met 1.073 andere volgers

De redactie van deze site modereert niet de reacties op voorhand, opdat u openlijk en direct met elkaar kunt discussiëren. U bent zelf verantwoordelijk voor wat u schrijft in het reactieveld. Het recht om de wet te overtreden, het oproepen tot moord, doodsverwensingen en dergelijke, is echter voorbehouden aan de redactie. Als we dan toch voor de rechter moeten verschijnen, staan we daar liever zelf dan dat we gedwongen worden uw e-mail-adres en IP-nummer af te geven onder bedreiging van overheidsgeweld. Dus houd je een beetje in of wees creatief.

About Fubar (9784 Articles)
Is van mening dat de Collaborateurs terechtgesteld moeten worden. En tot we die optie hebben trappen we af en toe reageerders van het schavot.

3 Comments on The chilling reality of Wild West UK: Shock figures reveal violent crime is up 50% in parts of Britain…

 1. Duchesne // juni 7, 2018 om 22:01 //

  Opsporings capaciteit van misdrijven is in England in de laatste 10 jaar met driekwart gedaald, van de 5500 werknemers bij New Scotland Yard is er in drie rondes van ontslag nu nog 1327 man en vrouw over, forensisch werk is naar het leger en de prive sector over gebracht, terreur bestrijding en financieele delicten zijn nu het grootste deel.

  Hier ten lande is net als daar de politie slaafaan huis bij de moskeeen, men denkt letterlijk dat een glimlach vrede betekend, maar ergens weigerd men in te willen zien dat het geheel van Iftars en lachende imans het vieren van onze onderdrukking is, en het hele Islam gedoe een grote schending is van ons gelijkheids beginsel. Maar goed, vrouwen bij de politie is voor islam oke mits ze niet het lef hebben een man ter verantwoording te roepen.

  Ze komen er nog wel achter hoe achterlijk hun gedrag is.

  Liked by 1 persoon

 2. templars2017 // juni 7, 2018 om 22:10 //

  Te zeggen dat het maar een paar feiten zijn die opgesomd worden, er zou in de krant geen plaats meer zijn als alle criminele feiten gepubliceerd worden ,en in de Britse samenleving geen plaats meer voor de criminelen die ze veroorzaken…..
  Alles wat niet is geweten is koren op de molen van hen die het willen verhullen ,we weten allemaal dat de originele bevolking op het onderste treetje staat op hun agenda ,dat is in Engeland zo en bij ons is het niet anders……
  De volledige media is te beschikking va de beleidsmakers en zullen enkel “hun” waarheid en feiten meegeven om te worden geabsorbeerd door de bevolking.
  De voorrang aan de sport gebeurtenissen en andere massa hysterische toestanden staan torenhoog boven verslaggeving van de ellende ter hoogte van de straat.
  Het effect is dat de onveiligheid in de straten er voor zorgt dat de door de media gepromote evenementen meer aandacht krijgen ,mensen blijven liever binnen ,in hun quasi veilige habitat en absorberen de voorgekauwde programmering van de media.
  In het oude Rome was het ook het beleid van brood en spelen die de bevolking deed wegkijken van wat echt aan het gebeuren was ,het uit elkaar vallen van de maatschappij door de incompetentie van hun leiders ,er kwam brutaal een einde aan ,aan de maatschappij en aan hun geliefde brood en spelen ,ook daar hebben de leiders geen rekenschap willen geven doch het volk heeft zelf voor haar gerechtigheid gezorgd.
  Veel soelaas heeft het niet gebracht ,het rijk ,eens het machtigste in de oude wereld is nooit meer gerecupereerd .
  De vergelijking met onze wereld is niet zo verschillend ,incompetente leiders , voorgekauwd vertier voor de massa met hier en daar een vet schandaal ,en voor de rest niets aan de hand .
  Ook hier word de “maatschappij” vernietigd van binnenin en van buitenaf nen ook hier is wegkijken de boodschap.
  Hoe brutaal zal ons ontwaken zijn???

  Like

 3. Politie daar doet bla bla bla en de regering ontkent deze crisis die groter is dan welke ook.

  Like

Reageer ook

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s